Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Shad0w
üzenetére
Kormánnyal még nem próbáltam, azt tom, hogy én bill.-el örülök ha a pályán tudok maradni
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok. 
[HUN]Dani: Én annyira nem várom az új verdákat (főleg a class7 nem),mert most picit le vagyok égve Rp ügyileg, mióta nincs explorer
Új hozzászólás Aktív témák

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok.