Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
supercow
üzenetére
Bezony siman jo üzlet..
Meg legalabb nem kell lemezekkel vacakolni, csak elinditom, amivel epp jatszani akarok, aztan kesz.Mas: Akinek esetleg van kedve valamikor az Outland-del coopozni, az vegyen fel nyugodtan: dani3l_botos

Par orat jatszottam vele delutan, de nekem nagyon bejön. -
supercow
őstag
Mostantól allitolag havi 3 full jatek jön PS Plus elofizetoknek. Ha jo a kinalat akkor mondjuk az evi 50usd elofizetes = 12e ft, havi 1ezresbol rengeteg Jo cucc kijön... Siman megeri.
http://www.guitarsegaming.com/2012/06/playstation-plus-subscribers-will-now.html -
eszgé100
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
annyira mondogatjátok, lehet én is előfizetek, ahogy olvastam az jött le, hogy csak addig lehet letölteni a játékokat, amíg fent vannak store-ban, ezzel kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy mennyi idő az annyi, vagy esetleg van rá mód, hogy a játékokat külső vinyóra lementsük, ha esetleg a beépített megtelne, aztán meg visszatölteni, ha esetleg újra akarunk vele játszani?
-
v!ct0y
veterán
ELő is fizetek 3 hónapra megtetszettek a játékok

-
-
dani3l
őstag
válasz
supercow
üzenetére
En is letöltöttem a Warhammer 40k-t, ejjel jatszottam is vele kb 10 percet, de szerintem eleg gagyi.. Pedig elötte neztem elözetest, ott tetszett, de jatek közben mar valahogy nem volt olyan meggyözö.. De mindegy, ingyen volt, adok neki eselyt, hatha megtetszik.

dilipok: Köszi, ebben a valaszban remenykedtem. Igy viszont tenyleg siman megeri szerintem akar az egy eves Plus elöfizetes is.
-
ldave
félisten
1-2-3 hetes játékcserére lenne vállalkozó? (Bp-en)
Amit fel tudok ajánlani: RUSE, Dark Souls, Fallout New Vegas (alap + összes dlc a lemezen), Portal 2, Bioshock, Burnout Paradise, Valkyria Chronicles.
Meg van Space Marine-om, Dragon Age 2-m és Mass Effect 2-m is, de azokhoz már felhasználtam az online pass-t, szóval nem "teljes" az élmény.Ami érdekel: God of War 3, Uncharted 2-3, Heavy Rain (most így hirtelen ezek jutnak eszembe).
-
-
dani3l
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
Ra egy fel-haromnegyed orara mar vegzett is, lehet az tett be neki, hogy közben ment a letöltes a hatterben..
Azt tudja valaki esetleg, hogy ezek az uj PS Plus-os ingyenes jatekok (inFamous, Warhammer, stb) meddig lesznek jatszatok? Csak mert a ps blogon olvastam, hogy havonta cserelgetnek parat, es azthiszem talan 3 havonta teljesen megujul a kinalat, de az nem tiszta, hogy most ezek a jatekok akkor csak addig jatszhatok, ameddig a Storeban is elerhetök, vagy ugyanugy mint eddig, addig, ameddig van Plus elöfizetes?
-
törölt tag
Ti hogy tisztítjátok a kontrollert?
-
Harti
senior tag
Valaki esetleg erre valami ötlet?

-
-
dani3l
őstag
Az normalis, hogy kb masfel ora alatt 10%-ot telepitett föl a gep az inFamous 2-böl?

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
DM-Fan
üzenetére
<SPOILER>
hát azért itt is volt minden. a végén ahogy homokvihar van, és összeomlik az egész város elég durván nézett ki. a hajós jelenet se volt semmi. amúgy drake meg elena miért voltak rosszban ebben a részben egy ideig, a 2. rész után? számomra nem derült ki egyértelműen.
a második tényleg jó volt, sokkal jobb mint az első. de ott felhúztak nagyon azok a dögök. főleg EZ a rész.
</SPOILER>
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
buci30
üzenetére
Én még tán az első kiadást vettem az első részből és már az magyar volt. Azt viszont nem gondolnám, hogy mindenhonnan magyar feliratost kapsz. Csak akkor, ha a régiónkba szánt példányról van szó: lengyelekkel és csehekkel vagyunk egy kiadványon, az én példányom BLES kódja 00308, ha ez segít.
A második rész nem magyarítható, csak a kézikönyv és a borító magyar.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nálam eddig a második rész viszi a prímet! Annak szerintem közelébe sem ért a harmadik rész. Legalábbis nálam. Ott nagyon jól volt felépítve a történet, nagyon szépen ki volt dolgozva minden, a helyszínek is gyönyörűek voltak, kiegyensúlyozott volt az egész. A karakterek is korrektebbek voltak, vicc és irónia is jóval több volt benne.
A harmadiknak a vége is összecsapott volt, ahogy írtad is, kb. minden megerőltetés nélkül csináltam meg crushing-on is. Ettől függetlenül persze kiváló a harmadik is, a maga nemében remekmű, de nálam a második marad a liebling. -
buci30
addikt
2 kérdésem lenne akinek megvan a Dead Space 1-2.
A Dead Space 1 mindegy hol rendelem mindenképpen magyar feliratos lesz ugye?
Úgy értem ha régi kiadású és akkor még nem volt az netán (nem tudom) akkor gondolom frissíti magát indításkor és az lesz.
Másik pedig ,hogy a 2részt megvettem már de ehhez nem lehet megoldani valahogyan magyarosítást? Ha van egyáltalán...
Mert annyira nem tudok angolul és a fegyverek fejlesztése stb, pár dolognál azért kéne ,hogy tudjak haladni. THX -
r3dsnake
nagyúr
végeztem az uncharted3-mal, nálam felülmúlta az előző részeket látványban is és játékmenetben is.
<SPOILER>
csak szerintem nem volt nagy cucc a bossfight? jóval könnyebb volt mint az előző kettő. viszont örülök, hogy most nem voltak idióta szörnyek mint a másik két részben. azt még mindig nem tudom hova tenni...
</SPOILER>
-
mrhitoshi
veterán
Playstation Store Androidon. Érdekes.
-
dani3l
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Kicsit.
Elöször azt hittem a ket fogantyuba kell ket kontroller..De ezeket a kormanyokat sose ertettem. Ez hogy müködik? Ülök a fotelban, aztan fogom magam elött a levegöben mint a hülyegyerek? Nem hiszem, hogy az tul kenyelmes lenne, szerintem kb 5 perc utan elzsibbadnek..
-
r3dsnake
nagyúr
PS move kormány: [link]
kicsit furcsán néz ki

-
dani3l
őstag
Na közben frissült az osztrak Store is, ugyhogy megnyugodtam, mar hasit is a letöltes ezerrel..
Meg jo, hogy a 320-as gepet vettem, nem a 160-ast, ahogy elnezem a jatekokat, lehet keves lenne. 
-
Harti
senior tag
Sziasztok.
Érdekes dologra lettem figyelmes az elmúlt pár hétben.
Amikor lejátszom egy játék trailer-jét a Store-ban, minden egyes alkalommal a hang valami elképesztő minőségben szól. Mintha nem lenne jól bedugva a jack csati a telefonba amikor zenét hallgatsz és ilyen gépi mély hang szól. Nem tudom jobban körülírni, remélem érthető.
Sem játék közben, sem videó nézésnél nem jelentkezik ez a hiba, csak és kizárólag a Store-ban lévő videóknál.Software up to date, HDMI-vel van csatlakoztatva a TV-hez. LG 32" Full HD.
Próbáltam ráguglizni de nem jártam sikerrel.
Találkozott már valaki ilyennel?
-
dani3l
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Ez elegge ketoldalu dolog szerintem, mivel sokan pont azert unnak bele a jatekba a vege elott, mert unalmas, mert inkabb azzal foglalkoztak a fejlesztesnel, hogy a tenger aljan a korallok szep szinesek legyenek es nem azzal, hogy vegig izgalmas es erdekes legyen a jatekmenet. Szoval ha ugy is van, ahogy irtad, szerintem azt reszben maguknak koszonhetik a fejlesztok..
Csak a sajat peldamat tudom emliteni, de en pl eleg hamar beleunok a legtobb jatekba, es nem azert, mert nem csillivilli, hanem mert semmi ertelme legtobbszor. -
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
Biztos, hogy nincsen hozzarendelve a konzol az ID-hez! Igazabol mas tippem nincs, csak az, hogy megis valamit rosszul irtatok be.. Feltetelezem a netkapcsolat jo, gondolom a sajat felhasznalojaval be tud lepni.
r3dsnake: Igen, csak addig. De ha kesöbb megint elöfizetsz, ujbol hasznalhatod öket.
-
zzola
titán
Srácok, az miért van, hogy egyik kollégám konzolján szeretnék belépni a felhasználómmal, de nem lehetséges! AZ adatok jók. Itt sem találtam erről megoldást...
Vagy talán az eszköz hozzá van párosítva az ID-hez? -
EyEsOnU
tag
válasz
supercow
üzenetére
pont ma jutott eszembe ránézni mi a friss kínálat, a múlthavi elég gyér volt, de ha az eu is ilyen lesz, még talán hosszabbítok is : )
edit:
Warhammer 40,000: Space Marine, Virtua Fighter 5: Final Showdown, Oddworld: Stranger’s Wrath HD, Renegade Ops, Chime Super Deluxe, Outland and Darksiders. Plus Infamous 2, LBP 2 is what europes gettingedit2: plusz még egy motorstorm apocalypse..

-
supercow
őstag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Nem látom az oldalon az infót, lehet hogy késik a bejelentés?
EU: http://uk.playstation.com/playstationplus/
US: http://us.playstation.com/psn/playstation-plus/ -
dani3l
őstag
válasz
supercow
üzenetére
Hmm.. Ahogy latom ez a lista US only.. Neked ebböl mar elerhetö valami? Csak mert nekem egyelöre ugyan azok freek, amik elözö honapban es kb egy ertelmes nincs köztük..
Remelem nem szopom be az osztrak reggel.. Mondjuk azt irja, hogy "to all members". Remelem lesz itt is, mert van legalabb 3-4 jatek ezek között, amik amugy is erdekeltek, ugy mindjart meg is eri a plus elöfizu.. -
supercow
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
3 havit vettem 1 hete $18-ért ( durván 4300Ft ), csak a Trine 2 lett volna $15 amit májusban adtak ingyen a US Store-ban, így azt tudom mondani hogy nekem (családomnak) 1 hét alatt a mostani kínálattal megtérült a befektetés.
Tudom hogy csak addig lehet játszani amíg él az előfizetés, de akkor is tetszik. Majd eldöntöm augusztusban hogy hosszabbítsak-e, attól függ mik lesznek addig. -
Gebriel
veterán
Jó felhozatal..havi mennyiért is?
-
supercow
őstag
PS Plus US Store "Instant Game Collection"

Ingyen Ratchet and Clank All 4 One, infamous 2, LBP2, Just cause 2, saints row 2 stb ...
Még jó hogy 320gb-os gépem van
-
szasanyi
félisten
-
Ocarina
aktív tag
God of War: Ascension 2013. március végén érkezik Európába.

-
supercow
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
persze, értem én, de ettől az egy nyilatkozattól nem fog összeomlani a konzolpiac, szóval az iponnak lehetne annyi méltósága hogy nem ilyen címmel publikálja. Nincs bajom a cikk tartalmával sőt egyetértek vele, a címválasztással van bajom mert olyan Blikk+Bors színvonalon vagy alatta van.
-
supercow
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szerintem az, hogy egyvalaki "kérdésesnek tartja a konzolok jövőjét" még nem jelenti hogy kihalnak a konzolok. Csak egy picit hatásvadász, félrevezető és látogatásnövelő a cím.
Egyébként épp a hétvégén próbáltam ki a Gaikai-on NFS The Run-t, hibátlanul futott a kliens és végig 100% volt a hálózati kapcsolatom mutatója. 25M VDSL Invitel netem van (Vác). Szóval az is lehet hogy menne, egy erős HTPC + Gaikai a nappaliban.
A konzolok majd kihalnak ha a piac úgy ítéli hogy eljött az ideje, addig megyek játszani.
-
supercow
őstag
Kívánságlistán van nálam eddig a Last of Us, God of War Ascension, Beyond, a gyerekeknek LBP Karting, Wonderbook+Book of Spells. Last of Us gameplay nagyon durva volt, asszonynak is megmutattam, izgult.
A Battle Royale nem fogott meg. -
szasanyi
félisten
-
dani3l
őstag
válasz
Mengele
üzenetére
Ilyesmiket nezzel, ez az, amit keresel. Egyebkent beirod a googlebe, hogy "hdmi eloszto" es talalsz egy csomot, az 5 ezer forintostol kezdve a tobb tizezer forintosokig..
-
Edgeri
senior tag
-
Mengele
tag
Hi
Szevasztok.
Típus: HDMI elosztó Noname HDMI-2xHDMI KKTMHHY00 elosztó kábel.
Vég1: HDMI 19pin M
Vég2: 2 x HDMI 19pin F
Nem erősítős.PCX.hu oldalan talaltam.
Sajnos nem tudok Link -elni
-
v!ct0y
veterán
Sony konfot néztétek ? Valami kegyetlenek lesznek az új játékok...

-
Mengele
tag
Hi
A HDMI eloszto az tudja a Full HD -t?
Egy Xbox Slim meg PS3 Slim -et kotnem vele egy LG E2350V-PN.
Nem akarom a monitorba ki-be huzkodni a HDMI -i kabelt.Helpet elore is koszonom

-
ldave
félisten
válasz
Mengele
üzenetére
Lehet Move nélkül is, simán csak a joy-al. Hogy jól döntöttél-e, azt majd meglátod, nekem van mindkettő gép, mindkettőt kedvelem, nem nagyon tudnék választani a kettő közül, ha csak 1 lehetne most így hirtelen.
Amúgy a felhasználóneved kicsit offenzív, legalábbis úgy vélem nem idevaló.
-
Mengele
tag
Hi
Dead Space 2 (Limited Edition) -hoz latom jar a Dead Space - Extraction teljes játék is.
Extraction játékot lehet Move -nelkul is jatszani?
PS3 Slim 320Gb rendeltem meg, a Wii helyet.
Remelem jol dontottem.Helpet elore is koszonom

-
ldave
félisten
Hoppá!
Simán lehet, hogy kamu, de én örülnék, ha jönne, főleg ha a PC-s karakteremet tovább tudom PS3-on játszani és nem lesz elzárva a b.net-től a PSN-es rész. -
dilipok
veterán
válasz
papajoe007
üzenetére
szarul optimalizalt. Boxon is akadozik.
-
válasz
papajoe007
üzenetére
Valószínűleg igen - bár nekem PS3-ra nincs meg, tehát nem tudok nyilatkozni róla!

@Zolar: Ez természtesen igaz, de azt azért láttuk már, mit lehet kihozni belőle a korlátai ellenére!
-
válasz
papajoe007
üzenetére
Mégis sokmindenre elég, csak tudni kell programozni! Pl.: Heavy rain, Uncharted széria...
A nagyobb gond az, hogy bonyolult, és sokan gyorsan akarják megoldani a dolgot - ez főleg a multiplatform játékoknál jö elő. Így lesz néhány játék gyenge a PS3-on, és jön utána a "gyenge a vas" és hasonló szövegek! -
válasz
papajoe007
üzenetére
256MB a rendszer-memória és ugyanannyi a video-RAM, de ezek két teljesen külön dolog...
-
papajoe007
tag
Üdv!
Most mondják itt nekem,hogy a ps3-ban 256Mb memória van....akkor ez mi?
:Memória:
256 MB XDR RAM 3200 MHz + 256 MB RSX RAM 700 MHz
48,7 GB/s memória busz-sebesség2x256=512,nem?
Vagy valamit nem jol tudok? 
-
Vladi
nagyúr
válasz
illusion1112
üzenetére
Nekem is usa regem van, de eddig nem volt gondom belőle. Igaz nem is multiztam.

MIért kellene később reklamálni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg legalabb nem kell lemezekkel vacakolni, csak elinditom, amivel epp jatszani akarok, aztan kesz.

)

Mi a problemad vele? Hol koszos?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)