Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest48
aktív tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes problémába futottam bele. Van egy Cableworld DVB-T dekóderem, amivel UDP-n átküldeném a TS csomagokat a raspynak, ott pedig VLC-vel meg lehetne nézni, plusz tovább lehetne küldeni (nekem inkább ez a lényeg). A továbbküldésre egy UT-100-as sticket használnék.
A problémám az lenne, hogy ez winfoson tökéletesen működik minden gond nélkül, raspbianon és ubuntu mate-en valamiért nem. A portra gyanakszom, mivel ha mondjuk egy TS-fájlt „közvetítek” VLC-vel pl az 5004-es porton, akkor venni is tudom, viszont a cableworld-ös vevő GEC-e csak az 58000-es portszámtól működik. Elméletben 61000-es portig figyel a rendszer, mégsem látja a kommunikációt folytató portok között. Persze wiresharkban szépen jönnek a csomagok, azzal nincs gond, hogy kapná be magát.
Van esetleg ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát?
üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann