- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #81048 üzenetére
Meglepően tartalmas volt, 6 óra játékot irtak neten (ami igaz is, ha az ember sokadik végigjátszást nyomja, és tudja hogy hol mit kell csinálni). Bőven a duplája vagy triplája ez az idő.
A sztorin érződött, hogy ez úgy lett hozzátákolva előzménynek a trilógiához, max. egy DLC-nek való történet volt et, rendesen elnyújtva. -
futureboy
tag
válasz
tboy93 #80711 üzenetére
Köszi szépen. Az kimaradt, hogy keveset fogom használni, mert nincs sok időm, online nem akarok másokkal játszani és inkább már a gyermekeimet szeretném majd megismertetni vele, szóval tényleg csak ismerkedni kell, nem egész nap tolni. A PS3-ról azt mondták, hogy 10+ éves, tönkre mehet, kiszáradt a hővezető paszta, stb... Ugyanakkor tényleg arra kell, hogy megveszem és ami rajta van, azzal elvagyok, max veszek néhány játékot lemezen is hozzá. Nem rizikós ma megvenni egy PS3-at? Bár a commodore 64 még mindig megy, szóval...
-
-
-
válasz
tboy93 #80579 üzenetére
resi7-nek psvr-ben mentem neki, FAIL (annyira stresszes/para volt, hogy feladtam
)
---
AC Mirage miatt betévedtem a checkpoint konzolba....
- Haze másodpéldány, egy majdani systemlink coop végigjátszáshoz (távoli terv...)
- Battle for the Pacific - bugos szemét silány cod-copy ww2 súter, röhejes ragdollal. ha nem kéne a beragadó scriptek miatt ujra és ujra elkezdeni 1-1 checkpointtól, mindezek ellenére bírnám
- Hawx2 - pécéről úgy rémlett ez már csak egy pénzbeszedős folytatás, de az első pár küldetés alapján kidolgozottabbnak tűnik az első résznél (lehet később lesz béna? már nem emlékszem, 13 éve volt....) -
vargalex
félisten
válasz
tboy93 #80547 üzenetére
Én végül egy red SuperSlim-et tartottam meg (házam van még fekete...), igaz piros kontrollerem nincs hozzá, csak fekete, kék és utángyártott sárga.
-
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #80524 üzenetére
Én pedig még mindig a Wii felé hajtanám
vagy egy olcsó ps3 felé. Egy PS4-nek még én is örülnék mai szemmel, gamer férfiként, de mondom szerintem a nőket annyira nem érdekli se a multizás se a grafika.
Egy olyasvalaki aki csak most kezd rá kattanni a játékokra, szerintem jó kiinduló egy olcsó Wii vagy olcsó ps3, és azért írom hogy olcsó mert bizony ki lehet fogni olcsón őket, ezáltal ha mégse válik be, azoknak már nem nagyon fog tovább esni az ára ettől, tehát közel ennyiért meg is lehet majd szabadulni tőlük ha csak egy fellángolás volt a hölgy részéről. Plusz ahogy fent is írják PS4-en fizetni kell a multiért, míg a Wii-n vagy ps3-on hóót ingyen van. (Persze elismerem a store lekapcsolva a nintendo esetén, ps-en meg kvázi majdcsak halott, de azért szervereket még lehet találni itt ott egy egy régi sláger címnél)
Ráadásul ha még nem is költöztek össze kitudja mennyire a komoly a kapcsolatha netán vége lesz kevesebbet bukik Alcsi ha egy olcsóbb konzolt hagy az asszonynál
(Csak viccelek)
-
Alcsi69
senior tag
válasz
tboy93 #80512 üzenetére
Igen, én is néztem ezt hogy nem is olyan óriás a különbség a két konzol között.
#80513 Kendek
PC-n mutattam neki régebbi játékokat is, GTA Vice City, Saints Row 3. Tetszettek azok is neki.#80514 szika87
Igen, én is gondolkodtam Wii-n is. Ott is van elég sok platformer illetve mindenféle egyéb másmilyen fajta játék is. Plusz a Motion Control is elég menő tud lenni. -
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #80438 üzenetére
Teljesen érthetőek az indokok amiért túl adsz rajta
Szóval gyerek mellett heti 2-3 alkalom amire számítsak kockulás terén ezt jó tudniJelenleg úgy szoktam kitolni a kockulást, ha már nincs "én" idő mert az asszonnyal kell valamilyen "csajos" filmet nézni akkor a Wii u gamepad-ján kockulok közbe fél szemmel nézem az adott filmet így mindenki nyer
-
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #80430 üzenetére
Miért szállsz ki végül a PS3-ból?
Azt hiszem korábban pont neked írtam hogy anno én is kiszálltam, és megbántam mert sokkal több idő és pénz volt, mire újra beszereztem őket.Ritkán játszok már én is vele, főleg bluray nézésre használom, de jó érzés tudni ha hirtelen szeretném elővenni valamelyik kedvencet, csak le emelem a polcról.
Sőt, kis túlzással én már gondolok családos évekre, gyerek mellett már nem lesz kedvem se időm játékokra vadászni
Ráadásul ezeknek a játékoknak az ára csak felfelé fog menni ez tisztán látszik, ahogy egyre kevesebb fizikai játékot adnak ki, szerintem óriási ugrás lesz árban rájuk egy teszem azt 10 év múlva. Mert előbb utóbb "csak" digitálisan megvásárolható játékok lesznek. -
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #80430 üzenetére
Az a durva, hogy anno 10 éve (már eladtam azóta...) volt kollégától 'ingyébe kaptam meg Killzone 1-et PS2-re. (Valami ismerőse eladta a PS2-ét, maradék két játékot meg odaadta neki...)
Ritkaságnak én is megkérném az árát, szerintem ezzel nincs is baj. Pofátlannak nem kell lenni, ennyi.
Szerintem már a PS3 is retro, nemsokára 20 éve lesz, hogy kijött a gép. -
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #80428 üzenetére
Sajnos igen, kicsit úgy érzem manipulálva is lett a piac ezen szegmense. Sokszor elképesztő árakat kérnek el értük, de egy egy ps1 cím vagy régebbi nintendo játék is horror árakon mennek. Ezeket még valahol el is fogadom, hogy azéé mert "retro" de a ps3-at én még nem nevezném retro-nak, vagy kuriózumnak hogy ilyen drágák legyenek rájuk bizonyos címek.
-
Dinomano
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz
tboy93 #80363 üzenetére
Mi meg múlt héten a Balcsin épp a PS3 Superslim gépemet is használtuk.
Több család volt együtt egy nagy apartmanházban ahol volt egy nagy társalgó - na ott a Start The Party és a Dance Star játékok hatalmas köröket futottak. Mind a gyerekek és az idősebb korosztály is jókat játszott velük a Move kontrollert és a kamerát használva.
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #80365 üzenetére
God of War 3 technikailag mindenképpen újít, meg vannak gondolkodós részek is bent, szemben a PSP részekkel. Az Ascension inkább a kiegészítő részekre hajaz, bár technikaliag kb. egyik legszebb PS3 játék. A fizika durva bent. Az Ascension-ből anno a demot toltam, a 3 meg félbehagyva. Valószínű, újrakezdem majd.
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #80363 üzenetére
Annp még PSP-n játszottam öket, 5 órás játékokra emlékszem. A kis PSP-n is tudta hozni a grandiózus élményt a játék, annak ellenére, hogy néha a "nagytotáloknál" kb. 2 pixel lehetett Kratos... A PS2-ös részekhez képest picit kiherélt volt, a platform- és gondolkodós részek hiányoztak.
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #80359 üzenetére
Valami frissítés volt X év után pár hónapja, ha jól emlékszem, hír is volt belőle.
Jah, igen, meg is találtam:
https://www.gamesradar.com/surprise-ps3-update-shocks-fans-but-it-probably-shouldnt/ -
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #80350 üzenetére
Én is hasonlóképpen vagyok a témával. Helyszűke miatt is adogatom el a dobozos címeimet, valamint én sem akarok túl sokat áldozni erre a hobbira.
5000 Ft a max. összeg, amit játékért hajlandó vagyok adni, de leginkább 1000-3000 Ft közötti összeg megy erre a célra, pár hetenként. Mióta vettem XSS-t, azóta csak arra veszek olcsón akciós digitális terméket, az meg ugye nem foglal helyet a polcon. :-) -
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #80350 üzenetére
Én is hasonlóan voltam vele mint te, és eladtam anno a ps3 cuccaimat, volt közte több ritkább cím is.
Majd kaptam egy képet hogy de hülye voltam, én még szeretnék ezekkel játszani a jövőben...
Mondanom se kell sokkal több pénz és idő volt újra vadásznom ezekre a címekre mint régen és már csak jóval drágábban jutottam hozzájuk....mostmár maradni is fognak.Egy tipp, jó a switch, de ha rám hallgatsz én egy percre se bántam meg hogy Wii u-t vettem helyette
a switch játékok fele Wii u átirat, plusz a wii u visszafelé kompatibilis a sima Wii-vel. Mondanom se kell szarrakásnyi jó játékkal tudsz játszani így
sokkal többel mintha csak egy switchet vennél.
-
cross56
senior tag
válasz
tboy93 #80352 üzenetére
Igazad van. De ps2-es játéknál nekem ez kényelmesebb megoldás mint átalakítóval szórakozni. Viszont van még egy fat, azt elszeretném adni. Lehet akkor helyette én is eg slimet v superslimet beszerzek…esetleg okosítva, hogy ps2 azon is menjen.
Ez meg megmarad az utókornak. -
cross56
senior tag
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #80348 üzenetére
Nálam megmarad szerintem a PS3, még jó pár játékot ki akarok tolni rajt, igaz van PS4, PC és XSS is, és mindhármon játszom néha-néha...
Olcsóságos anyaghasználata van a PS3 Superslimnek, meg szappantartó műanyag, de teszi a dolgát becsülettel... A GPU pedig "kisujjamkörme" méretű...Ha jól emlékszem, a FAT-nál akkora volt GPU mint CPU... :-) -
-
vm93hun
aktív tag
válasz
tboy93 #80083 üzenetére
Nem volt különösebb macera, csak:
1) UK kilépett az EU-ból
2) Brüsszel utána meg kitalálta, hogy minden EU-n kívülről rendelt csomagot megvámoltat, tehát nincs ÁFA és vámmentességi értékhatár, így az 1 forint értékű árú is vámköteles.A végösszeg így 21179 Ft (20254 Ft s termék ára ami tartalmazza már a postaköltséget és az ÁFÁ-t + a kézbesítő még beszedett 925 Ft vámkezelési díjat.) Licitálós hirdetés volt 26.80 fontban állt meg.
Mondjuk még így is kedvezőbb, mintha fixen 40-50 fontért lett volna hirdetve. El sem tudnám képzelni, hol állt volna meg forintban átszámolva. Jah és ami a legfontosabb: A lemez karcmentes!
-
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93 #80058 üzenetére
FAT modell?
(csak azért kérdezem mert nekem van egy Xbox One fat-em és annak ugyanilyen "érintős" bekapcsológombjai vannak, abba cseréltem azt az érzékelőszalagot mivel el volt szakadva és az új teljesen random néha bekapcsolta 1-2 hetente egyszer.
lehet az szórakozik, de a slimeknél meg már rendes gomb van és az is szalagkábellel össze van kötve nem csak kis érintkezőkel mint a fat)
-
válasz
tboy93 #80058 üzenetére
Egyébként simán lehet. Próbáld meg azt, hogy áramtalanítod a többi eszközt, és csak a PS3-at hagyod bedugva. Simán lehet persze az is, hogy a tévé kapcsolhatja. Pont az ilyenek miatt van nálunk az, hogy amit nem használunk egy napon belül, azt áramtalanítjuk (illetve azért, mert indokolatlanul rettegek a lakástűztől).
-
kreten67
senior tag
válasz
tboy93 #80031 üzenetére
Nem véletlen jön gyárilag folyékonyfém pasztával a Ps5!
Brutálisan túlmelegednek, és némelyikről kettő év alatt lereped a CPU bga.
Épp hogy kibírják a gari lejártát. Sok gép jön be külföldről egy év garral, és mehetnek a sütőbe.
A Youtube is tele van már a Ps5 "kék led halállal": [link] -
-
perge666
veterán
válasz
tboy93 #79983 üzenetére
Szép teljesítmény,gratulálok hozzá.
Nekem biztos nem lenne hozzá lelki erőm,amikor kijött tizenpár éve akkor mindkét részt félbehagytam a nehézsége miatt pedig nagyon tetszett.
Rá pár évre megembereltem magam és mindkettőt kivégeztem.
Meg kb.2 éve PS Vitán is végig játszottam mindkét részt újra,de a kis gépet párszor majdnem földhöz vágtam. -
vm93hun
aktív tag
válasz
tboy93 #79957 üzenetére
Hülye kérdés, de:
Próbáltad a "View sensitivity" értékét feljebb állítani?Tudom miről van szó, azonban a szóban forgó játék PS3-as verzióját pont azért játszottam végig előbb (igen, még ezzel a fos grafikával is), mint az Xbox 360-as verziót, mert a PS-en valahogy jobban kézre állt az irányítása.
Ennél rosszabbat csak a Watch Dogs 1 PS4-es verziójánál tapasztaltam, ahol Max értékre állított érzékenységnél is alig tudok dinamikusan ÉS pontosan is célozni egyszerre. -
vm93hun
aktív tag
válasz
tboy93 #79951 üzenetére
Lehet velem van a probléma, de nekem az RDR2 végigjátszása után ugyanaz az érzésem volt, mint a GTA4 után a GTA5 esetében. Jónak jó volt, szépnek szép, teljesen nem tudtam körbejárni a játékot, mert PS plus időlimit miatt gyorsan ledaráltam a történetet, de mégsem tudta ugyanazt a húb@zdmeg hatást kiváltani, mint az elődje. A sztori a kb háromnegyedénél kezdett kiszámítható lenni (a játékról egyáltalán nem néztem YT videókat előtte), a legeslegvégét (epilógus legvégét) meg nem igazán tudtam hova tenni.
Dutch tényleg csak úgy hagyja, hogy John kirabolja??? Mi a f***??? -
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #79946 üzenetére
Szerintem óriási játék, van egy viszonylag jó PC-m de tavaly teljesen padlóra tett a covid, és nem érdekelt kb semmilyen játék pedig próbálkoztam mindennel. Végül a Red dead első része volt az ami szimplán lekötött azzal hogy lovagoltam benne a pusztaságba. Ahogy egyre jobban lettem nem raktam le a játékot és szépen ki is vittem a sztorit. Éppen e miatt különleges helyet foglal számomra ez a rész. Nem számított a grafika, de azért nem rossz szerintem még most sem. Igaz én van mikor retrozok és játszok ps1-en vagy Wii-n, így nem zavar a grafika.
-
szika87
aktív tag
válasz
tboy93 #79863 üzenetére
Egy próbát megért
mivel láttam hogy korábban is volt HEN-es gépekkel kapcsolatos kérdések és válaszok itt (persze nemsok) gondoltam hátha belefér. Nem a törésről szeretnék beszélni csak hogy van-e valami egyszerű folyamata mappa készítésnek. De akkor nézek facebook csopit köszi
-
válasz
tboy93 #79767 üzenetére
csomó webshopban nem írják és a hivatalos oldalon a manual se: [link]
"This product is only suitable for the DS5 joypad and PC/Switch/PS4 Console."DE! mivel kínai szemét kategória (ez a weboldal....), simán bennevan, hogy összevissza írnak róla mindent még a "gyártói" is
Kendek itt írt róla?? (átsiklottam felette
)
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #79736 üzenetére
Killzone 1 picit más élmény. Vannak hibái, de nem rossz program. Anno ott hasalt, hogy sokan Halo-killert láttak bent tévesen. Jó kis program, de anno PS2-ön framerate gondjai voltak, késett a textúrabetöltés is, valamint LOD terén is mintha késett volna a grafikus motor. HD kiadásokban gondolom ezek a bajok nem jönnek elő.
Killzone 1 és 2 között minőség terén elég nagy a különbség. Kezdetlegesebb élmény jóval, eleve egy generációval korábbi.
Amúgy nem fikázom, PS2-ön a kevés FPS közül a BLACK, Killzone, későbbi CoD-ok voltak "next-genebb" élményt nyújtó lövöldék. -
Titanie
csendes tag
válasz
tboy93 #79724 üzenetére
Azért a "Fat" néztem mert alapból az volt a terv hogy minden alap generációt gyűjtőm össze "Itteni közöségtől már vettem OG PS1 és PS2 "fat"
PS4 Pro-m már jó pár éve van szóval azt nem váltom le első verzios PS4 re
alzától meg várok PS5 re az meg ugye alapból első verzió
-
BlackSoft
addikt
válasz
tboy93 #79684 üzenetére
Első sorban a The Last of Us és a Beyond two Souls, ami érdekes. Igaz, utóbbi megjelent már PC-re, viszont az exklúzív címek konzolra lettek tervezve, PC-n vesznek a kontrollerre tervezett irányítási mechanizmusok, ami szerintem sokat elvesz az egészből.
De ott van a God of War is, ami bár nem vonz, történetesen megvan eredeti lemezen, így miért ne.Meg van pár platformer is, ami csak PS3-ra jelent meg, és mivel van egy Watch Dogsom is, bár régen végig játszottam PC-n, lehet neki futok most itt is.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
tboy93 #79631 üzenetére
Ott az van, hogy a matchmaking "Communication with the Activision servers has been interrupted." hibaüzenettel elpusztul. Ha csak a multiplayer részét nézzük, akkor helytálló az a kijelentés az Acti-s support cikkben, hogy nem fogsz tudni játszani vele (pedig egyébként a mai napig aktív az összes COD szerver mind PS3-on, mind X360-on).
-
vm93hun
aktív tag
válasz
tboy93 #79627 üzenetére
Van egy rossz hírem ezzel kapcsolatban: a MW2-től felfelé az összes CoD szar PS3-on, mert amióta a Sony frissítette a PSN platformját, hogy meg lehessen változtatni a játékosnevet, azóta sajnos hibásan működnek, és ez azóta sem lett javítva. (A BlackOps1-nél tapasztalt hibák nem ehhez kötődnek, ott csak a multis statok kezdődnek a nulláról minden indítás után). Ugyanez igaz arra az esetre is, amikor a profilod a platformfrissítés után lett létrehozva (2018 utáni regisztráció), mert nekem a visszaírás után sem működött a MW2 statok elmentése.
Lista, hogy melyik játékoknál fordulnak elő problémák a PSN ID átnevezés vagy új regisztráció után.
(gyakorlatilag csak a CoD-oknál van súlyos probléma)
Acitivision Support cikk ezzel kapcsolatban. -
kreten67
senior tag
válasz
tboy93 #79621 üzenetére
Csak a Fat gépekben kell az elektronikát átrakni a BD olvasón, a slim és a SS gépeknél az olvasó elektronikája az alaplapra van integrálva. Sajnos az Alis laser egységek nem eredetiek, bár bírják egy darabig, de gyengébbek olvasási minőségben és élettartamban. A Ps1 és 2-be való olvasófejek, 1-2 hónapot működnek, de a Ps3-ba való azért van hogy néhány évig is működőképesek maradnak. Nemrégiben vásároltam az Aliról egy olvasófejet, a Sega Mega CD konzolomba, nos az komoly egy napig olvasott, a másnapi bekapcsolásnál már csak pislogott. A Sega CD-be szerencsémre, néhány régebbi SONY audió CD lejátszónak a feje kompatibilis, és egy Magyar Hifi-s fórumból sikerült vásárolnom egy eredetit.
-
vargalex
félisten
válasz
tboy93 #79619 üzenetére
Szia!
Gond nélkül cserélhető. Én vettem már komplett olvasót és csak fejet is Aliexpress-ről. A teljes olvasót $12.44-ért, a fejet $5.96-ért. Csak azért nem linkelem, mert konkrétan azok a termékek már nem elérhetőek (de rákeresel a KES-850, KEM-850A-ra, akkor fogsz találni).
-
vm93hun
aktív tag
válasz
tboy93 #79616 üzenetére
Anno én is így jártam a szarrágányolt RDR lemezzel. Én is abban a hitben éltem, hogy ennél rosszabb állapotú DVD vagy CD lemezeket simán be tudtam olvastatni, akkor itt sem kell, hogy probléma legyen. Másik ugyanolyan, lényegesebben jobb állapotú lemezzel nem volt ilyen probléma.
Szóval ja, simán lehet a lemez a probléma. Esetedben, mivel SuperSlim-ed van erre még rá is erősíthet az alapból fos minőségű olvasófej is.
-
válasz
tboy93 #79615 üzenetére
Felraktam 2 masik jatekot (lego sw, gt5), gond nelkul megy mindkettő. Erre fel ujra beprobalkoztam a black opssal. Elindul, tudom folytatni a kampanyt, de tele van hibaval. A karakterek nem beszelnek, majd hirtelen ledaraljak az egesz szoveget egyben. Aztan A-B-be teleportalt az egyik tarsam. A kezemben levo fegyver nem latszik, de loni tudok vele. Es tovabbra is random helyeken megall a jatek mintha meg lenne fagyva, aztan par perc utan tovabb megy ...
Gondolom egyértelműen a lemez a gond, ugye?
-
Pöttön
őstag
válasz
tboy93 #79603 üzenetére
Jobban utána olvastam, sajnos nincs ami forrasztva van, legalábbis nem úgy van forrasztva ahogy én is gondoltam, hanem az ihs szélén található szilikon rétegben vannak pluszba forrasztási pontok is, így ezeknél a super slimeknél még nehezebben kivitelezhető a delid.
És ezeknél még csak nem is pasztát hanem valami nagyon erős hővezető ragasztót alkalmazott a sony, a proci mag széle meg epoxy-val van kiöntve... Ezért van hogy az ihs-el felszakadt a proci egy része is. -
Pöttön
őstag
válasz
tboy93 #79603 üzenetére
Nem tudom, szerintem biztos van fent a neten valami nyilvántartás e téren a gépekről.
Szerk: gyors guglizás után ennyit találtam: [CECH-2504b] (sikeres delid, ezért valószínűleg pasztázott) [CECH_2503a] (az ihs-el feljött a proci egy része is, valószínűleg forrasztott)
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #79573 üzenetére
:-O
Az picit túlárazott, nem? Én kb. másfél éve 2 db orig. dualshock-ot vettem (Barna, military mintás.) 10.000-ért használtan, de kb. makulátlan állapotú mindkettő (igaz, doboz nélkül vettem.).
tboy93: Ma reggel értem el Division 1-ben level 30-at, de ledobott a szerver, és nem tudtam visszacsatlakozni (Nem nálam volt a gond). Kb. 2 db.terület van vissza, ott main mission-öket strongholdokat még kinyomom (Meg side mission-öket, ha lehet még). Oszt picit pihi "játékilag", mert kb. 70 órám bent van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest