- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Az a baj, hogy nem tudom, hogyha lekapom a tetejét, utána össze tudom majd rakni?
Itt látni, hogy elöl-hátul 2-2 pöcök tartja. de semmi csavarozás, vagy hasonló nincs.
Avagy hogy kell szétszedni egy ilyet?nekem az volna a tippem, hogy az a fém rúd, amin a kerék van, az görbült el egy kicsit, mert látszatra minden olyan mint a túloldalon.
Peaceliker
Egyszer lehet majd veszek, de egyelőre ez pont elég nekem. már ha működik rendesen -
sbazsi
veterán
Svédországba?
-
sbazsi
veterán
Van egy wl-toys l939 kisautóm.
Az egyik első keréktartó elgörbült.
Van ötlete valakinek, hogyan tudnám megcsinálni? esetleg valaki, aki megcsinálná? -
sbazsi
veterán
Nem teljesen idevágó téma, de más topicot nem találtam.
Adott egy ilyen játék.
Namost ennek a vonatja bedobta az unalmast. Van itt valaki, aki meg tudná javítani, vagy tudtok tippet, hogy hol érdemes érdeklődni? (persze esszerű árak között)
-
sbazsi
veterán
válasz
Minstrel #1166 üzenetére
Ismét köszi.
És ezt a kamerát hogy tudom rögzíteni? Gondolom nem csak a képminőségre van jó hatással, hanem az üzemidőre is, mert a kamera külön akksiról megy. És ahogy írtad, tudom máshol is használni, pl kocsiban, menet közben.
Jól sejtem, hogy innen mindegyik jó, mármint amit enged a pénztárca? Vagy inkább innen?Közben erősen sasolom a kocsikat is. Ebben az esetben a kamerát feleslegesnek érzem.
Itt az első 4 ha minden igaz, ugyanaz, csak más a "doboz"
Nem vagyok járatos a témában, ez mit jelent:
"The reduction Gear of this car are fragile parts,recommend to prepare some as reserve spare parts"
Az ok, hogy valami sérülékeny, készüljek pótalkatrésszel, ez volna az? (ami nem mellesleg fémből készül, és csak egyszer kell cserélni?
Ezekben mennyire macera az akksicsere? Vagyis egy komplett, otthoni "műtét", csavarhúzókkal, vagy kb mint egy sima telefonban egy akksicsere?! Avagy érdemes berendelni mondjuk egy ilyet? Persze ha nem is rögtön, de hogy ne csak 10 perc legyen a mókaKicsit off: banggood.com mindent tracking numberrel küld?
-
sbazsi
veterán
Köszönöm!
Ezek mennyire strapabírók? Kezelés mennyire bonyolult? (itt a fel-leszállásos balesetekre gondolok)
Esetleg tudtok még autót is ajánlani?
Még nem tudom melyik legyen... -
sbazsi
veterán
Tudtok ajánlani valami jó kis helikoptert az olcsóbb kategóriából?
Nem baj, ha van rajta kamera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest