- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Sziasztok,
sajnos meghalt a nas és lenne rajt pár adat amit valahogy le kellene mentenem pc-re. ehhez tudnátok ajánlani eszközt, programot? nem tudom számít e, de raid-et nem használtam..
köszi -
rol33
aktív tag
nem tudom, eddig a nas-on kívűl semminek nem volt fix ip állítva, több éve így használtam és eddig nem volt gond, mindenről elértem vagy a nas-t vagy a megosztott mappákat...
-
rol33
aktív tag
Sziasztok,
ismét sikerült belefutnom egy dologba, múlkori nagy nehezen de megoldodott, erre itt az újabb...
azt nem tudjátok, hogy jött ki oyan firmware amiben bent van, hogy hogyan sz*passuk az usert?
én úgy látom sikerült felraknom
történetesen most az van, hogy egyik napról a másikra nem érem el a nast (pc) megosztott mappákat (mediaplayer...) csak abban az esetben ha ezeknek az eszközöknek fix ip-t állítok be. de ezt most miért? -
rol33
aktív tag
válasz
zozomester #4847 üzenetére
Szia, igen. akartam már ide írni csak el voltam havazódva.
Szóval support tudott csak segíteni, hozzáteszem nagyon rendes és segítőkész volt az úriember, és nem mellékesen húsvétkor!!! ez külön jó pont volt nálam...Ha valaki hasonló cipőbe kerülne, írjon bátran, szívesen megosztom nálam mi volt a megoldás.
-
rol33
aktív tag
válasz
zozomester #4810 üzenetére
köszi megpróbálom ezt én is...
-
rol33
aktív tag
megvolt defender nem talált semmit.Közben írtam egy ticketet, segítenének is, de a Helpdesk alkalmazás sem működik
még nem tudopm hogy lesz ezután...
gondolom úgy nem tudok újrarakni semmit, hogy az adataim megmaradjanak? -
rol33
aktív tag
válasz
gahor72 #4797 üzenetére
szerintem itt valami más lesz, mivel hogy távolról is elérem a nas-t..
+ ezeket is feldobja:
és ami még érdekes, hogy manuálisan sem tudok telepíteni semmit...
egyébként akkor figyeltem fel az egészre mikor küldözgette ezeklet az üzeneteket:
[Network & Virtual Switch] Failed to update DDNS "NO-IP".
raktam fel új firmware-t, de sajna nem változott semmi és már ötletem sincs -
rol33
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos olyan problémába futottam bele amihez én már kevés vagyok. Lszi nézzetek rá a linkelt képekre.
Az a baj fogalmam sincs merre induljak el.
Semmit nem tudok telepíteni sem alkalmazást frissíteni, illetve semmilyen program (pl. Transmission) nem fut, egyszerűen nem értem mi történhetett.
[link]
Előre is köszi. -
rol33
aktív tag
köszi mindenkinek, sztem így már menni fog
-
rol33
aktív tag
Sziasztok,
mi lenne a módja, talán az egyszerűbb, hogy a nasomon lévő filmeket, egy másik helyen le tudjuk játszani?
annyi lehet a bibi, még nem tudom, de elképzelhető, hogy semmilyen gép nincs, csak telefon vagy tablet, meg lehet így is oldani valahogy? -
rol33
aktív tag
válasz
Stingie #1689 üzenetére
pont így jártam a minap mint Te, a myqnapcloud -os címemről nem értem el a nas -t, míg mivel van beállítva egy ddns cím is arról meg simán. pont akkor jött ki frissítés az os -hez, miután megcsináltam ismét jó lett...én sem értettem gondoltam talán a frissítés miatt lehetett...
válaszolva a kérdésedre én ezt használom: [link]
amire nekem kell arra jó, ingyenes annyi hogy havi egyszer jön egy mail, amiben meg kell erősíteni az adataid és ennyi... -
rol33
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #1151 üzenetére
hát pont amit írtál is, hogy mondjuk én is nézek róla + még a le-fel töltés is megy, és attól tartok ekkor valakinél akadozni fog...
-
rol33
aktív tag
ezért is gondolom, hogy valami nincs jó beállítva, egyébként minden alapbeállításon van a plex-en, a macbook pedig itt van előttem, ahogy indítom a filmet, a nas procija 90% +
hát azt gondoltam ez egyszerűbb lesz, de lehet nekem sok csakigazából a lényeg az lenne, hogy barátom otthonában tudjon filmeket nézni az én nas-omról..
ami adott neki hozzá: tv, elöző generációs atv, airplay képes erősítő, ios eszközök.. -
rol33
aktív tag
-
rol33
aktív tag
üdv, a kérdésem az lenne, hogy kivitelezhető lenne, h egy más helyen le tudjam játszani a nas-on tárolt filmeket? gondolom megoldható lenne, csak azt nem tudom h ez milyen "terhet" róna a nas effektív helyére (sávszél, nas terhelése, stb.) illetve mely progival lenne érdemes? elvileg ha jól néztem a plex az tudná, viszont az meg havidíjas, mást meg nem is igazán ismerek. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest