- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #26479 üzenetére
Szóló töltő??
Nekem van tőlük processzoros akkutöltőm, na azt kétszer cserélték garanciában... Volt mozgásérzékelős led égőm, ami fél év után egy nappal ment tönkre, ezért a boltban már nem cserélték, hanem a központot kellett volna megkeresnem, de az akkutöltő után nem volt kedvem vesződni vele.
Egy motoros késélezőm is van onnan, egy élezés után szó szerint szétesett.gazso75: igen, ennyi. Nekem nincs pi3, csak olvastam (régebben írta itt valaki).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Steam topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest