- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz
harley #74950 üzenetére
pl: öreg, sok esetben jobban melegszik, hőtágulástól meghajlik az alaplap, megszakadnak vezetékek, meghal a gép. Ezt lehet mérsékelni de teljesen kiküszöbölni nem, ezért nem érdemes ezeket a majdnem 10 éves gépeket venni azért sem mert nem tudod hogyan használta az előző tulaj. Inkább SuperSlim vagy Slim ajánlott.
-
k.
őstag
válasz
harley #11887 üzenetére
Nem kell a legujabbal játszani.Én is vagy használtan veszek játékot vagy egy-két évvel a megjelenés után.És lám olcsó.Nem kell mindig mindeből a legujabb.A gyereknek meg lehet aztmondani-nekem is mondták sokat- hogy most kaptál és várjál következő hónapban lesz új.Meg kell értenie.
-
benecz
tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
harley #11881 üzenetére
Szerintem meg inkább minden warezolónak érdemes lenne elgondolkodnia, hogy miért is van válságban pl. a PC-s játékpiac és miért jelenik meg egyre több cím kizárólag konzolra.
Lásd a MW2 példáját, ahol az első 4 millió eladott példányból mindössze 3% volt a PC-s verzió, illetve lásd a több százezer letiltott Xbox360 user-t, akik ész nélkül, megjelenés előtt tolták a játékot online. Ha mindenki az általad említett "biztonsági másolattal" játszana és senki nem venne eredetit, akkor a dollárszázmilliókért fejlesztett játékok készítői rövid időn belül azt mondanák, hogy "csináljon nektek játékot az, akinek két anyja van". Ha játékfejlesztő lennék, ezek után nekem is az volna az első reakcióm, hogy akkor a következő részt PC-re már ki sem adjuk, hiszen úgysem hoz semmi bevételt.
Bocs, ha az érzékeny lelkedbe gázoltam az előző válasszal, de szerintem igen egyértelmű a dolog, nem véletlenül kezdtük az 1. HSZ-t ezzel a ténnyel.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
harley #11878 üzenetére
Mint a topic címe is mutatja, hozzászólás előtt az 1. HSZ elolvasása erősen javallott. Ha ezt megtetted volna, akkor már annak első sorában szembesülhettél volna, hogy a PS3-mon nincs warez. Továbbmegyek, a fórum alapelvei is tiltják az warez-ról való értekezést. Ha megtetted és elolvastad, akkor meg hangsúlyozom: igen, a hír igaz, nem szoktunk valótlant írni az összefoglaló HSZ-be.
Pont ez különbözteti meg ezt a konzolt a többitől, hogy itt nincs semmilyen warez, ennek köszönhetően az ember jobban megbecsüli a játékokat és hál' istennek valamilyen szinten távol maradnak a cheater vérpistikék is ettől a platformtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 játékok, árak a leírásban
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest