Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
"""y kábelt adat részét a pi-be a másikat, amin csak áram folyik"""
biztos vagy te ebben?
itthon 7 y-kabelem van, ebbol most 6-ot mertem meg multimeterrel (1 elegge el van asva, lusta voltam).
a 6-bol 5-nel mindharom csatlakozora be van kotve a tap, 1-nel nincs, ezert mar tudom, hogy azzal a kabellel miert nem porog fel a hdd-m, amikor a pc-re van kotve. Szarul szereltek meg azt a kabelt (eddig azt hittem, hogy a hossza miatt, mert 1 meteres raadasul usb3-as). Ha a wdtv-n van az a kabel, akkor megy a hdd, talan a wdtv tobbet ad ki, mert eleve arra szamit, hogy hdd-ket fogsz rakotni?de ha nem a gyakorlatot vesszuk, hanem csak az elmeletet, en nem ertek az elektronikahoz, de ugy gondolom, hogy pont az a lenyege az y-kabelnek, hogy mindket portbol kap aramot.
ha viszont igy van, akkor nem jo, ha 2 kulonbozo korbol is taplalod ugyanazt a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann