Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtirley
tag
Hogy lehet az, hogy két QTS Essentials app nincs digitálisan aláírva? Azt mutatja a NAS-om, hogy van frissítés a License Centerhez és a myQNAPcloud Linkhez de nincs digitális aláírásuk.
-
shtirley
tag
@ sanyijedi és Addel,
Köszönöm a választ, ezek szerint ebben semmi nem változott.
Akkor mehet az upgrade. -
shtirley
tag
Üdv,
az új 5-ös QTS alatt működnek a Qnapclubos alkalmazások? Már nagyon sipákol az upgrade-ért. -
shtirley
tag
15 giga? Én pont erre használom. Képeket osztok meg a szülők felé családi eseményekről és a lányomról már több mint tíz éve, és félig sincs. Túl sok képet nem érdemes felpakolni egy eseményről mert úgysem nézik végig. Ráadásul az egyszerűségéhez kétség sem férhet, nem kell pilótavizsga a szülők részéről a megnézéséhez. Nem kell mindenféle jogosultsággal meg védelemmel bajlódni és azonnal nézhető gépen, tableten, mobilon.
-
shtirley
tag
válasz
Gaben92
üzenetére
Nem kötelező, mitől lenne kötelező? Nincs egy hónapja hogy lemezeket cseréltem, mert csapágyas lett a hét éves WD Green lemezeim egyike és rettenetes hangja lett (egyébként felület hibája nem volt). Vettem két WD Red Plus-t és kicseréltem őket. Természetesen inicializálni kellett őket, de a 4.5.4 sehol nem erőltette a Storage Pool-t. Egyébként vagy ezt csinálsz vagy azt. Ha Pool-t csinálsz már nem tudsz Static Volume-t csinálni, csak thin vagy thick kötetet, de mint mondtam, annak semmi értelme két lemeznél. Én RAID 0-át használok, mert van külső mentésem a teljes adat tartalomról, így tökmindegy hogy mi van a tömbbel, mert ott a mentés. (A fontos tartalom még egy plusz helyre is mentve van.)
-
shtirley
tag
válasz
Gaben92
üzenetére
Már majdnem írtam, hogy valakinek régen volt problémája a Plex és FSNC közös vetületével, de aztán rájöttem hogy az te voltál.
Ezek szerint mégsem oldódott meg, ahogy azt régebben írtad.
Egyébként nálam is van Plex és nálam sincs semmilyen probléma a fájlrendszerrel. TS-253Be. -
shtirley
tag
Nem ontopic téma, de ha nincs más megoldás, arra használnám a VPN kapcsolatot hogy portot nyissak egy FTP letöltéshez, aztán be is zárnám. Ez jó megoldás lehet ha csak ritkán van rá szükség.
Hosszútávon inkább Wireguard VPN-t használnék a sokkal kisebb erőforrás igénye miatt. Tán van is installerje a Qnapclub repoban. -
shtirley
tag
válasz
mrfree75
üzenetére
A QTS is a HDD-n van, ezért sosem fogja leállítani hosszú időre a lemezeket. Nálam ki is van kapcsolva hogy x perc múlva leállítsa őket. Tapasztalatom, hogy a leállítás és felpörgetés hangja "figyelemfelkeltőbb", mint egyfolytában hagyni pörögni a lemezeket. Nekem két WD Green megy így már hét éve, most kezd az egyik csapágyas lenni a hangja alapján.

-
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Igen, ezekben az esetekben érthető, de én a pár hozzászólással visszább látható diskurzusra és a linkelt videóra gondoltam, ahol valószínűleg nem két gigabiten etették a NAS-t.
Igazából azért bátorkodtam beleszólni, hogy nehogy csalódás legyen a bővítés vége. -
shtirley
tag
Bocsánat, hogy belevau, de amíg két gigabites ethernet csatin keresztül etetjük a NAS-t, addig minek SSD cache?
-
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Na látod, tudod te!
Csak akkor azt nem értem miért szálltál bele páros lábbal a hozzászólásomba. -
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Látom nálad nem Digi van otthon.

Szerinted a tuner sticken optikai bemenet van?
Az UPC-re - állításoddal ellentétben - kevésbé jellemző a túl erős jel, inkább a gyenge a jellemző.Konkrétan arra gondoltam, hogy az ONT és a végpont között történhetett kábel, esetleg koax csatlakozó csere, amitől jobb lett a jelminőség és magasabb a jelerősség. Ez néha okoz gondot a Diginél, csillapítani kell a jelerősséget. De mint olvashatjuk alább, megoldódott.
-
shtirley
tag
Nem ismerem a Redmedia-t, de ha nem használsz saját DNS szervert, ráadásul kettőt, akkor így nem lesz jó a beállítás mert hiába van fizikai kapcsolatod az internettel ha nem történik tényleges névfeloldás.
DNS szervernek adj meg valami publikus létező szervert, pl: 1.1.1.1 vagy 8.8.8.8
Az alapértelmezett átjáró pedig a routered IP címe legyen. -
shtirley
tag
Srácok,
nem értem ezt az átkódolás-mániát. Ha csak helyi hálón van használva felesleges bármit is átkódoltatni vele. 100 Mb mellett is kitolja a HD streamet akár több gépre is.
Az átkódolás arra való, ha internetre kell steamelni és kicsi a feltöltési sávszél, vagy gyenge a fogadó gép, telefon, stb. -
shtirley
tag
Még nem találkoztam ilyennel, de az biztos, hogy felbontást csak akkor lehet állítani ha a NAS érzékeli a rádugott kijelzőt.
Én két dolgot próbálnék. Áramtalanítanám a tévét és kihúznám, aztán bedugnám a HDMI kábelt, esetleg másik bemenetre tenném a tévén. Nem biztos hogy segít majd, de ezzel kizárnám a HDMI adathibát.
Az is lehet, hogy a fw frissítés után a HDMI kimenet visszaállt valami a tévé számára idegen felbontásra és a tévé tiltja rajta a kommunikációt.
Ez gyorsan kiderül ha megcsinálod a fentieket. -
shtirley
tag
Én biztosan Intel procisat vennék. Itt már sokszor téma volt, de röviden jobb a támogatottsága szoftveresen.
Én a három lemezesnek sem látom értelmét. Ha bele is tennéd a három lemezt ami drága, zajos, sok hőt generál és áramot fogyaszt, még mindig nem lennél előrébb mint egy két lemezessel, amin a sebesség miatt csinálsz egy RAID1-et, majd USB3-on rádugsz egy külső vinyót backup lemeznek, ami csak akkor megy amikor a backup készül.
Ez lemezárban nem sokkal drágább, de a NAS olcsóbb, csendesebb stb. Ha nincs állandó backup beállítva, akkor úgy is dönthetsz hogy a backup lemezt biztonságos helyen tárolod és csak akkor akasztod rá amikor backupolni akarsz. -
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Ejj, lassabban gépelek!
-
shtirley
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezt ne kezd el!
Mint mondtam, bármelyik nagy gyártó NAS-át vennéd meg, ugyanúgy be kellene állítani. A Synology - amit akkor és ott direkt nem írtam le - semmiben nem más ezen a téren. Ha azt vettél volna, most abban a topicban fröcsögnél teljesen feleslegesen.
Megértettük, hogy neked nehézséget okoz néhány alapbeállítás a NAS-od és saját érdekedben, de attól még ne vedd el más kedvét a QNAP termékektől. Itt sok ember próbál segíteni az ide betévedőknek. Ha segíteni nem tudsz inkább maradj csöndben! -
shtirley
tag
válasz
martonx
üzenetére
"1. Már az a varázslója is rohadt bonyolult volt" - mondom én hogy user error.
Mindegy, nem akarlak bosszantani, az úgysem segít rajtad. Értem amit mondassz, de hidd el, hogy ezek teljesen alap beállítások. Manapság otthoni felhasználás mellett is ez a minimum követelmény, hisz sokan otthonról privát célból használva is osztanak meg dolgokat másokkal, mutatnak családi fotókat nagyinak róla, miközben biztosak akarnak lenni abban hogy biztonságban vannak a fájljaik.
Egy ilyen NAS nem attól lesz home termék hogy tök tufa, és három kattintás beállítani mert csak három dolgot tud, hanem attól hogy a teljesítménye 5-10 felhasználót tud csak kiszolgálni. A te nem Intel procis NAS-od inkább 3-5-öt.
Szerintem ha lehiggadsz, magad is belátod, hogy csak a javadat szolgálja ha mindent szépen apránként beállítassz a saját biztonságod érdekében. Egyébként ugyanezeket kellett volna beállítanod, ha a konkurrens nagy gyártó termékét választod. -
shtirley
tag
válasz
martonx
üzenetére
Lehet, hogy részedről lezárva, de ahogy itt elnézem, sok ember akadt fenn a problémádon, akinek nincs gondja a QTS-sel. Szerintem inkább jelentsük ki, hogy van itt némi user error, de attól még nincs baj a QNAP NAS-ok rendszerével.
A QTS-t sok szempont szerint lehet támadni, de egy lefingott Zyxel rendszerével semmiképp nem lehet egy lapon említeni. Kb akkora köztük a különbség mint egy fostalicska TPLink router gyári firmware-je és a rátölthető DD-Wrt fw között. Mint minden hasonlat, ez is sántít természetesen, de nehogymá egy fos Zyxel rendszer legyen a mérőszáma egy több éve reszelt NAS oprendszernek.
-
-
shtirley
tag
Sziasztok,
tegnap lecseréltem a TS-269L-t egy TS-253Be-re.
Bíztam benne, hogy lévén mindkettő Intel procis, nem lesz gond a migrálással, és megúszom egy kis esti szereléssel a dolgot. Szerencsére így is lett. Átraktam bele a RAID 1 tömböt amit gond nélkül migrált is, egyedül arra panaszkodott, hogy nem lehet a snapshotot használni, mert a régi nem támogatta. De ez nem baj, mert nincs is rá szükségem, mivel egy külső USB 3-as vinyóra ütemezett backup megy hetente. Az össes qnapclubos app is működik ugyanúgy, mint előtte.Egyébként teljesen elégedett voltam a TS-269-el is, csak sajnos nem fut rajta a Virtualization és a Container Station, amire mostanság szükségem lenne.
Ugyanitt eladó egy TS-269L lemezek nélkül, ára 50e Ft.
2,13 GHz Intel Atom proci, 2 GB RAM, hibátlan állapotban. Az öreg Core 2-es asztali gépemről egy mezei passzív switchen keresztül 110 MB/s-el lehet rá tolni a mozifilmeket (mindkét gigabit portja be van dugva a switchbe, és a Balance-alb port trunking be van kapcsolva). Akinek csak Samba meg FTP kell, persze a kötelező appokkal megtűzdelve (pl. torrent kliens), annak még mindig jobb választás, mint az ARM procis vasak. -
shtirley
tag
válasz
CharlieFirpo
üzenetére
Esetleg nézd meg a router beállításai közt, hogy milyen IP címmel csatlakozik, ha jelen van egyáltalán.
-
shtirley
tag
válasz
1turosbatyu
üzenetére
Ismereteim szerint, ha 30 napon belül képtelenek javítani, fel kell ajánlaniuk a cserekészüléket, vagy az árának visszatérítését. Kicsit piszkáld meg őket a fogyasztóvédelem emlegetésével.
-
shtirley
tag
válasz
Timberwolf
üzenetére
Itt már leírtam egyszer a tuti módszert. A settings.json nem szerkeszthető addig, míg a Transmission fut, mert nem engedi felülírni.
-
shtirley
tag
Áhhá! Tényleg félreértés volt.
Nos amennyire én tudom az én NAS-om ilyet nem tud, vagyis csak azon a szinten tudja mint egy átlagos PC.
Azaz, le tud állni valamilyen alacsonyabb készenléti szintre ahonnan feláll wake-on-lan esetén mindaddig, míg az áramot meg nem szakítjuk. Áramszünet után kézzel kell elindítani.
A QNAP fórumokon keresve sem találtam más működésre utaló jelet. -
shtirley
tag
Fura dolog amit keresel. Nekem egy régebbi (TS-269L) NAS-om van, és azon ez a dolog firmware függő lehetett, mert régen a konektorba dugás pillanatában elindult azonnal, mostanság viszont be kell kapcsolni a főkapcsolóval.
Ezt onnan tudom, hogy van egy APC szünetmentesem, ami USB-n rá van dugva a NAS-ra. Rövid áramszünet esetén nem történik semmi, de ha 5 percig nincs áram, akkor leállítja magát a NAS. Ez csak akkor működik, ha USB-n jelen van a szünetmentes. Sajnos azzal nem gömbölyű valami, mert néha a NAS elveszti vele a kapcsolatot. Olyankor nem elég az USB-t kihúzni, hanem NAS leállít, szünetmentes áramtalanít, aztán minden visszakapcsol. Nos régen az árammal rögtön elindult, újabban viszont be kell kapcsolni. -
shtirley
tag
Összetett kérdés. A Plex csak szerver és van lejátszó kliens, vagy a NAS saját HDMI-jén néznéd?
Ha a Plex szerver, akkor transzkódol vagy natívan tolja? Szerintem a RAMhoz akkor van köze ha transzkódol, és nagy az adatmennyiség. A proci jellemzően hamarabb elfárad benne. -
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére

Feleslegesen nem is, de nem voltál elég figyelmes, amikor a hozzászólásom olvastad.
Utaltam rá, hogy milyen esetben gondolom. Pánikoltatni nem akarok, de ha a NAS idle állapotában nem nulla közeli a procihasználat, az lehet az oka az elébb vázolt problémának, mint ahogy a szoftveres titkosítás is, habár azt gondolom, hogy az állandó lassulást okozna, nem pedig periodikust. -
shtirley
tag
válasz
Stingie
üzenetére
Furcsa ez. Ami a beszúrt képen szemet szúr, az a 38% processzorhasználat. Lehet, hogy csak pont olyan pillanatot kaptál el, de ha mégsem, akkor én azt is vizsgálnám. Nálam (igaz nekem TS-269L van) állandóan fut a torrent, és függetlenül attól, hogy épp letölt vagy seedel, sosem megy 1% fölé a processzorhasználat.
A másik furcsaság, hogy jól látom, hogy 4.3.3-as firmwaret használsz? Ahhoz a NAS-hoz már 4.3.5 is van, de 4.3.4 is ki lett adva egy éve. -
shtirley
tag
Igen, mint ahogy azt már írtam is itt egyszer. Nekem a Balance-alb beállítás hozta meg a kívánt sebességet. Egy sima passzív switchbe van dugva nálam, ami nem támogatja a 802.3ad-t, de anélkül is működik.
Samba nálam is megy, de az NFS-t nem használom, de nem hinném hogy ezen múlik.
Nem lehet, hogy valami több helyre is fel van csatolva, és míg te másolsz rá az egyik helyről, a másik felcsatolás fogja a lemezeket? Persze továbbra is csak találgatok. -
shtirley
tag
Nem tudom, talán csinálj rá egy két lemezes RAID-et. Két egyforma lemez tartalmát addig másold át máshová, és ha nem tetszik majd visszamásolod.
Azt is megnézhetnéd, hogy milyen processek futnak rajta közben. Lehet, hogy valami csak pár kb-ot mozgat a háttérben (pl torrent feltöltés), de azt másik lemezről teszi, és addig megszakítja a lemez kezelést a tesztfájl írása irányában. Persze ez csak egy ötlet, de bármi lehet.
Nekem TS-269L van, ami ugyanaz mint a tied csak két lemezzel. RAID 1-ben vannak a WD Green lemezek benne, és végig 110 MB/s-el másol rá egy tetszőleges több gigás fájlt. Pedig az asztali gép amivel másolok, csak egy antik Core2Quad gép. -
shtirley
tag
-
shtirley
tag
A Kodi audio beállításai között kellene megnézni, hogy felismeri-e a hardver analóg kijáratát. Ha át tudsz rá kapcsolni, akkor azt fogja használni. De alapvetően ez valami karaoke funkció miatt van benne, amihez van saját progi. A Kodi alapvetően HDMI hangot használ a filmek jellemzően több (mint kettő) csatornás hangja miatt.
-
shtirley
tag
Fogalmam sincs. Az alap itt linux, ebből indultam ki. Nyilván meg lehetne szüntetni kellő RAM esetén, de ahhoz bele kell nyúlni parancssor szinten. Én egyébként kikapcsoltam a lemezek készenlétjét, úgyhogy nálam pár éve már egyfolytában megy mindkét lemez. Így sokkal csendesebbek mint amikor álló helyzetből pörgeti fel őket valami miatt.
-
shtirley
tag
Szerintem nem egy router brandet kellene itt tolni, amellett, hogy a Mikrotik elég jó cucc, hanem eljutni a biztonság megfelelő szintjének elérésére. Ha valaki nincs tisztában a megfelelő biztonsági beállításokkal, azon a Mikrotik sem segít, mert nem fog tudni tűzfalat sem konfigurálni.
-
shtirley
tag
válasz
mocsi24
üzenetére
Tedd fel a SpeedTest appot, vagy az Iperf3-at a Qnapclub repóból. Azokkal tudod mérni a sebességet a NAS és egy asztali gép között.
Ha jól értem bedugtad mindkét ethernetet a routerbe. A port trunking be van állítva, vagy mindkettő külön IP-t kap? Nálam a Balance-alb közel duplájára emelte a sebességet. Ha ez rendben van, akkor nem a NAS a problémás. -
-
shtirley
tag
Nekem olyan van, elvagyok vele, de a QTS 4.3.4 az utolsó firmware amit megkap, úgyhogy nem fejlesztenek már rá. A két gigabites hálókártya, meg az Intel proci elég jó dolog benne, 110 MB/s-el írok rá, de amiatt hogy az a proci csak Atom, nem tud virtuális gépet futtatni, ami szintén jó lenne néha, de enélkül végülis elvagyok. Egyik NAS-nak sem ez a fő funkciója, úgyhogy mint NAS, szerintem teljesen használható.
-
shtirley
tag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Szia!
A neten keresd meg, hogy hogy működik a Vi editor, mert az kell hozzá.
Putty-olj be, és írd be ezt:/etc/init.d/QTransmission.sh stop
Ezzel leáll.
Majd nyisd meg a Vi editorral a settings.json fájlt, ami nagy valószínűséggel ezen az elérési útvonalon van:vi /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/QTransmission/etc/settings.json
Majd indítsd el újra a QTransmissiont:
/etc/init.d/QTransmission.sh start
Ennyi!
-
shtirley
tag
Szerintem is hülyeség lenne. Mr Bond 007 megírta a lényeget. Szerintem vegyél egy igazán jó routert, a sebesség kihasználásában sokkal nagyobb lépést teszel vele, mint a 10 gigás kártyával.
-
shtirley
tag
válasz
alec.cs
üzenetére
Neked Win10 van a NAS-odon?

Ha a gépeden frissíted a windózt, annak semmi köze a NAS-hoz, ergo nem a frissítéstől lassult be, ha tényleg belassult.
A qnapclub repoban van egy speedtest alkalmazás, ami a NAS és az azt menyitó kliens gép közti kapcsolat sebességét méri, de az elég puritán progi, nem tud olyan extrákat amiket te szeretnél.
Amúgy szerintem olyan progi nincs. -
shtirley
tag
Én szoktam két külső vinyóra biztonsági mentést csinálni.
Az egyik eSATA porton csatlakozik, természetesen hasít mint állat, viszont a másik vinyó egy USB 3-as 2.5-ös mobilvinyó, és meglepően jól teljesít. Évente egyszer-kétszer szoktam vele menteni, persze újabban csak az új fájlokat, de az első mentésnél elégedett voltam vele. Igazából csak akkor lassult be, amikor sok kicsi fájlt kellett áttolnia, de ez érthető is. Mindenesetre 30-40 MB/s-nál gyorsabb. -
shtirley
tag
-
shtirley
tag
Igen, a háttérben kódolásra gondoltam.
Még mindig nem értem, hogy minek ez a kódolósdi. Nem lehet azt kikapcsolni? Nem ismerem a Plexet, nekem mezei Kodi játsza le a filmeket, amire fel van csatolva az a megosztás ami a filmeket tartalmazza, és a sávszél bőven elég ahhoz hogy Blu-ray ripet is lejátszak gond nélkül. Ezért nem értem minek átkódolni. Nem kell spórolni a sávszéllel. -
shtirley
tag
-
shtirley
tag
Létre kell hozni megosztásokat, meg hozzáférést, ha arra akarsz menteni, letölteni.
Pl.: csinálsz egy új mappát ugyanazokkal a felhasználói jogokkal mint a torrentnek eddig volt. Majd a torrent programon belül beállítod az új mappa elérési helyét, és onnantól oda fog letölteni. -
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Értem. Azt hittem, hogy ez csak otthoni (hálózaton belüli) dolgokhoz jó, és valami backup megoldás. Akkor kell hozzá mindenféle QNAPcloud meg ilyen marhaságok is?
A Google Drive-ot használom, de csak olyan dolgokat teszek rá, amit a Google is guglizhat. Legyen boldog vele. Egyedül a közös dokumentumhasználatnál látom hasznát, de az nem sokszor kell.
Nekem Samba-n vannak felcsatolva a megosztásaim. Azokat elérem VPN-en is bárhonnan, úgyhogy ott és azt mentek amit csak akarok, bárhonnan. -
shtirley
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Ja-ja. Szoktam látni a hozzászólásaidat az Ubiquiti topicban is.
Hasonló jókat tudok elmondani a cuccokról, nekem is hasonlóak vannak, természetesen ugyanúgy problémamentesek. -
shtirley
tag
Régen én is azt használtam, csak az a baj ezekkel a custom fw-kel, hogy nincs bennük rendes hardveres támogatás. Nekem egy Linksys routeren volt, de onnantól nem ment gigabiten a net, és az 5 gigás rádióhoz lévő driver sem volt az igazi, állandóan fagyott. De legalább volt hozzá. A ddwrt nem is működött csak a 2,4-es rádióval.
-
shtirley
tag
válasz
sony309
üzenetére
Szerintem még mindig nem lehet kizárni a médialejátszót. Nézd meg, hogy lehet -e a lejátszás pufferjén emelni, és az emeld meg durván. De én még mindig megpróbálnám a NAS-t a médialejátszó mellé kötni, főleg, hogy ha az a fő funkciója, hogy filmet játszol le róla. Úgy nem kéne, hogy gond legyen vele, és az is kiderülne, hogy a wifi bridge tehet -e a problémáról.
-
shtirley
tag
válasz
sony309
üzenetére
Ez így eléggé kevés infó. Minek a két bridgelt router? Milyen médialejátszó? Azon milyen szoftver játszik le?
Mindemellett szerintem a NAS nem csinál ilyet, sokkal inkább keresném a gondot a lejátszón. A wifi bridge is érdekes lehet, kipróbálnám, hogyha a NAS-t áthozom a második routerre, ahol a lejátszó is van, akkor is van -e akadás.
-
shtirley
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest