- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Diego46 #39981 üzenetére
az a csatlakozó jó, gondolom abból megy a mélybe, amiből ágazik a left és a right. elvileg jónak kellene lennie, én is annyit tudok csak mondani rá, hogy valamelyik kábel nem jó. de holnap én is megnézem ps-ről megy-e a 2.1-em, mert most pc-ről hajtom, ps-re pedig egy hifi van kötve.
-
SektorFlop
aktív tag
-
SektorFlop
aktív tag
Van olyan a fórumban aki játszik a Top Spin 4-el?
-
SektorFlop
aktív tag
feb. 6-tól elvileg akciós lesz a 30 napos plus, azt megtehetem hogy meg veszem 4x az akciós áron, és elvileg hozzáadódik.
-
SektorFlop
aktív tag
Egyik ismerősöm vett egy Under control ps3 bluetooth headset-et, de nem tudja sehogy se párosítani. Pedig a leírást követi. Van esetleg bárkinek valamilyen ötlete, mielőtt visszamenne a boltba?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
tDr1v3r #39226 üzenetére
Hát ha HD tv-t használsz akkor nincs régió különbség játékok eseten, viszont a hagyományos tv-k esetén számít.
Bár hozzáteszem hogy nem lenne érdemes ezért bántani a ps-t, lenyelem hogy nem indul egy-két játék és majd ha esetleg lesz normális TV-m előveszem őket újból.
-
SektorFlop
aktív tag
US régiós a ps-em, és ez sokszor okoz problémát. Harveresen nincs rá valami megoldás?
-
SektorFlop
aktív tag
jól elcsúsztak ezzel a karbantartással, én tegnap még azt hittem hogy ilyenkor már multizhatok majd.
-
SektorFlop
aktív tag
köztudott hogy egy accot 2 felhasználó akadályok nélkül használhat, és egyik ismerősömmel tervezzük a Battlefield 3 beszerzését US store-ról. Valaki tud ezzel kapcsolatban mondani pár gondolatot, hogy milyen gondok merülhetnek fel. Pl első gondolatom az hogy a bf3 online pass-os, és pl itt nem e lehet gond a multi résznél.
-
SektorFlop
aktív tag
Van olyan aki használ PS3 media servert? mostanság filmnézés esetén, többször is előfordul akadozás. azt szeretném kérdezni hogy nem kell valamit beállítanom rajta hogy ne legyen ilyen gondom?
-
SektorFlop
aktív tag
egy kis Gran Turismo 5 Drift bajnokság, az első fordulóból még van 2 hét! Akit érdekel tessék jelentkezni!!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Voldemords #35794 üzenetére
ha simán rányomsz a pendrive-ra akkor nem fogja látni...
azt hiszem a háromszöget kell megnyomni és ott kell kiválasztani valamit. és talán úgy látni fogja a pendrive tartalmát. Am bocsi a hiányos válaszért, már nem emlékszem mi is volt pontosan hogy volt.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
torrente777_ #35645 üzenetére
valóban nagyon jó ár érte!
-
-
SektorFlop
aktív tag
Red Dead Redemption Undead Nightmare-hez van valami online pass vagy használtan beszerezhető nyugodtan?
-
SektorFlop
aktív tag
valaki Counter Strike GO már megvette?
-
SektorFlop
aktív tag
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok GT5 gamerekhez fordulnék kérdésemmel. Online játék esetén jön elő ez a hiba, nem csatlakozik a szobához, szerverhez. "Network Incompatibility", hibakód pedig [771]. Megfigyeltem, hogy ha az egyik ismerősöm tartózkodik abba a szobába akkor semmiképp se enged be. Google-be beírva rengeteg fórumot találtam, ahol ezt a hibát vesézik ki, de sajnos egyikből se tudtam kideríteni, hogy hogyan lehetne megoldani vagy kiküszöbölni ezt a hibát
-
SektorFlop
aktív tag
Nah 1-2 perc es mehet a dust
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WhiteWalker #34946 üzenetére
hol mérted a tesztet? és wifi-ről tolom megnézem...
-
SektorFlop
aktív tag
Van itt olyan aki játszik a DC Universevel? Egyedül néha baromi unalmas és nehéz is egyben. Jó lenne egy-két magyarral is találkozni a PVP szerveren.
-
SektorFlop
aktív tag
Még egy kérdesem lenne a Counter Strike csak store-on elérhdető?
-
SektorFlop
aktív tag
Counter Strike - Global Offensive, meg van már valakinek? érdemes lenne megvenni? PC-n nagy múltam van vele., szerintem ps-en is tetszetős lenne számomra.
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
MMORPG ps3-ra csak a Free Realms és a DC Universe létezik? És esetleg van olyan aktív fórumozó aki játszik rendszeresen a DC-vel?
És még kérdeznék az előző témával kapcsolatba. Nekem tudomásom szerint US gépem van, abból következtettek erre, hogy a PAL típusú DVD-ket nem játsza le. És néhány játék indítása "80028F10" kódú hibát jelent HD tv hiánya esetén. Segítsetek jól láttom az összefüggéseket vagy teljesen más ezeknek az oka?
-
SektorFlop
aktív tag
Kaptam egy isteni szikrát hogy végig kellene játszani az összes Hitman részt! [link]
-
SektorFlop
aktív tag
APB Reloaded esélytelen, hogy legyen konzolra? Annyira szívesen eljátszadoznék vele
Gépem nem bírja el, de azt nem is igen használom játékra.
-
SektorFlop
aktív tag
A Sony Playstation-nak van magyar kirendeltsége ahol feltudom velük venni a kapcsolatot?
-
SektorFlop
aktív tag
Nah végig játszottam a LIMBO-t, hát nem éppen erre a befejezésre számítottam
viszont jó kis játék, ahogyan ti is mondtátok
-
SektorFlop
aktív tag
Jelentem a Datura US store-on 10$, plussal pedig 8$. Csak mert mondtátok hogy majd írja le mennyi.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
nokia párti #33018 üzenetére
legtöbb játéknál nagyobb hangsúlyt fektetnek a megjelenésre és grafikára mint az élményre...
azért azt nem mondom, hogy nem fontos a grafika mert szívesebben játszok egy szépen kidolgozott játékkal, de azért nem az lenne az első
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
nokia párti #33016 üzenetére
Feltétlenül beszerzem, néha ezekbe a játékokba jobban beleéli magát az ember, nem úgy mint a nagy sláger játékokba
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
NeoExDeath #33014 üzenetére
még a LIMBO amivel szemezgetek nagyon! régebben olvastam róla egész ígéretesnek hangzott akkor
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
NeoExDeath #33012 üzenetére
Sokan említik a Journey-t, én nézegettem róla videókat, de egyáltalán nem szimpi az a játék. I am Alive-ot, izgatottan vártam, de a demó máris elvette a kedvem az egésztől.
-
SektorFlop
aktív tag
Belebolondultam ebbe a játékba
-
SektorFlop
aktív tag
A Gran Turismo 5 Prologue-al mi a baj, hogy nem verik olyan nagy dobra?
-
SektorFlop
aktív tag
Elsőnek is ismét felteszem a kérdést, hátha valaki olyan nem látta aki tudna segíteni.
a másik kérdésem pedig az PS Plus-al kapcsolatos, ha előfizetek akkor az ingyenes játékok mindig elérhetőek lesznek? Megpróbálom bővebben kifejteni a kérdést
Szóval előfizetek egy évre, akkor csak az a havi játékok ingyenesek amikor előfizetek, vagy minden hónapban ajánlott játék letölthető ingyenesen? És még egy dolog amit nem tudok, hogy az ingyenes játékot akár 2 évig is nyomhatom ha folyamatosan 2 évig van plusz előfizetésem?
-
SektorFlop
aktív tag
Valaki esetleg tudna segíteni nekem? Egy oldal fejlesztésén dolgozom, és olyanra lenne szükségem, hogy PS trófeákat, statokat, és egyéb ilyen fincsiségeket szeretnék megjeleníteni PSN ID alapján. Nem tudja esetleg valaki hogy ezzel kapcsolatban milyen lehetőségek vannak?
-
SektorFlop
aktív tag
már lassan egy éve van ps-em, és ma leszedtem a simpson család arcade játékát, most volt elsőnek olyan konzolos hangulatom... nagy csalódások a játékok arra jöttem rá
-
SektorFlop
aktív tag
valaki bf bc2 valaki? egyedül unalmas játszani!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
meoindil #32811 üzenetére
Feltétlenül kell, net a ps-re ha store-t elakarod érni, ha jól tudom csak regisztrált accal tudsz elindítani játékot(lehet tévedek), de ami biztos, hogy amikor regisztrálsz a ps-en egy psn id-t vagyis egy accuntot akkor a lakhelyed alapján dönti el hogy melyik store-t éred el, ajánlott az UK acc regisztrálása, nekem személyszerint UK és USA accom van, de igazából csak az amcsit használom, ami lehet hülyeség mert UK-n nagyon sok olyan dolog van amit amcsin nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest