- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Sziasztok!
Nem egészen pi-specifikus dolog, de talán tudtok segíteni;
Egy ideje már hogy használom egy raspi 3b+-on ezt a dockeres vpn servert. Az utóbbi időben (talán egy hónapja) azonban nem akar működni. 1 perces tekerés után szétkapcsolva az üzenet. Nem tudom, hogy ez az eth0-docker0 bridge mennyire új, hogy esetleg ez kavarhat be? Annyira stabil kis vpn server volt hogy sosem néztem rá hogy mit-hogy.
Mostanában csak telefonról használtam (volna) az alap beép. klienssel, onnan nem tudok logot olvasni, hogy mi a nyűgje. A szerveren semmi nincs beérkező, elvetett csomagról. Az iptables tele van dockeres routolásokkal, míg a vethxxx (ez az eth0-docker0 híd) adapterre semmi.
Ha bárkinek ötlete van hogy merre induljak, azt megköszönném. Wireguardot már telepítettem a telefonra, de ez a kis ipsec-motyó minden oprendszerben ott van és mégsem pptp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest