Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Azért én szívesebben nézek nagyobb kijelzőn navit, meg választok zenét, mint a kis egérmonitor telefonon, amihez ráadásul rendesen előre is kell hajolni ha a tartójába beteszem és hozzá kellene nyúlni... Régebbi autómba tettem egy 10 colos érintőkijelzővel egy komplett carpc-t és imádtam windows+centrafuse+igo-val. Mostanra viszont már ott tart az android hogy inkább azt választanám az autóba is...
Az android auto viszont förtelmesen ostoba, csak a maps-et támogatja semmi mást, a médialejátszó funkció is nyomi béna, ráadásul wifi+bt+kábeles párosítással kell xarakodni és az eszközkompatibilitása is csapnivaló. Egyszerűen nem is értem hogy mi a fenének fektettek ennyi energiát egy teljesen használhatatlan funkcióba - semmi másra nem lenne szükség ezekben a gyári fejegységekben, mint egy vezetéknélküli kijelző funkcióra ami hajlandó az érintőkijelzős parancsokat is visszajuttatni a mobil felé. Egyszerűen jelenítse meg annak a képét, és én majd eldöntöm hogy igo, waze, maps, vagy éppen mit szeretnék a kijelzőn látni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Eladó Konfig I7 7700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann