Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android Autót minden mobilra!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Nagyon sok segítséget kaptam eddig is itt, amit köszönöm!
Most azt szeretném megkérdezni, hogy van-e és ha igen milyen jobb megoldás az alábbiakra?
HDD-n tárolt zenéket szeretnék analóg rendszeremen hallgatni. Ezt eddig úgy oldottam meg, hogy a Pi3-ból HDMI-n kijött az infó, bement a TV-be, onnan optikai kábelen egy DAC-ba és onnan pedig RCA-n a hifibe. Ez jól működik is, csak ehhez a TV-nek bekapcsolva kell lennie, aminek annyira nem örülök (hiába lehet a kijezőt kikapcsolni, akkor sem).
Gondoltam egyet és vettem egy 3.5-ös jack-RCA alj kábelt és a meglévő RCA-t abba csatlakoztattam. A Pi-n átállítottam a kimenetet HDMI és analógra, így jön is a hang a TV bekapcsolása nélkül. Yatse segítségével pedig vezérelni is tudom. Király, csak egy gondom van: nagyon HALK. A Pi-n a hangerő (amit a távirányítóval lehet le és fel mozgatni) a maximumon van.
Van erre vmi megoldás?Más: visszaolvasva volt vmi zaj csökkentésről is szó, vmi pwr-t be kellett írni vhova. Nem hallok zajt, lehet, ez már idejét múlt - értem ez alatt, hogy azóta történt frissítések megoldották?
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann