- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #13543 üzenetére
a minimális beállítási lehetőségekből leírta a választását, hát bravó, ez semmire sem jó.
minden axisra kéne külön deadzone + saturation + linearisation + response. továbbá jó lenne, ha nem csak 3 axist látna. most majd megpróbálom a driverben átírni az értékeket, ha már a játék erre nem biztosít lehetőséget. nézd meg más autós játékoknak a controller beállítási lehetőségeit. -
MaciG
addikt
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #13319 üzenetére
Csabikám óhajod számomra parancs!
Világító lámpával!Variáció01
Variáció02
Variáció03
Variáció04 a kedvencem.Na milyenek?
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #13121 üzenetére
Köszi!
Jobban vagy már?
Amúgy volt már ilyen, hogy eltűnik a BP.
Kb. 7 hónapja volt 1 olyan hiba, ha egyedüliként használtál bp a szobában, akkor mindenki másnak is adtál a sajátodból.
Vagy volt olyan is ha vettél 1db aplicationform-ot akkor az nem jelent meg a bp-id között, csak akkor, ha újraindítottad a játékot. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
csaba0223 #13090 üzenetére
ÖÖÖ kik a nyertesek? Karibaba, crea meg laci?
Más: Akkor most szombatonként lesz a liga?
Karibaba és Kisa:Ha nem tartalékok akartok lenni megint akkor jelentkezzetek a ligára de minél hamarabb..ezt csak azért írtam mert panaszkodtatok mind a ketten hogy csak tartalékok vagytok..
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #13086 üzenetére
beszari
Moszkító: a 6%os emberke már csak a dobogó legalján van.......
2 hetente hazamegyek ahol nincs se net, se gép (minek úgyse vagyok ott csak 2 napot 2 hetente, ergó 2 v 3 futamon nem tudok ott lenni, így meg esélytelen, nem ér semmit az se h a legrosszabb törölve. A vasárnap este azért volt jó mert akkor jöttem vissza Debrecenbe. A következőben meg valszeg biztos nem indulok mert vizsgaidőszak
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #13078 üzenetére
Hogy is van ez, hogy magyar fejlesztés a játék, de a hivatalos fórumon egy büdös szó nincs magyarul?
A lényeget lefordítaná valaki? Kb. annyit értek belőle, hogy csak Class 1 tuningolatlan kocsikkal lehet menni (de kinézet tuning engedélyezett) és hogy nem lehet BP-t meg Sponsor csajt használni. A többi az homály. -
Karibaba
aktív tag
válasz
csaba0223 #13064 üzenetére
Ez igaz de délben mikor csináltam fél órát vártam explorerben mire 5-n lettünk aztán 1 nagyon ügyes harcos lemágnesezte az egész pályát 2 perc alatt. Másik szoba : alapból bent a mágnes mindenkinél
Maradt a fánkolás de ebbe 3 órában 1 óra ebédidő is bent van!!!!!!! de tegnap ki keresett 600.000 rp ét ?
És így csak 1 rp propert használtam fel -
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #12903 üzenetére
Igen az elején az éri meg, mert sok egyforma van közel egymáshoz, de a végefelé amikor alig vagy nincs is 3 egyforma vagy sokat kell másznod h találj ugyanolyat de mondjuk ott van egymás mellett egy piros-kék-zöld item akkor jól jön ha tudod a többi kombót is! És van olyan kombó ami pl 400at ér, de az sok idő mert sok itemből áll, de csak nem színes cuccokból, azokat a végére szokták hagyni és pl serpentine taván meg lehet csinálni akár és sokat kaszálhatsz.
-
tomkatomi
tag
válasz
csaba0223 #12739 üzenetére
Thx.
Photoshoppal bűvészkedtem rajta picit. Sajnos ez nem az a játék, amiben az ember maga csinálhat a verdára skin-t (illetve csak bizonyos keretek között). Pedig el bírnék viselni egy ilyen opciót -akár még AP-ért is.
Sebaj, talán 2012-ben lesz hasonló, ha a bugokat kijavították -
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #11357 üzenetére
ma vettem egy gamepadot
az a nagy bajom, hogy PT-ben a jobb oldali joystick vízszintes irányú tengelye nem működik. így a kanyarodást csak a bal kézhez tudom beállítani, de úgy meg tök gáz. vmi javaslat a megoldásra? GRID-ben is kipróbáltam, ott működik mind a négy tengely (axis), de PT-ben csak három.
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #12551 üzenetére
Az a baj hogy a replayek is különböznek az embereknél, az azt rögzíti ahogy nálad történtek az események, ahogy te láttad.
Szaggatottan láttad a mozgását, ilyenkor ha nagyon rossz a szinkron, neked rossz a letöltésed vagy,és neki rossz a feltöltése akkor általában egyenes vonalban látod a mozgását, a kanyarok kisebb egyenes szakaszoknak látszanak, mert csak nagyritkán frissül a pozicioja, és akkor csak a hely, sebesség irány megy át.
Szerintem busman még az oszlop előtt elfordult, de ez az info hozzád már úgy jutott el hogy az oszlop előtt még pont feléje tartott, a következő info amit te kaptál az már akkor érkezett mikor már az oszlopot elhagyva megy, a kettő között te egyenes volnaú mozgását láttad és hallottad hogy nekimegy az oszlopnak, mert te olyan adatokat kaptál ami alapján neki kellett hogy menjen.
Asszem ennyi -
[HUN]Dani
őstag
válasz
csaba0223 #12434 üzenetére
Tegnap vettem egy rp-s csajt + xp, rp poppert. Én ma reggel fánkoltam egy másfél órát kaptam volna vagy 300k rp-t azt lefagyott.
Bementem a célba megmutatta azt a képet hogy milyen gyors voltam meg milyen lett a bestlap time-om meg stb. utána egy fekete képernyő (azt hittem hogy jön egy pezsgőzés de semmi nem jött), úgy maradt a feketeség, vártam egy-két percig utána meg magától kilépett a gamma..
Így elestem kb. 300k rp-től 150k xp-től 1 xp, rp poppertől és még a statomat is rontotta..
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #12394 üzenetére
Csabesz!
Örülj neki, mert a Vistánál nem találsz jobb oprendszert a földön.
Én az RC1óta használom fő rendszerként és még eddig minden futott alóla kiválóan, sőt általában jóval gyorsabban mennek mint XP-alól. Vírusom még véletlenül sem volt azóta és bizony még lefagyásom sem.Emlékszem mikor az XP megjelent mindenki fújjolta meg utálta, most meg mindenki a VISTA-ra kiabál, szerintem totál alaptalanul. (Nem az MS-nél dolgozom!
)
Valahol olvastam 1 MS-es felmérést, miszerint 10 emberből 8 utálja a VISTA-t, úgy hogy még ki sem próbálta. Fogtak 10 vista utálót és beültették 1 szobába, elindították nekik a vista-t, de azt mondták hogy ez 1 XY operációs rendszer, erre mindenkinek maximálisan tetszett sőt azt mondták rá hogy kiváló. Megfogták ugyanezt a 10 embert és leültették őket 1 másk géphez és azt mondták nekik most próbálják ki a vista-t. Mindenki lehúzta mint a fene, ilyen szar meg olyan szar. Ezek után közölték velük, hogy mind két esetben a VISTA-t használták, csak megváltoztatott szkinnel. Mindenki jó pofára esett ezek hallatán.
Na hát, csak ennyit a VISTA-szarságáról.
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #12173 üzenetére
Itt legalább már látszik, hogy dolgoznak és találtak hibát. Ha elénk rakták volna az általuk is felismert hibát tartalmazó verziót, akkor meg azért lenne hőbörgés.
Ma, végre sikerült egy kibeb*szott jót játszanom CTF-ben Wandal-lal - a rendes PH-s neved elfelejtettem, bocs
. Köszönet neki ezúton is, hogy ráírtam és egyből jött is.
Remélem lesz még ilyen, ha visszajön a laptop a szervízből, mert már a tököm ki van.
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #12030 üzenetére
1100Ap-ból 5 értékesebb cucc jön ki (800AP)- Corolla, 2000GT (ezek 700AP), double xp; rp popper, 3 napos acc csaj (najó meg nickname changer). Ezen kívül van még nitró ami számít valamit.
Tehát a lehetőségek a következők sztem:
- az 1. választhat a nagyértékű cuccok között, a 2. 3. meg nem tudom mit a maradékból
- vagy az is lehetne h mindenki kap ticketet, csak kicsit húzós, egy 5ös csomag 24 AP és vagyunk páran. Az első meg a 7-800AP értékben (ha belefér, nem tom hányan leszünk)
- vagy az első 3 között szétosztani valahogy másképp
- az első visz mindent -
MaciG
addikt
válasz
csaba0223 #11958 üzenetére
Így van. Akkor legyen most pénteken. Mert csabának akkor jó (aki a főszervező
) és az előző héten is az volt a legreálisabb. Aki jön jön, aki nem az nem. Olyan időpont úgyse lesz, hogy mindenkinek jó legyen. (most ezt nem azért írom, mert nekem jó a péntek és lexaom, hogy a többieknek mikor jó, mert nekem se biztos, hogy jó, de akkor max lemaradok azt kész)
-
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
csaba0223 #11866 üzenetére
Én erre szívtam rá ligafutamokon nagyon sokszor.... Practiceba lőttem be mindig a kocsit, mert szeretek egyedül menni. Ha meg volt a jó beállítás, akkor is maradtam practiceban gyakorolni, addig míg nem tudtam konstans jó időt menni (értsd: pár tizedes köridő különbséggel)
Aztán liga futamon akár 3-4 mp-vel voltam lassabb, mint 20-30 perccel előtte practiceban. Állandóan csúszott le a kocsi az ívről, nem gyorsult (mintha nehezebb lett volna a kocsi)... Elég frusztráló volt... Főleg az, hogy nagyon sokszor láttam, hogy az előttem levő össze-vissza hibázik/falazik, mégis másodpercekkel gyorsabb nálam...Speedbugot majdnem egy éve jelentettük... Nem változott semmi... majdnem fél év volt az is, mire elismerték hivatalosan is a speedbug tényét. Sok-sok hozzászólást írtam régebben ezzel kapcsolatban, a "régi" játékosok biztos emlékeznek a maratoni hosszú bejegyzéseimre.
Én egyszerűen abbahagytam a játékot. Feladtam a reményt, hogy belátható időn belül megoldják ezek után. (topicra néha rálesek) Inkább kívülről szemlélem a változásokat, ahelyett, hogy mindig felidegesítsem magamat a speedbug miatt vagy bármilyen más bug miatt.
Ráadásul a Invictus és játékosok közt nincs semmi kommunikáció... Nem nagyon láttuk, hogy az Invictus bármit is mondtak volna, hogy a speedbug detektálásával, hogy hogyan állnak vele...
Ha egy új dolgot beleraknak a játékba, de látszólag tőle függetlenül megjelennek új (véletlenszerű) bugok, az csak egy dolgot jelenthet. Nagyon rosszul van leprogramozva a játék. Nincs egy ember, aki az egészet átlátná Invictusnál, és látná előre ezeket a gondokat... olyan, mintha amatőrök írnák a forráskódot. Elhiszem, hogy terjedelmes a forráskód, de akkor is ekkora szarvashibák elkerülhetőnek kéne lennie egy normális programfejlesztési menedzsment mellett. De mivel úgy tűnik ilyen nincs, így a forráskódban elég csúnya összevisszaságok lehetnek már.
Sok lehetőség van a játékban, amit ki kéne használni, mert előbb-utóbb más cég is elkezdi fejleszteni a hasonló elvű MMO autóversenyes játékát... és a játékosok mind oda pártolnak majd át, s ha az elég jó, egy kiváló PT-ért sem biztos elfogják hagyni azt a játékot.
Részemről ennyi. Remélem az Invictus elgondolkodik és javít a helyzeten...
Addig is:
Viszlát PT!.
. -
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #11735 üzenetére
Szerintem elég lenne, ha összegyűlne esténként néha a társaság, mint régen, pl explorerben, vagy sim. VS-ben. Régen nagyon élveztem, mikor még nem voltam PH-s tag, csak olvastam a fórumot és azokkal játszottam, akik ide írkáltak. Vagy csak magyarokkal is. Nekem ez jött be nagyon. Bár azt sem bántam, mikor egy-egy ÉRTELMES külföldi bejött és angolul kellett beszélni, legalább tanultam angolt is - akaratlanul. Szóval néha lehetne ilyen összejöveteleket kihírdetni.
Bocs, kicsit nehezen érthető, de remélem sikerült értelmezni...
-
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #11603 üzenetére
Azért ezt nem jelenteném ki előre mert iszonyat brutális a mezőny! Ott van még Maci, Dark Riot, Lapro, Kriv, Mianiak, Morphin, Karesz, Sanye...
Én már azon gondolkoztam, hogy a 13k rp a minimum, azt tuti kapok az utolsó helyértMert sok esélyem nem lesz, de legalább nyomulok egy jót.
De az első helyezett nyereménye brutál: fullos RX-7 GT és stock NSX...a 2. 3. hely sem rossz...
Kellene nekem sok jó kis videjó dragból és explorerből! Akinek van az küldjön az ímélemre, ha nincs akkor szeretnék párat csinálni, csak dragban sosincs senki, max 1-2 ember kallódik arra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest