- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Panaszkodtam, mivel a ház elemeinek többsége össze vissza volt törve, mire ideért hozzám.
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.Kaptam ilyen csavarokat, nem is az a gond. A Pi és a hangkártya közé mennek a távtartók és azokat kell összecsavarozni. Viszont így a Pi-n látható, egyébként a házhoz rögzítéshez használatos lukak ugye foglaltak. A ház szépen körbefogja a kis szendvicset, előre, hátra nem is tud mozogni, fel le viszont igen. Ami engem zavar, egy kábel bedugásnál is elmászik az egész. Ilyen erővel egy tesco zacskóba is tehetném.
Arra is gondoltam, hogy megfordítom a távtartókat, így a menet lefelé túlnyúlna a nyákon, de nem elég hosszú, hogy a házat is hozzácsavarozzam.Esetleg, ha vennék hosszabb csavarokat, a házat megfúrnám és úgy szerelném össze. :/ Mindenképpen olyan megoldás érdekel, amibe rendesen lehet rögzíteni a gépet. Többen is használnak ilyet hangkártyát, ha jól olvastam, érdekelne, milyen házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gitáros topic
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.
wassermann