Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Hát csak annyi hogy:
Belinkelsz egy képet a kedvenc sportólódról egy éremmel a kezében. Leírod utána hogy miért ő a kedvenced. És kész!
De siessetek mert az első 36 ember mehet az eventre..Itt az angol verzió: ha esetleg rosszul fordítottam volna..
Angol: How to enter? - I will take the first 36 players to reply to this topic with a blurb about their favorite Olympic event plus a picture of a medalist from that event. (blurb should include why it is their favorite)A nyeremények a következők: 1st kapsz egy nsx-et és 16 napos xp csajt, 2nd kapsz egy rx-7 gt limitedet és 7 napos xp csajt, 3rd kapsz egy class 4-es kevés ap-s kocsit, és 3 napos xp csajt.
Angolul:
What you Win- 1st place gets the NSX a week befor release plus 16 day xp girl, 2nd will get the RX-7 gt limited pluse 7 day xp girl, and 3rd place gets a class 4 or lower AP car of their choice plus 3 day xp girl.Tudjátok mit inkább itt az egész angolul és olvassátok le ti:
In honor of the 2008 Olympics in Beijing I am running a triathlon race for Project Torque. I'll be taking 36 players to participate in the three tournament. Starts Monday August 25th at 12 pm PDT (7pm GMT) - (edited)The Events- The three tournaments will be first Drag, then Drift on Shanghai rooftops, and SIM on Wangan. There will be 36 racers participating in 6 semi final races (6 players per race) and the 1st place racers in each of the semi finals will move onto the final.
How you Win- In the finals each player will receive points depended on their placement of the final. (1st = 6 pts, 2nd = 5 pts, 3rd = 4 pts, 4th = 3 pts, 5th = 2 pts, and 6th = 1 pts) At the end of the three finals I will total up the points for each of the 6 finalists and the top three will be awarded the "Gold", "Silver" and "Bronze" medals.
What you Win- 1st place gets the NSX a week befor release plus 16 day xp girl, 2nd will get the RX-7 gt limited pluse 7 day xp girl, and 3rd place gets a class 4 or lower AP car of their choice plus 3 day xp girl.
How to enter? - I will take the first 36 players to reply to this topic with a blurb about their favorite Olympic event plus a picture of a medalist from that event. (blurb should include why it is their favorite)
-
Target78hu
aktív tag
Most is meg van nekem majd mind RP-s kocsi ,csak 2 kiv a harpoon meg a stallion (,mert nem szimpik
) .De mostanában olyan a szobákban a szitu ,mint a kártyajáték ,ki milyen autót rak épp s arra egy másikat stb ..(van így tartalék paklim) Leginkább ,a nem tömeg járgányokkal szeretek menni pl cracer v destroyer,phoenix bár a ,ha véletlen nyerek a nubok ellen ,akkor a következő futomot már másik szobába töltöm ,mert 90%a kilép s egyedűl árválkodom
Ritka eset ,de feeelinges! Nagyon érdekelnek ezek az ofród izék ,mert terep2 és insane gamékon kívül nem láttam még épkézláb terepjárósat (na jó talán a screamer 4x4 is) .
-
SSP33DY
aktív tag
...és ha már megkapták a liszenszét azoknak a qrva autóknak.. valami életszerűséget vigyenek bele.. mert ha egy akármilyen tuningos 1823-ban készült rx7-es lenyom egy Evo IX MR-t...hát be is xarnék.. Szal ahogy Paja mondja. "muszály" jobbnak lennie!
Mert ugye pl. a Panama nevű porschénk az repülhet is, meg a kawana is lehagyhatja..ppffff...
-
PaJa1
őstag
Jutalom teljesítmény növelésben kifejezve
nem pontot kapsz hanem másodperceket veszenek el
Micsoda újszerű meglátás
Amúgy ez tényleg nagyban sérti a tiszta versenyeket. Ligán főleg kínos mikor minden autónak 1formának kéne lennie és a maradék tényezők a pilóta meg a szerencse számítana. -
PaJa1
őstag
Jah ennyi. Kell 1 társ. Sajnos a Team driften (100% diff bonus, ami érthető ha VERSENYZEL, szinte lehetetlen normálisan előzni) ennyien férnek... Mert a nagy placcon resetet kapsz ha bizonyos pontot hátrafele érintesz. így ketten férnek el. A másik kanyarban 1 ember elszenvedhet, de ott nagyon apróra kell fogni a gyeplőt.
Minél kevesebb kör annál jobb. Na most jön jól a kicsi szintű játékosFelesleges sok kört menni... Én az utolsó körben "unatkoztam" fél órát. Addig meg versenyszerűen vettem a kanyarokat, de minden körben csináltam 2 perfect driftet, ezzel is szereztem 600 pontot
Aztán meg az uccsó körben... sokat
Nem tudom melyik pálya ad még nagy diff bonuszt, de ha elég magas és többen elférünk rajta akkor ott érdemes hülyülni kevés kör számmmal, mert akkor a nehézség kicsit kisebb lesz de a rank bonus meg nagyobb, így kb csak az utolsó 2 ember nem jár jobban mintha ketten drifteltek volna Team Driften.Az a 72k több mint fél óra eredménye. 35 valamennyi volt a teljes idő...
Akkor érdemes csinálni ha van szerver bonusz. Popperral PD-eket kell csinálni. Bulával meg wanganozni 1 menteseket.
És ez Sim Vs, ott van perfect drift...
-
PaJa1
őstag
Frank rosszul írta ki a GMT időzonára a kezdő időpontot...
Neked megy jobb idő is...gyorsabb idővel kvalifikáltál.
Amugy ha nyerni akartál akkor 11-12t kellett volna menni végig. Én az elejét elqrtam a már említett okok miatt, Felzárkózásra nem maradt idő.
Azért ajándék autó mert az 1. helyezett bármelyik meglévő autót választhatja. Nekem kellett volna az intimKrivjur , asszem ő nyert, WRXet kért.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Akkor közkívánatra még egyszer megnyilvánulok, de nem vállalok érte felelősséget...
Hát kezdődött a Corolla hangjával. Most komolyan, tényleg ez hiányzott a játékból?! Többi kocsit meg se merem hallgatni. Aztán első kanyarnál gondoltam fékezek, hát ja, blokkolásig fékezett -> csatt (itt buktam el mindent...). Ezzel így alapvetően semmi probléma nincs. De! Kormánnyal ugye nem lehet játszani, bill-el elő jön ez a probléma (mer hogy a faszba nyomjak félig egy két állású gombot?) és sztm gémpaddal is hasonló a szitu. Szal mégis akkor mivel lehet ezt játszani? Semmivel? Nagyszerű. De itt még nem volt vége, következő körben megpróbáltam lassabban jönni (persze satu effekt nem maradt el) és be is vettem a kanyart ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva, kicsit driftesen, na ekkor jött a poén. A kocsinak egy középső tengelye van, és ekörül forog a tütü. Kibaszott irreális! Ezek igazából annyira nem viccesek, de én már csak nevetni tudtam, mert ha sírtam volna, akkor most más elmeállapotban lennék.
Az, hogy ilyen fölénnyel lett enyém a BLT, figyelembe véve, hogy egy hónapja nem jártam a BW2 pályán, elég szomorú. Tele van kezdőkkel a játék és ők sem fognak már sokáig maradni...
Azóta átnyergeltem a szimulátorokra, persze a PT soha nem volt az és nem is vártam el tőle soha, de az elején még úgy éreztem, hogy elég jól eltalálták a sim és az arcade közti egyensúlyt. Szal jobb volt mint egy NFS, de nem kellett heteket tölteni azzal, hogy az ember megtanuljon bevenni egy kanyart. Konkrétan a GT Legends-el tolom most, és büszkén jelenthetem, hogy két hét után megtanultam fékezni és a következő lépés a kigyorsítás, az egy teljesen más műfaj lesz.
Én azért kívánom nektek, hogy leljétek örömötöket a játékban, de én a köv patchig leszámoltam vele. Bár nem hiszem, hogy valaha is fogok vele játszani, fél éve ez megy, folyamatosan rosszabbodik és nem igazán látok rá esélyt, hogy végre javítsanak is vmit ezen. Ennyi.
-
Shad0w
senior tag
Az Ausztrál ligában az első 7 csap össze és itten vannak a nyeremények is:
Bonus prize pool for top 7 in leagues
- Any current car
- Any level body upgrade for any class of car
- Any engine up grade for any class of car
- Any handling upgrade for any class of car
- Any ecu upgrade for any class of car
- Any 7day sponsor girl
- Any 3 day sponsor girl -
Razin
csendes tag
igazat adok MaciG... az hogy kitalalt vagy eredeti verdak sztem is lenyegtelen, viszont a verdak ara es a hozzajuk valo tuning ara valoban irrealis. inkabb fizetnek en is 3x annyit a verdaert, de akkor harmadoljak a tuning arat
anno nekem meg sikerult idoben megvenni a pannit, de hogy mikorra lesz fullos... azt csak a joeg tudja
-
Shad0w
senior tag
Hát, annyi a különbség, hogy a rázókő nem a segged, hanem csak a kezedet rázza, satuféknél pedig nem feszül a mellkasodnak a biztonsági öv, amúgy egész korrekt a dolog (természetesen nem a PT-ben... Majd akkor unom meg a PT lehúzását ha megcsinálják végre).
Gamepaddal máriózni kell, nem autókázni... -
csaba0223
senior tag
Szép kis járgány
Jó lenne már vmi uj autó a játékba! bár ha lesz is az Ap-s lesz
Megkaptam a 300 Ap-mcsaba0223,
We received your email with the list of CC'd emails and screenshot. You
will receive 300 AP within two weeks. Check out our other contests for
more ways to win free AP! Thank you very much.Sincerely,
-Team Aeria
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hát tudom épp ezt mondom mert én nekem is van Ap-s verdám de az EU-s szerverbe szerintem corvette-nem is lesssz mert az amerikai kocsi!!szerintem azt ki is veszik de az a lényeg,hogy kapjuk vissza ha elveszik az Ap-s kocsit kapjuk vissza az Ap-t mert én tuti nemkezdek egy ujjat.Ha ujjat kell kezdeni akkor játszom tovább az amerikai szerveren.
-
SylarHUN
senior tag
Valószínüleg ez arra megy ki, hogy mindenki vegyen AP-t, és akkor már tud fejlődni, fejleszteni.
A nagy patch előtt megindúlt a szekér, rengeteg volt a játékos (esténként 700-an nyomták)
és úgy gondolták mostmár ideje lesz pénzt keresni, így hát az rp nyerés lehetőségét minimálisra csökkentették.
Amerikában gondolom nem jelent gondot havi 50-100 dolcsit kiadni egy játékra, ha fejlődniakar, akkor dellázzon, csak hát itt keleten nem igazán van erre pénze az embernek.
Félre értés ne essék, nem vagyok gazdag, sőt, és még családom is van, tehát van mire költeni a fizetést, de beláttam ha nagyobb léptékben szeretnék fejlődni ahoz bizony fizetni kell.Az tény hogy a kezdőktől elveszik a kedvet, hiszen ott van hogy ingyenes a játék, csak éppen most már az ingyenért nemlehet fejlődni, tehát fizetni kell, és ezért sokan távoznak a pályáról.
-
SylarHUN
senior tag
Én is megvettem a Toyota 2000GT-t (class1) és nagyon sokat versenyzem vele!
Sőt mondhatom most azzal megyek a legtöbbet.
Nagy jó kis autó, 15%olaj + 10%tapadással a közép szintre tuningolt class5-s verdákat simán lehet vele verni.Ja és ha még 1 acc girl-t is dobsz rá akkor a fullos 5öst is vered.
Kérdezd buvez80-at vagy pappen-t. -
Razin
csendes tag
sztem ha lennenek class-hoz kotott versenyek/palyak (es lenne ertelme (rp/xp-akarmi)) akkor valoszinu mindenki venne kisebb autot is mint class 6-7... ahogy elnezem a versenyeket majdnem hogy csak 2 osztaly talalhato meg jelenleg, a class1 (hiszen azzal kezd mindenki) es a class6 (amire mindenki hajt...). nemnagyon van ertelme class 2-5-ig autot venni, honapok alatt feltupirozni fullra, hiszen nincs hol versenyezni vele... ha a class1-esbe bemesz class2-essel-3-assal akkor termeszetesen kiraknak, a class6-osok ellen meg ertelmetlen kullogni veluk a pajan. sztem nem verdak kellenenek egyenlore, hanem lehetoseg a verdak erdemi hasznalatara...
-
csaba0223
senior tag
Szia!
Van még az hogy feladatokat küldesz be? Ami alapján a te feladatodat is berakták az egyik eventbe?Szerintem ez jó lenne ultra nehéz feladatnak
2mp-ig kéne legalább csinálni!
Már rég óta gyakorlom és egész jól megy<object width="420" height="339" id="flvplayer"><param name="movie" value="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=6e60fc97e1" /><param name="menu" value="false" /><embed src="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=6e60fc97e1" width="420" height="339" name="flvplayer" type="application/x-shockwave-flash" /></object>
-
Plokijuma
aktív tag
Igen, elég furán jön ki. Talán kicsit egyenlőtlenül is . Ahhoz kevés a futamok száma, hogy mindenki mindenkivel egyforma számban játsszon, de talán lehetett volna egyenletesebb elosztás, mert valakivel egyszer sem leszek azonos futamba, míg valakivel meg akár 4x is.
(átlag 1,43-szor kéne találkozni mindenkinek mindenkivel. a 4 ettől elég távol van, sztem tuti van optimálisabb eloszlás is, habár a kevés futamszám okozhat relatív nagy szórást. najó, elég a matekból mára)
-
Plokijuma
aktív tag
Ezt én is észrevettem. Egyébként ne aggódj én is megkaptam 2x keybrd-t
Sőt rasz 4x is (valamelyik előző ligában minden futamot nyert, csak a szétlövést nem)Paja: "Szétlövésnél" a legjobb 2 vagy a legjobb 7 versenyző megy?
Furcsa módon a Brit ligában heten mentünk szétlövésnél. -
PaJa1
őstag
-
Shad0w
senior tag
Még mindig tartom magam ahhoz, hogy amíg nem csinálják vissza amit elkúrtak, addig nem játszódom vele, mivel ebben a formájában engemet nem szórakoztat, sőt...
Ha most játszanánk nem lenne olyan élvezetes, mint réges régen volt vala, mivel kijöttem már a gyakorlatból...Csakhogy ne rázza meg itt a népet inkább én szólok előre. Elfogok indulni az Ausztrál ligán, mert továbbra is bízom benne, hogy megembereli végre magát az Invictus és nem kúrja szét tovább és ha eljön ez a pillanat akkor biza visszatérek. Addig is kell gyűjteni a javakat, hetente 20 percet pedig megér. Akik azon aggódnának, hogy ezzel mástól veszem el a lehetőséget/nyereményt azoknak felhívnám a figyelmüket, hogy az előző ligán (UK-n vettem részt, de a többin se volt más a helyzet) mindössze 8-an maradtunk az utolsó futamra. Ráadásul most nem fogok rá készülni, szal esélyem se lesz tütüt nyerni, de ha mégis, akkor megígérem (hát még meggondolom
), hogy az aktív játékosoknak hagyom.
Most nézem, hogy van vmi patch. Megyek megnézem történt-e érdemi változás.
-
Dr. Romano
veterán
De mégis akkoriban valamilyen szinten az amaVS felelt meg az arcadenek (ghostcar) a pro a szim módnak... Gondondolom a fejlesztők ebből vontak le valamiféle következtetést. (de lehet hülyeséget írok, mert már rég PT-ztem sajnos...)
De az is lehet valami statisztikát kaptak a kiadótol vagy stb... -
Dr. Romano
veterán
-
Fred K.
tag
jah csak tegnap is 20 percbe telt mire bejutottam egybe mert mindenhova csak spectatorba akart beengedni vmiért
meg ha találtam is üres szobát az kulcsos volt...
uh. elég tré
mondjuk én az Army szerverkeresőjéhez vok szokva az meg rohadt egyszerű és mégis jó...
de azért köszijah AP!
mi az h veszek?... XP-ért?vagy rendes mostanában csúcsokat döntögető HUF-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest