-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest48
aktív tag
Szia azbest!
Talán még emlékszel a cableworldös udp vevős dologra. A váge az lett, hogy hagytam a vevőt és az UT-100-ban lévőt használom.
Mellesleg érdekes, hogy ha a cableworldös vevőről lejövő udp csomagokat először beküldtem windowsos gépbe, majd onnan módosítás nélkül a raspyra, akkor működött.fene se érti.
Viszont egy másik problémám van, ami remélem, hogy tök egyértelmű, csak én nem jövök rá.
Készítettem kettő pipe-ot, az elsőbe beküldöm a vett streamet (dvb.ts) ezt feldolgozom egy programmal, ami a 0 packeteket kiszedi (enélkül is ugyanaz a hiba) és átirányítom egy másik pipe-ba (dvbsend.ts). A probléma ott kezdődik, hogy amint elindítanám a modulátorral a dvbsend.ts-t, kapásból ledobja a demodulátort, ami ugye a dvb.ts-be ír.
Nem jó az elképzelésem h a beírt biteket egyből kiolvasom a pipe-ból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Formula-1
- Xiaomi Smart Pet Fountain - cicaVÍZió
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Compaq Elite 8300 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest