- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtirley
tag
válasz
Stingie #4128 üzenetére
Furcsa ez. Ami a beszúrt képen szemet szúr, az a 38% processzorhasználat. Lehet, hogy csak pont olyan pillanatot kaptál el, de ha mégsem, akkor én azt is vizsgálnám. Nálam (igaz nekem TS-269L van) állandóan fut a torrent, és függetlenül attól, hogy épp letölt vagy seedel, sosem megy 1% fölé a processzorhasználat.
A másik furcsaság, hogy jól látom, hogy 4.3.3-as firmwaret használsz? Ahhoz a NAS-hoz már 4.3.5 is van, de 4.3.4 is ki lett adva egy éve. -
Pizzafutar
aktív tag
válasz
Stingie #4118 üzenetére
Hasonló lassulást tapasztaltam TS-231P2 -ön miután beraktam a második diszket és beállítottam egy RAID1 tömböt. Lehetséges, hogy a raid megfelezi a letöltés (QTransmission) sebességét?
A másik kérdésem, hogy a TS-231P2 -öt lehet valahogy harmadik lemezzel bővíteni? Szeretnék kipróbálni egy SSD-t gyorsító tárként! -
Laca0
addikt
válasz
Stingie #4118 üzenetére
Én nem vettem észre ilyesmit, inkább meglepően gyorsan lejön minden.
Engem meg az bosszant, hogy minden egyes alkalommal, amikor a webes felületre belépépek kiírja, hogy a fájlrendszer nem tiszta,futtassak ellenőrzést. Már 3x lefutattam, de nem talált hibát.
Ez mitől lehet? -
fabias82
tag
válasz
Stingie #3470 üzenetére
Szia!
Ugyan ebben a cipóban járok, tudnál kis segítséget hogy mit is állítottál kicsit konkrétabban, annyira nem vagyok benne, a dologban. Lehet láma vagyok hozzá bocsánat! Nekem ma kezdte el csinálni tegnap még láttam webesen belépve a mappáimat. Köszönöm előre is a segítségedet.
-
rol33
aktív tag
válasz
Stingie #1689 üzenetére
pont így jártam a minap mint Te, a myqnapcloud -os címemről nem értem el a nas -t, míg mivel van beállítva egy ddns cím is arról meg simán. pont akkor jött ki frissítés az os -hez, miután megcsináltam ismét jó lett...én sem értettem gondoltam talán a frissítés miatt lehetett...
válaszolva a kérdésedre én ezt használom: [link]
amire nekem kell arra jó, ingyenes annyi hogy havi egyszer jön egy mail, amiben meg kell erősíteni az adataid és ennyi... -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Stingie #1687 üzenetére
Milyen firmware? Csak mert ilyet anno 1x nekem is csinált, aztán updateltem és azóta nem jött elő. Meg volt hogy a szolgáltatással volt baj, és pár órán át nem értem el. Viszont ezekre megoldás ideiglenesen ha a myqnapcloudon megnézed az eszközinfót mert ott kiírja az aktuális ip címét (még ha nem is tud kapcsolódni a webes felületre, de kézzel böngészőbe beírva menni fog).
-
Alex91
félisten
válasz
Stingie #1685 üzenetére
Ugyan az a routerem van. Ha nem tudtam kivulrol elerni, akkor a routert baxtattam kivulrol. Ha jol emlekszem. Mar irtam, hogy az uPnP-t kell kapcsolgatni... Amire meg rajottem, higy sajnos a szolgaltatoi gatawey is neha meghulyul nalam, ilyenkor azt kell ujrainditani. Sajnos ezt tavolrol nem lehet...
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Stingie #1603 üzenetére
Te magad is meg tudod nézni melyik portok kellenek éppen ha rámész a cloudlink appra a qts alatt.
Útválasztó automatikus konfigurálása résznél listázza mihez melyik portok kellenek. Ezeket kézzel is ugyanúgy ki tudod nyitni a router felületén. (a végeredmény ugyanaz) Sokan nem is szeretik az upnpt biztonsági okokból. -
Alex91
félisten
válasz
Stingie #1603 üzenetére
Megy a routerrel, csak a routeren az UpnP alatt be kell kapcsolni, ami nincs bekapcsolva (nem tudom mi a neve, de ele teszed a pipát, ahol nincs az uPnP beállításnál). Aztán ellenorizni a NAS-on, hogy latja-e uPnP-t. Utana vissza lehet allitani a pipát! Nálam igy felismeri. Ez altalaban akkor felejti el, ha valamelyik eszkoz ujraindul, de ujbol beallitva megy szepen tovabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged