- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
azbest #21364 üzenetére
a másik nagyobb kérdés, hogy asus 2A töltővel megy, ment szépen, kikapcsoltam, rádugtam egy kis winyót, elindult, szivárványozott, billre nem reagált, folyamatosan ment a szivárvány, aztán kikapcs (ki kell kapcsolni a különböző USB-s eszközök ki/be dugásakor?) Azóta, ha winyó nélkül kapcsolom be is szivárványozik, rendes, minőségi tápegység elvileg. Egy Logitech K400 vevője van rádugva, meg egy MCE távirányító vevője. Valakinek ötlet? Vagy melegszik? Vagy miért lehet ez? Remélem nem tettem tönkre az első órában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest