- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Jelenleg, sok éve libreelec-et használok a raspberry pi-men, azt hiszem Pi 3 Rev. B. Most kezdtem azon gondolkodni, hogy egyéb dolgokra is használnám szívesen (konkrétan hass.io dockerben). Emiatt arra gondoltam, hogy raspbian-t raknék fel, aztán azon futna a Kodi.Van ennek valami buktatója?
Most csak távirányítóval használom a Kodit, azt szeretném majd a jövőben is megtartani. Szóval az lenne a legjobb, ha automatikusan a Kodi indulna el a rendszerrel, közvetlenül az ablakkezelő rendszer után - ha megoldható.
Jelenleg teszt gyanánt virtualboxban mókolgatok, ott 1-2 óra alatt "elértem" azt, hogy már az X sem indult el. Szóval valami olyan megoldás kellene, amivel nem barmolom el a rendszert és nem kell újratelepíteni. Angol leírásokat olvastam - aztán, mondom az lett a vége, hogy el se indult az X
Meg Kodi alatt ilyeneket írkált konzolba :
libEGL warning: DRI2: failed to authenticate
Köszi szépen előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számítógép, i7 9700, Gtx 1070 8gb, 32gb ddr4, 500GB nvme, 1TB hdd
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Hp omen x900 2 db gtx 1070 vga-val SLI
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest