- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
Herczi #38225 üzenetére
Pl úgy, hogy mikor itt az egyik kollegával végig vittük 3x a resident evil 5 -öt, jó lett volna a ps3 -on keresztul beszelni es nem skype on. Meg alapbol ez a joyba dugom a mikronon/fejest bejön nekem. Nem kell több méter kábel, nem kell külön fejest/mikronot venni. egyszerü és nagyszerü. De most ertitek ne offoljuk szet ezt a topikot az xboxal. En csak leirtam nekem jobban tetszik. Ennyi.
Ettöl még a ps3 is megmarad az unchartedek miatt. Meg a heavy rain -t is ki akarom probalni.
-
elttiL
senior tag
-
dani3l
őstag
válasz
Herczi #34100 üzenetére
De, letettem hatterbe, de akkor kikapcsolhatom a gepet, es ha bekapcsolom onnan folytatja, ahol abbahagyta? Ne zümmögjön mar nekem itt ejjel..
supercow: Es ezek ilyen HD-sitott valtozatok lesznek vajon, vagy az eredetileg megjelentek? Csak mert en probaltam a PS2-es MaxPayne 2-t es, hat, elegge durvan darabos volt a felbontas..
-
Edgeri
senior tag
válasz
Herczi #33695 üzenetére
Nekem az nem tetszik ebben az egészben, hogy megveszi a játékos a limited edition-t, hogy majd ingyen DLC-k, meg minden, aztán kap érte nagy lóf@szt, mert bevezetik azt a rendszert, hogy vegyél prémiumot annyiért, amennyibe az egész játék kerül(t) és akkor megkapod a plusz tartalmakat. Ez már kicsit lehúzás szagú. Ok, hogy kedvenc játékom, de ez azért annyiba kerül, mint egy teljesen új játék...
Nálam nem fagyott legutóbb, pedig sokat toltam ott.
-
Left4L0L
csendes tag
válasz
Herczi #33271 üzenetére
Igen ezek a gagyi controllerek jók ilyen arcade stílusú élményekre, de pl. fps csatákat nem érdemes vívni velük. Egyedül Xbox Classicomhoz nincs eredeti controllerem és sehol nem tudok venni se újat se használtat Magyarországon. Ez az utángyártott Exaus egy szégyen. Autós, meg verekedős játékokra jó, de ilyen Max Payne és Halo felejtős rajta. Szóval ebből és a többi utángyártott controlleres tapasztalatomból tanulva szerintem csak tartaléknak jók ezek.
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
Herczi #33241 üzenetére
Aham az lesz. Köszi a linket. 20 dodó az semmi egy fejért + ingyen posta.
Körbekérdeztem amúgy egy pár konzol boltnál 20K körül mondták mindenhol a cserét.....
Nah mondanom, akkor ebből szereld magad akció lesz
Holnap szét is bontom a kicsikét és meg is rendelem a fejet.
Köszi még1X. -
DM-Fan
nagyúr
-
Edgeri
senior tag
válasz
Herczi #31861 üzenetére
Nekem van egy olyanom
. Össze lehet azért azt gyűjteni, az olyan pályákon meg főleg, ahol sok a sniper. Sokat szoktam kockáztatni egy késelésért (mert tetszik), persze van amikor fail a vége, mert észrevesznek és lelőnek
Plusz képes vagyok bosszúból megkerülni az egész pályát, csak hogy a hátába kerüljek egy snipernek és lekéseljem. Kell az elégtétel, mert nem bírom őket
Ha meg lusta vagyok kerülni a késelésért, akkor meg ott a jó öreg RPG, de ez már off -
chubii
senior tag
válasz
Herczi #31755 üzenetére
Valóban semeddig sem tartott volna kilépni, ebből a szemszögből én vagyok a ludas. Viszont Crysisban néha elég sokáig tart mire a gép talál egy elérhető szobát az egyes játékmódokhoz. Ez azonnali kapcsolódástól akár 20 perces várakozásig is terjedhet. Mivel benn voltam már egy szobában, és lehetett is velük játszani rendesen, nem volt kedvem kilépni, és esetlegesen akár negyed órát várni a következő játékig. Eredetileg én sem gondoltam,hogy ennyi időre hagyom ott a gépet, azt hittem,hogy csak pár perc lesz az a telefonbeszélgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest