- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Vista én is kipróbáltam végül a játékot ssd-re telepítve. Nekem a legjobban a mega geometria tetszik. Kint nagy tereknél azok a sziklák hegyek kidolgozására értem. Nálam a korlát is részletesebb mint nálad nincs gond a grafikával kivéve ha zárt térbe vagyok pl egyes illemhely grafikája a falon a textúra valamint a vécécsésze kritikán aluli de mindenkinél az. Nálam összességében eddig 9 pontos a játék pedig csak 1,5 órát toltam vele. Textúra pop in nálam csak akkor van ha a vertikális szinkronizációt bekapcsolom ha az nincs bekapcsolva egyáltalán nincs hiába rángatom az egeret mint egy megkergült idióta. Próbáltam a tökéletes egyensúlyt eltalálni a gépemnél hogy gyors legyen a ram meg a sávszélesség a lehető legnagyobb legyen mindezt alapfeszes tuningal figyelembe véve hogy a rage motorja inkább azt nézi milyen az ember procija meg a rendszerbusz mennyit bír. Így 3.5 ghz-en van a proci az északi híd 2500 mhz a ddr3 ramom 1666 mhz. Így megvan a 10 gb\s ram sávszél. Kültereknél szép is a játék nem kellett buherélni semmit cfgvel. Gpu transcoding be van kapcsolva a játék beállításoknál a cache large-ra van téve anizotróp szűrés maxon 8x-es élsimitás és fix 60 fpsel száguld.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest