Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De van olyan lehetőség. PS3 60GB.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem kell cfw, ps3 60gb-ot kell venni. Vagy 3.55-ös cfwvel is megoldható, de akkor nincs online játék.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A 4.21 az nem cfw, hanem ofw. Ez egy szimpla gyári fimware. Csak a ps1-et fogja játszani.
-
WhiteWalker
nagyúr
hali, az volna a kérdésem,hogy kinéztem egy ps3-at 40GB-os régi fat gép , 4.21-es cfw-vel...ez lejátsza a ps1 & ps2-es játékokat? ez a cfw mennyire és mit számít?

-
royalka
őstag
Sziasztok. Vásárlás előtt állok és ahol kiszemeltem a masinát nincsen raktáron csak a szinesek. Mivel 2 vezérlőre van szükszégem, kb 2,5k val lenne több, de nem kéne várni több hetet. Az lenne a kérdésem hogy a szines verziók kölömböznek e a sima feketétől, már mint az bugusabb vagy barmilyen más negatívum azon kívül hogy a karon jobban meglátszik a több órás játéknedv
(Ahonnan boltolnám: www.konzolvilag.hu) -
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Nekem sajna még egyik sincs meg. És egy GoW-om sincs. Se Heavy Rain. Nem állok jól exkluzív címekből sajna de megpróbálok ezekre hajtani majd.
Exkluzív címeim: LBP 1&2, inFamous, Ratchet and Clank: Quest for Booty, Medieval Moves, Twisted Metal (múlt héten nyertem 576-tól
, emellett pedig számomra minden idők egyik legidegesítőbb játéka
) -
Ocarina
aktív tag
Ezek nem rossz kis csomagok, főleg a GoW-os.
-
Zigur
senior tag
Izé ... használtan ps2 egészen olcsó, és jóval halkabb / kevesebbet eszik mint a ps3. Legalábbis nekem van egy külön ps2-esem erre a célra, mivel annak a gépnek tényleg nagyon jó játéklistája.
-
perge666
veterán
Beszélem lefelé róla hogy eladja!!
Eddig jó úton járok!
De a PSP ha valakit érdekel arról szivesen adok bővebb infót. -
perge666
veterán
Azért nem olyan vészesek.
Haver gondolkozik hogy eladja a 3.55-ös gépét/80gb FAT/dobozában,minden tartozékkal,egy játékkal,garimatrica sértetlen,sosem volt szerelve,keveset használja.Most is el van rakva a dobozában,mert nem játszik.
35-ért akarja adni,én beszélem lefelé hogy ne adja el!!
Van egy fullos PSP3004-ese azt is el akarja passzolni 25-ért. -
anulu
félisten
válasz
perge666
üzenetére
van jópár eredeti PS2 játékom, amik jelenleg csak porosodnak a polcon, mivel okosan-ügyesen brickeltem a fat 60-as gépem. szóval részemről piszkosul tudnék örülni ennek a feature-nek. főleg pl, mert a GT4 a mai napig toronymagasan veri játékmenetben az 5-öt, és nagyon szívesen játszanék vele.
-
törölt tag
Nincs valami megoldás arra hogy kimásoljam pendrivera vagy külső HDD-re azokat a mentéseket is amiket amúgy nem lehet?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
boygabi_
üzenetére
Először én is UK fiókon próbáltam, és ott nem fogadta el, utána az US store-on minden gond nélkül sikerült. Próbáld meg nagy betűvel írni, talán az nem tetszik nekik. Az email-ben azt írják, hogy úgy kell begépelni, ahogy látható, de ha amúgy is átvált nagybetűre akkor nem értem.
-
Injun
senior tag
Hogyan tudnék lejátszani 160 GB-os géppel PS2 eredeti játékokat?
-
-
meoindil
aktív tag
válasz
perge666
üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Természetesen nagyon egyénfüggő a megítélése, de szerintem a PS3 épp csak hozni kezdi a játékok választékában és minőségében (természetesen nem a grafikát értem rajta) a PS2 színvonalát. Kivételek vannak természetesen, de épp a napokban soroltatok olyan AAAAA címeket amik számomra például teljesen érdektelenek. Mondhatnám, rejtély miért is játszik velük valaki, az meg hogy még ki is emelik ...
Szóval egyáltalán nem kell lebecsülni azt amit játékok terén a PS2 nyújtott. Szerintem fantasztikus dolog, ha megoldották hogy PS3-on is lehessen játszani a régi kedvenceinkkel. És mielőtt valaki belekötne, természetesen eredeti játékokra gondoltam. -
perge666
veterán
Ezt én is olvastam.De egyenlőre csak eredeti játékokkal tudnak játszani.
Amúgy meg már szerintem egyáltalán nem nagy szám.
Régebben én is szerettem volna hogy a gépem vigye a 2-es játékokat is,de szerintem már eléggé elavult.
Van PS2-es gépem is,odaadtam barátnőmnek,néha amikor bekapcsoljuk nem tetszik amit látok
-
anulu
félisten
eh. megint azok járnak jól, akiknek CFW-je van
"okos emberek" megoldották modelltől függetlenül 3.55 CFW-n a teljeskörű PS2 játék lejátszást. -
-
boygabi_
aktív tag
Engem is értesítettek, hogy bekerültem a Little Big Planet Karting beta-ba de a kapott kódra azt írja a rendszer, hogy nem fasza. Jártatok már így? Pedig pontosan beírtam a kódot és nem működik.
-
rocket
nagyúr
válasz
perge666
üzenetére
Azokkal az olcso zacskos controllerekkel vigyazni kell, mert lehet felujitottak, raadasul nem gyarilag a M$ ujitotta fel, hanem az 1 centert dolgozo kinai munkas.
Masik lehetoseg, hogy nem eredeti, hanem a kinai 1:1 masolat.
Harmadik lehetoseg leesett egy kamionrol, es kiesett a dobozabol eses kozben
Negyedik lehetoseg nincs
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nálatok működik a Psn?Vagy megint valami karbantartás van? -
perge666
veterán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
10k-ért megcsinálják neked szervízben,pár hónap garanciával.Egyik portálon láttam eredeti vadonat új kontrollereket tegnap 5k-ért,annyi hogy csomagolás nélküli,még töltő kábel is van hozzá.Tegnap még 3db volt az eladónak készleten!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Tartósan home-made nem fog menni, hidd el.

mp
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Félreértettél, én magam akartam gányolni
Válság van no.
Persze nem üzleti jelleggel, kizárólag saját célra - félig kísérletieg, félig takarékossági szempontból. Talán egy olcsóbb tökéletesen működő használt modell is beleférne a keretembe, de ha sikerülne egy működő és tartós gépet összehoznom így, szívesebben költeném a fennmaradó összeget 2 új wireless controllerre - ami szintén nem olcsó mulatság, pláne eredetiben - viszont amit más összetapizott attól kicsit óckodok, nem tudom okkal-e. Mindenestre használt billentyűzetet vagy egeret sem vennék. Lehet ezért szapulni, de sajnos még használtban is elég drágák ezek a gépek, pláne az ilyen átlag vidéki gyereknek mint én. A PC-ből meg valahogy már kinőttem, nem tud újjat mutatni és az állandó hardverigénybe sem tudom feneketlenül ölni a pénzt - szóval ezért gondolkoztam olcsójánosként a hibajavítós megoldáson. De ahogy látom ebből megintcsak a további gyűjtögetés marad - mert játékkal, korrekt szervizes javítással meg új controllerrel eggyütt már 50e körül járna a számla, annyit én egyetem meleltt meg nem engedhetek meg, mocskos anyagiak. 
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Xmedia360.hu-t ajánlom, ők nem gányolnak

mp
-
olbaidhun
őstag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Egyet értünk. Pár hónapja folyamatosan újra kivégzem a kedvenceimet és tényleg akkor dönt jól az ember, ha ezeket figyelembe veszi vásárláskor.
FPS: resistance, cod, battlefield
kaland: la noir, uncharted
akció: mortal 9, splatterhausezekkel a szériákkal gazdagítanám a korábbi listát! Singlében is megfelelő kikapcsolódás.
-
perge666
veterán
Valakinek nincs eladó kontrollere hajdú bihar megyében?
Fifa11-el nyomatjuk,és mindig kölcsön kell kérnem egy joy-t. -
Sanyi.mTs
addikt
-
ldave
félisten
Meg tudja valaki nézni, hogy az UK Store-ban mik vannak most akcióban?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
A hőlégfúvóval javított gép minden lesz, csak megbízható nem! Itt minimum egy reball-ozásra van szükség ahhoz, hogy újra tartósan üzemképes legyen. A hűtés hatásfokának növelése valamelyest segíthet egy korrekt nagygenerál után, de igazából itt az a gond, hogy a megtermelt hő ígyis-úgyis meglesz, és a hőingás miatt a forrasztások megint eltörhetnek. Inkább a megfelelő ón kiválasztása és a szakszerű javítás nyomhat többet a latban.
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
A 60 gigás FAT PS3 ylod-os hibáról olvastam, hogy maszekban egyesek hőlégfúvóval szokták orvosolni a problémát. Persze ha jól tudom ez csak átmeneti megoldás, de mennyire lehet megbízható gépet kreálni egy hibásból ha a hűtést is felturbozzák picit? Vagy egy ilyen gépen már csak alaplap-cserével lehet tartósan segíteni? -
user137
őstag
"piros-kék" 3D-t le tud valahogy játszani a PS3?
-
rocket
nagyúr
Ha minden igaz akkor szeptember vegen jelenik meg Europaban a 4000-es sorozatu PS3 Slim, GT5 Academy Bundle is lesz.
-
perge666
veterán
"The Last Of US" Nekem ez lessz az év játéka,úgy érzem!!
Na meg a GTA V. ha tényleg kiadják októberben!! -
supercow
őstag
válasz
boygabi_
üzenetére
Hitman Absolution és a Dishonored sokkal hangulatosabb az én ízlésemnek, de tényleg nem rossz, az E3 gameplay videót láttam.
-
boygabi_
aktív tag
Ezt láttátok már? Watch Dogs
Nekem elkerülte a figyelmem de rohadt jó hangulatú cuccnak néz ki. -
user137
őstag
srácok, továbbra sem lehet PSN accountokat migrálni lokációk között (de szép is a magyar nyelv)? Elköltöztem Svájcba, itt már lehet, h lenne PSN elérésem, de a régi US accountom "rajtamaradt" a gépen és úgy néz ki átírni sem tudom a weben sehogy...

-
user137
őstag
Sziasztok! A mai meg a holnapi estém van a frissen érkezett 3D szemüveg kipróbálására. Rendelkezésre áll egy PS3, meg egy Acer 5360BD proji. A PS-oldalon kell bármit állítani, vagy az automatikus?
GT5 mellett (ennek itt van a korongja) milyen van valamilyen teszt, amivel a 3D-t legalább ki lehetne próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval bármely 60GBos ps3 gyári fwvel menne, vagy másik verzió,hogy 3.55ös cfw , de akkor nuku online game? nincs olyan lehetőség hogy menjen a ps1,2 -es játékok és legyen online game is?

)

Válság van no.
Persze nem üzleti jelleggel, kizárólag saját célra - félig kísérletieg, félig takarékossági szempontból. Talán egy olcsóbb tökéletesen működő használt modell is beleférne a keretembe, de ha sikerülne egy működő és tartós gépet összehoznom így, szívesebben költeném a fennmaradó összeget 2 új wireless controllerre - ami szintén nem olcsó mulatság, pláne eredetiben - viszont amit más összetapizott attól kicsit óckodok, nem tudom okkal-e. Mindenestre használt billentyűzetet vagy egeret sem vennék. Lehet ezért szapulni, de sajnos még használtban is elég drágák ezek a gépek, pláne az ilyen átlag vidéki gyereknek mint én. A PC-ből meg valahogy már kinőttem, nem tud újjat mutatni és az állandó hardverigénybe sem tudom feneketlenül ölni a pénzt - szóval ezért gondolkoztam olcsójánosként a hibajavítós megoldáson. De ahogy látom ebből megintcsak a további gyűjtögetés marad - mert játékkal, korrekt szervizes javítással meg új controllerrel eggyütt már 50e körül járna a számla, annyit én egyetem meleltt meg nem engedhetek meg, mocskos anyagiak.