Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
Gaben92
őstag
válasz
szabferi #6645 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet mostanában de 2 évvel ezelőtt a TV-s Plex kliensek nagy része hulladék volt. Teljes bughalmaz, random nem működő funkciók, kizárólag DLNA elérés, stb. Gyakorlatilag mindenki azt javasolta, hogy a Plex csak szerverként fusson és valami mást használj kliensnek. Külső SRT feliratokat annó például csak úgy kezelt, hogy ha a ugyabban a mappában voltak mint a film és pontosan ugyanazzal a névvel.
Kipróbáltam annó Apple TV 4k-n és tényleg borzalom volt. Én azóta Infuse Pro-t használok, aki nem Apple TV-n van azok meg általában Kodit, Embyt, stb. Lehet azóta fejlődött a kliens oldal, megmondom őszintén nem követem.
Min akarod lejátszani amúgy?
-
daninet
veterán
válasz
szabferi #6640 üzenetére
egyáltalán nem. Sőt, ha egy mappában van a film és sorozat azt is szétválogatja többnyire.
Ha vannak mappáid amiben sok fájl van (pl játék kicsomagolva stb.) akkor csinálj a mappagyökérbe egy .plexignore kiterjesztés nélküli fájlt és az összes mappa nevét amit nem akarsz szkennelni írd bele pl.:
mappa1/*
mappa2/* -
válasz
szabferi #6632 üzenetére
Szia,
1. servioo-t én nem használtam még QNAP-on, de Plex-et igen, ami ugyan az tudja:
erről videoilletve itt még sokan a kodi-t használják, erről pedig itt van video
2. én a QTransmission használom, ami fut a nas-on, a gépen telefonon pedig csak egy remote gui. nem tudom hirtelen ts-230-ra jó e 3.0 vagy csak a 2.9
app: 2.94 vagy 3.0
remote gui: link
(a qnap Store-t akár reponak is felveheted ha nem ódzkodsz tőle és akkor nem kell másolgatni a qpkg-kat, erről how to: link)itt sokak szerint ez lassabb és ajánlott még a qBittorrent ugyan csak akár qnap club-ról:
link
(ezt nem használtam, nem tudom hogy van remote gui-ja)3. ez egy másik kötet? egy helyet fog használni ahova telepít, tudod az alkalmazást migrálni, ha rámész megnyitás melletti lefelé nyílra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest