- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
donat_sz #6916 üzenetére
VPN-t mondjuk lassan már minden.
Én is dilemmáztam, hogy a NAS-on futtassak VPN szervert vagy a routeren. Végül routeren futó OVPN lett, megy szépen.
iPhone-ra kellene már csak megoldani hogy kizárólag azok az appok használjanak VPN-t amikkel “haza jövök” de az már más topik.
-
andras707
csendes tag
válasz
donat_sz #6725 üzenetére
Szia, próbáltam de nem megy ki használható link.
megnéztem egy olyan tetsztet, hogy windows commander passzív ftp kapcsolattal próbáltam az ftp autentikációig eljutni, de semmi, még a jelszó bekérőig sem jutott el.Megnéztem a qnapcloud teszterével, hogy milyen szolgáltatásokat lát, lehet, hogy még kellene valamit engedélyeznem az ftp mellé?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
donat_sz #6585 üzenetére
Azt a router megcsinálja, és külső weboldaról ha ellenőrzöm a portot, azt írj, hogy nyitva. De nincs a porttal baj, mert a linux iso fájlja simán seedbe megy. A router is jó, egyrészt az előbbi miatt, másrészt a Dlink NAS simán beáll seedbe miután rákötöttem a routerre. Csak erről a NAS-ról, és erről a trackerről (-re) nem hajlandó seedelni, kirakja, hogy inaktív a torrent. A fura az, hogy ez első kettőt megcsinálta, aztán rotty.
-
daninet
veterán
válasz
donat_sz #6522 üzenetére
mondjuk a TV-t pont nem említette, ettől függetlenül nyilván lehet neki. Ha meg már csatlakozik vpn-el vagy máshogy az eszközéhez akkor mindegy mivel nézi, kodi se kell csak vlc vagy mxplayer.
a plex téma itt már kicsit offtopik, de a kodi az egy média lejátszó, a plex media streaming. Nem egy kategória, mert utóbbihoz elég egy chromecast, vagy a legolcsóbb alsó polcos TV, kodi meg helyben enkódol, ergó limitál a vas amin fut.
Azért jobb a media streaming, mert leszedheted a 4k filmet, és nem kell agyalnod, hogy fogod mobilneten telefonon megnézni esetleg. De ha úgy döntesz megnézheted a TVn nagy felbontásban. Különösen igaz ez sorozatokra amit hol itt, hol ott nézel, nem kell SD meg HD verziókat leszedni.
Mindenki döntse el mire kell neki, melyik a jobb. Nekem streaming sokkal sokoldalúbbnak tűnik. -
picur10
aktív tag
válasz
donat_sz #6111 üzenetére
Docker: most megpróbáltam volna, de
Supported Models
Container Station requires a QNAP NAS running QTS 4.2 (or later) with at least 1GB RAM.
ARM-based models: TS-x28, TS-x28A, TS-x31P, TS-x31X, TS-1635, TS-x31+. TS-328, TS-932X
212P-n nem megy
Qbittorrent felmegy, de a web oldalhoz (nas ip 6363-as port) már nem tud csatlakozni, így nem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged