Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Panaszkodtam, mivel a ház elemeinek többsége össze vissza volt törve, mire ideért hozzám.
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.Kaptam ilyen csavarokat, nem is az a gond. A Pi és a hangkártya közé mennek a távtartók és azokat kell összecsavarozni. Viszont így a Pi-n látható, egyébként a házhoz rögzítéshez használatos lukak ugye foglaltak. A ház szépen körbefogja a kis szendvicset, előre, hátra nem is tud mozogni, fel le viszont igen. Ami engem zavar, egy kábel bedugásnál is elmászik az egész. Ilyen erővel egy tesco zacskóba is tehetném.
Arra is gondoltam, hogy megfordítom a távtartókat, így a menet lefelé túlnyúlna a nyákon, de nem elég hosszú, hogy a házat is hozzácsavarozzam.Esetleg, ha vennék hosszabb csavarokat, a házat megfúrnám és úgy szerelném össze. :/ Mindenképpen olyan megoldás érdekel, amibe rendesen lehet rögzíteni a gépet. Többen is használnak ilyet hangkártyát, ha jól olvastam, érdekelne, milyen házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Lenovo M920T Core i5 8500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.
wassermann