- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Erős offtopic lesz, de hátha tudtok segíteni. Mivel az SMB megosztás finom szólva is nagyon problémás, ezért rátértem az NFS-re.
Nem vagyok egészen biztos, hogy jól értem, de az NFS azt csinálja, hogy a megosztást egy mappába "exportálja" és ehhez fér hozzá az a kör, akinek ez engedélyezve van.
A /etc/exports file-om most így néz ki:
/var/nfs/general 192.168.0.101(rw,sync,no_root_squash,no_subtree_check)
/home/myfile/myshare 192.168.0.101(rw,sync,no_root_squash,no_subtree_check)A klienseken mindkét mappa látszik, de mindkettő üres... Ez vajon mért lehet?
@lehella
Köszönöm az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Arch Linux
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest