- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Shad0w
üzenetére
Kormánnyal még nem próbáltam, azt tom, hogy én bill.-el örülök ha a pályán tudok maradni
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok. 
[HUN]Dani: Én annyira nem várom az új verdákat (főleg a class7 nem),mert most picit le vagyok égve Rp ügyileg, mióta nincs explorer
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok.