- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katzy86
csendes tag
Udv!
Gondoltam belevagnek egy RPi + Openelec kombinacioba. Par kerdes felmerult.
Mekkora winyot tud max kezelni? Egy 4TB WD Red/Green kotnek ra.
Ti milyen HDD hazat hasznaltok?Szeretnek valami normalisabban kinezo hazat neki, hirtelen ezt talaltam. Amit szerettem volna az a WD PiKitjehez kaphato, de kulon nem lehet megvasarolni. Ehez hasonlo letezik? Lenyeg hogy kozos hazban legyen a RPi es a HDD.
Egy LG LF652v tevere kotnem ra. Valakinek tapasztalata hogy a HDMI CEC mukodik?
Milyen memoriakartyat, tapot, hdmi kabelt, stb. erdemes meg beszerezni? Mire figyeljek meg?
Valaszokat elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest