Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Csak pályák lesznek. Kocsikat már korábban is március közepe/végi patchbe ígérték
Kiskandur: Nemcsak a TA-ban, hanem máshol is van sajnos "speedbug", valószínűleg akkor jó időben, jó helyen voltál... de a speedbug miatt gyakorlatilag sajnos nincs sok értelme a rekordok listájának. Úgy emlékszem a patch megjelenésekor törlődni fog az összes rekord (legalábbis ezt ígérték).
Kezdem unni, hogy a harpoonomat minden honnan kickelik. Legviccesebb az volt, mikor a "come all" nevű szobából kickeltek
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...Egyébként érzésem szerint TA-ban levő speedbug a sok füvezés után jön elő. Az utóbbi napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...