Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Shad0w
üzenetére
Kormánnyal még nem próbáltam, azt tom, hogy én bill.-el örülök ha a pályán tudok maradni
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok. 
[HUN]Dani: Én annyira nem várom az új verdákat (főleg a class7 nem),mert most picit le vagyok égve Rp ügyileg, mióta nincs explorer
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahol a padláson még vagy egy régi genius kormány, mert régen sokat használtam más autós játékokban (Colin,Insane, F1,stb.),de nekem nem jött be.
nehezebb volt vele menni, mint gamepaddal, igaz az élmény egy picivel több, de a valóságot meg sem közelíti, úgyhogy a virtuális világban pad, ha meg kormányozni akarok akkor beülök az utóba azt csapatok.