- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #4537 üzenetére
Lol
Én úgy ételmeztem akkor kapsz max cuccokat ha 9-et adsz
achievement submission (with proof) – 2k RP and 5 challenge mode tickets
2 achievement submissions (with proof) – 5k RP, 1.5x nitro 10 pack and 10 double xp items.
3 achievement submissions (with proof) – 8 K RP, 2x nitro 10 pack, 10% Grip Kit 10 pack, Gas Treatment 10 pack and 10 double xp items.(úgy értettem hogy szintenkén 3 )
-
mazda626
addikt
válasz
Plokijuma #4398 üzenetére
Becsülendő a hozzáállásuk!!!
Végre egy csapat, aki figyelembe is vesz a célközönség igényeit.Szerintem lennénk itt páran, akik szívesen közvetítenék a hibákat közvetlenül az Invictiusnak, log fileban, írásban, képekben, mindegy, a lényeg, hogy "első kézből" kapnák az információt!
Amúgy a fejlesztés hogyan zajlik? Netes távkapcsolaton keresztül kommunkiálnak AeriaGamesszel? Debrecenben programoznak, nagy sávszélességen meg kapcsolatot tartanak a megbízóval?
kisvardai: Hmm, én nem tudom vezetni a Quadrot ezek szerint. Mindenki lenyom Quadroval, Wizzel, Kawaval.
Pedig majdnem fullos. Megint kezdhetek balancézni.
-
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma #4393 üzenetére
Most sajnálom igazán hogy szombatom nem vettem fel azt a TA-t amikor KING-el mentem és körönként vert rám 1 másodpercet.
Van egy képem még ségebbről mikor még sonic tartotta a rekordot azért is vettem fel egyedül ment ilyen időt.
http://kepfeltoltes.hu/080303/shot105_100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma #4304 üzenetére
Noh, a múltkori hosszú hozzászólásom elérte az eredményét. Az Invictus egyik alkalmazottja megkeresett engem a speedbuggal kapcsolatban. Úgytűnik nem nagyon tudtak róla.
Legalább erősen elkezdtek foglalkozni az üggyel.A kérésem felétek az lenne, ha tapasztaltok komolyabb speedbugot (ami egyértelműen speedbug), akkor azt töltsétek fel és linkeljétek be ide, mivel a replayek sok mindent elárulhatnak a fejlesztőknek. (ha már be volt linkelve, akkor linkeljétek be újra, hogy nagyjából egy helyen legyen mind.)
Tudom, hogy pár ember gyűjti az extrémebb eseteket, főleg rájuk gondolok, hogy aktivizálják magukat ez ügyben. Elsősorban TA-s replayekre gondolok, mert ott sokkal egyszerűbben bizonyítható a speedbug megléte (pl. 1 másodperccel egy valaki gyorsabb önmagában, mint a komplett mezőny). Más módokból is jöhet speedbugos replay, de az egyértelműen az legyen (egy-egy közel HIBÁTLAN kör, azonos körülmények közt futva (pálya, kocsi, ballansz), de több másodperces köridő eltéréssel)
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #4304 üzenetére
Sajnos ez mind így van ahogy leírtad.
A fejlesztőket kicsit védve.
A játék megrendelésre készült, és gondolom csak olyasmit pakolnak bele, amit meg is rendeltek. Na most ezzel nem azt akarom mondani, hogy direkt kérték, hogy legyen benne gyárilag egy véletlen csalás generátor, hanem ha a megrendelő pályát kér, akkor azt csinálnak, amikor kocsit, akkor meg azt. Szerintem nincs is idejük foglalkozni a bug-okkal, meg csak azokat javítják, amiket kérnek. A játék könyvtárában, van 3 fajta log fájl is. Én soha nem láttam, hogy egyet is elküldött volna (hosszabb kapcsolódás, és utána ürül a log tartalma). Tehát a fejlesztők beleépítették a lehetőséget csak épp nem használják ki. (a játék elején a töltőképernyőn látszik, milyen technikák vannak benne, trackir, speedtree,... ha jól tudom ami ott látható egyik se saját fejlesztés, bár még nem kerestem rá egyikre sem).
Szóval a log fájlok nagyban segítenék, főleg a CTD (hogy utálom ezeket az angol jövevényszavakat, főleg hogy nincs vagy csak nehézkes a magyar megfelelője) 'megjavításában', de szerintem a többi problémát is nagyobb eséllyel tudnák orvosolni, ha nem csak belső ellenőrzésre használnák a log fájlt.
A játék az USA piacára készült, ott szerintem vannak emberek akiknek fel se tűnik, hogy egyik versenyen így megy a másikon meg úgy. A CTD-t biztos észreveszik, de mivel olyan véletlen, és különböző gépeken jön elő, hogy log nélkül csak tapogatóznak a sötétben a fejlesztők.
Egyenlőre a népnek elég amit kap. Már akinek.
Engem már pl telepítés után, már az foglalkoztatott, mi lesz ha elérem a legfelső kategóriát? Akkor még arra gondoltam, hogy a köridőket lehet majd javítani (lehet csak szerencse kell hozzá), új pályák, új kocsik. Esetleg egy-egy külön szervert kap minden játékmód és azon lesz sokkal több választható pálya. Pályák csordogálnak (bár meg mernék esküdni, hogy ezeket a pályákat már láttam más invictus-os játékban, legalábbis bizonyos részeiket), az autók is (ezek közül is volt már más játékban is). Az előző invictus játék, amivel játszottam az L.A. Street racing.
Néhány autómodell (1-2 ismerős), ami szerintem hamarosan visszaköszön a játékban, lehet kicsit átalakítva. Mivel ezek már kész modellek, nem sok baj lesz velük, kicsit átrajzolják itt-ott. Persze lehet ezeket kidobják a kukába és teljesen mást rajzolnak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16Tehát ezek a képek egy másik játékból származnak. Bármi hasonlóság a PT autói és LA street autói között a véletlen műve, és az invictus-e
.
A játék neve tehát L.A Street Racing, ha valaki be akarná szerezni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #4093 üzenetére
Hehehe mind2nek igaza van
Na bazzz kez elegem lenni h jatek helyett a windózt látom....
Macsek kihozta belőlem az állatot, végre nyomás alatt tudma repeszteni a szerpentinen
Második futamon meg megint kiteszi a játék a szűrömet mint vmi macskát szarnihehe ez ide illik
Dokar: 10 kazit kapsz annyi RPért, és jo meccskeet fel lehet venni. Meg különben is osztogatják, mint a cukrot, mindenütt -
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #4010 üzenetére
Ma úgylátszik a speedbug nap volt. Nekem is összejett TA-rookie-ban. A nagytöbbség tudja üres tankkal átlagban 1:02.xxx vagy 1:01.xxx lehet menni. Na nekem sikerült 3 versenyen keresztül 1:03.xxx. 3 verseny 6 tankolás és mindig ugyan az. Azt hittem letépem a kormányt. A szobában meg persze be volt kapcsolva a rating, úgyhogy a sok C-s megszedte magát én meg csak buktam.
Így tényleg csak annyi értelme van a játéknak, hogy örülsz "jééé ótó". Bár szerintem a készítők is próbálnák kiszűrni mitől lehet, csak éppen nem jönnek rá, vagy egyszerűen nincs idejük. Új pálya, új kocsi, és még a bugot is írtani....Most hogy kirakott loginra, és nem tudtam belépni, bezártam a játékot. Most újra indítom, és az arcomba löki, hogy már be van valaki jelentkezve ezzel a pass/id-vel.
-
kiskandur
csendes tag
válasz
Plokijuma #3975 üzenetére
Ploki:
Gratulálok az időhöz!Én sem hinném, hogy lenne bennem több szufla szerpentinen, de egyszer egy próbát mindenképp megérne
TA Pro:
Rajt cél győzelmet arattam tegnap este, ami valljuk be kissé érdekes... 10körönként voltam pitben, 30körön keresztül a sárga csíkon haladtam, volt, h 3 kerékkel kanyarban. Mögöttem kb 20-25 körön keresztül draftoltak, szóval elég furi... -
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #3895 üzenetére
Azért különbözik az RP és az XP mert a driftért csak RPt kapsz, ennyi
Ja márciusban qrvanagy peccsek vannak kilátásban. Azé nem mondok semmi konkrátat mert általában borul a bili...Új autóK, új pályáK, variállhato HUD, és misson system, ez utóbbi nem tudom pontosan mit takar, valami szingülös hülyeségeket kell asszem majd csinálni, de tuti kell hozzá net mert ugye a szerverre be kell jelentkezni. Ezek vannak tervbe véve, változás, meg nem valósítás, halasztás jogát fenntartják.
Van h csak a pezsis üvegek repkednekAsszem ezzel a mini játékkal is lesz valami, mert nem ad RPt.
A kereskedelmet meg később tervezik betenni, április vagy utána.
Ja és még a Serpentin: Touge-ra visszatérve: Ha RPt akarsz szerezni ezen a mpon akkor DRIFTelj. Van legalább 5 hely ahol perfectet lehet csinálni, quaddal meg főleg és akkor plusz 50 pont körönkénttel már ott vagy ahol a Béróddal -
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #3681 üzenetére
Nemhiszem, hogy a netkódot újraírnák
, tehát marad a p2p. Elég nyomosztó, mert emberenként 1-1,5kilobájt. 20 fős TA szobánál, már 20-30k-val kell felfele nyomni az adatokat, az ADSL-es 1megások, sőt még a 4 megások is megszívják (nekem is csak 4 van, illetve szomszéddal közösen). Szerintem ruházz be arra a sörre
, annyit még talán megér a játék.
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #3578 üzenetére
JaJa, már közötlem is a suggestions-be h legyen meg a régi piros nyíl.
Itt a linkje a személyes : Citrom lista
Olyan mint a barátlista, csak a fordítottja. Azokat teszed fel akikkel nem szívesen akarsz találkozni... felvetettem az is h esetlegesen némítani is leehtne a chatben
MaciG: egyedül a TAs kocsit láttam még itt ezen meg a hivatalos forumon. Ja meg a jatekban a TA választóképernyőn. A többi nem TAs autorol dunsztom sincs. Engem is érdekelnek márA várható autók listája valahol fenn van a forumon.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Plokijuma #3051 üzenetére
Ilyet lehetett tegnap játszani ProVS-ben. maximumHAX (vagyki), az egyik GS csinált ilyen szobát és ezt a bugot kihasználva mentünk olyan mapokon aminek van reverse párja is. Nagyon nagy móka!
Ezvolt a jelmondat: "Some games give you a MI traffic. I give you a live traffic!" (emlékezetből írtam az idézetet, a nyelvtani hibákért énvagyok a felelős...)Ha esetleg vki tudja a titkos kombinációt a bughoz, akkor lehetne ilyen szobát csinálni, szigórúan ProVS-ben.
-
Plutor
aktív tag
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #3068 üzenetére
A futam amit Ploki és PaJa1 vívott egymással. Csak a vége érdekes, úgyanis ugyan olyan idővel mentekát a célon. Mondjuk nálam azt írta ki Ploki a második ~31:12 perccel lemaradva.
Én szerényen lassítottam a célgörbében, jó volt nekem a 3. hely is, végig ők 'harcoltak' a győzelemért.
Rapidos link úgyhogy bocs Paja, ha várnod kell. -
Sam8888
tag
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #3012 üzenetére
mert a "speedbug" valójában tapadási bug... ha jól tapad az autó, akkor képes vagy TA-ban is nagyobb kanyarsebességre, de a topspeeded nem nagyon nő. (ha nő is az azért van, mert a kanyarkijáratánál nagyobb sebességről kezdesz gyorsítani)
Nagyon úgy tűnik, hogy pontosan így van.
Kipróbáltam most is, ha egyedül megyek practice módban TA-t, akkor 58.3 a legjobb idő amit menni tudok. Ti is nézzétek meg kérlek benneteket, kíváncsi vagyok nálatok mi lesz ennek a kísérletnek az eredménye.szerk.:
Dr. Romano:
De mihez képest nagy? Elvileg p2p alapú a netkód, felteszem, hogy mindenki mindenkivel kapcsolatban van, akkor az annyiféle kapcsolat minőség (latency, folytonosság), ahány player rajtad kívül játszik és nagyon úgy tűnik, hogyha más nete nem bírja az iramot, abból a saját oldalon is probléma van. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #2997 üzenetére
"napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés..."
Röviden szólva: igen!
Hosszabban: én mindig füvezek de speedbug egyszersem jött elő. Azért örülnék ha a fű tényleg megszűnne (lehetne helyére például homokágyat tenni, az lassítana rendesen)
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #3002 üzenetére
Kívánom hogy így legyen, bár erősen tartok tőle hogy ez még váratni fog magára (mivel a netkód újraírása lenne a legjobb megoldás szvsz).
HubiTomi: nem, egyáltalán nem használható semelyik backpack item sem TA-ban. Az hogy egyesek beteszik az az ő butaságuknak köszönhető, vagy annak hogy lusták kivenni egy nem-TA futam után.
-
msgt.fubar
senior tag
-
-=ZS=-
tag
válasz
Plokijuma #2997 üzenetére
Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot... Szerintem a fű miatt csak azért lett jobb időd, mert levágtad, az sokat számít, mert nagyobb kezdősebességgel indítod a kört, és hamarabb fejezed be. Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni. Bárki kipróbálhatja, hogy ha a kanyarban hirtelen mozdulatokat tesz, akkor több MPHt is esik a sebesség, ami nem elhanyagolható. Ellenben ha finom kormánymozdulattal, "lágy íven" teszi be a kocsit, akkor minimális sebességvesztéssel át lehet menni a kanyarokon, és ez több tizedet is számíthat.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Plokijuma #2993 üzenetére
TA-ban a füvezés nem fogja megérni, mert lelassul erősen majd a kocsi.
Utolsó körben "zárva" lesz a pit, így ha valaki piten át akar célbaérni, az automatikusan fekete zászlót kap majd
ez nagyon jól hangzik! Remélem még sok hasonló okosságot beleépítettek!
Meg az is jól hangzik, hogy jövő hét! Hátha lesznek új kocsik, pályák!! -
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #2950 üzenetére
Ez sajnos bőven nem ilyen egyértelmű. Gondolj bele pl., kipörget vmi b@ßom és nekedmennek (akár többen is) miközben irányíthatatlanul sodródsz. Sokan kaphatnak büntetést, ami mind visszavezethető egy személyre, azt az egyet kéne bütnetni, nem azokat akik egyébként is szívnak a tömegkarambol miatt.
Ezen felül még szerintem azt kéne büntetni, aki hátulról nekimegy az előtte menőnek (egy bizonyos sebesség felett), egyrészt. Másrészt meg azt, aki nem tartja az ívet és/vagy a sebességet és emiatt valakit kipörget vagy kilök (itt az esemény amihez ezt nézni lehetne az két autó ütközése), a legtöbb baleset ilyenek miatt van. Ha belegondolsz, hogy itt miket kéne figyelnie a játéknak ezekhez, szerintem rájössz, hogy elég komplex dolog ez. Persze nem lenne muszáj rögtön jönnie az ítéletnek sem, a replayt úgyis menti a játék, tehát elvileg tárolja visszamenőleg a játékosok mozgásának rekonstruálásához szükséges adatokat, amiket aztán lehet elemezgetni utólag is. A versenybírók is egy-egy érdekes esetnél nem azonnal hoznak ítéletet általában, szóval még reális is lenne ez a fajta módszer. Esetleg még meg lehet fűszerezni a dolgot annyival, hogyha véletlen volt a dolog és békésen folyik tovább a verseny, akkor a sértett fél/felek belátására lehetne bízni a büntetés foganatosítását.
Szinte rendes bíráskodó mesterséges intelligenciát kéne írni kifejezetten erre a célra, hogy legalább valamivel jobban működjön a rendszer -> nem biztos, hogy megéri.Mindesetre annyi mindenképp kéne, ha az ilyenfajta MI nem is megvalósítható valamilyen ok miatt, hogy komolyabb versenyek alatt menet közben tudják az emberi versenybírák (admin/-ok) visszanézni a gyanús eseteket és ők osztogathassanak a helyzetelemzés eredményének fényében büntetéseket verseny közben. Komoly megrendezett versenyhez szerintem ez mindenképp kell.
Remélem eljut a játék arra a szintre, hogy megérje fejleszteni ezt a részét is. Nemkicsit szükség lenne rá már most is, addig meg marad az önbíráskodás, amitől ugyan jobban érzi magát az ember, ha valaki direkt kitol vele verseny közben és visszavághat, viszont a játék színvonala látja ennek kárát.De jól elkalandoztam. Szóval tuti tudnának szerintem jobb rendszabályozási rendszert csinálni, kérdés, hogy akarnak-e (a megrendelő elsősorban).
szerk.: Jah és az is bonyolítja az egészet, sőt kissé talán el is lehetetleníti az épkézláb mesterséges büntetési rendszer létrehozását, az az, hogy sok baleset a lagg miatt történik (két szereplő gépén, két különböző dolog történik).
-
-=ZS=-
tag
válasz
Plokijuma #2901 üzenetére
Köszi a grat-okat srácok! Én se hittem el egészen tegnap este, hogy nyertem. Az utolsó kör kezdetekor első helyen nekem jött a második, kiforogtunk, ekkor ment el Ploki, mi meg kaparhattunk (a külföldi sráccal), hogy utolérjük. Aztán láttam, hogy Ploki lassul, gondoltam, hogy fél gázon megy, hogy beérjen, de azt nem, hogy ki is fog fogyni. A cél előtt kb 10-20m-rel értem utol, és gondoltam, hogy a gyorsítósávban elmegyek mellette, ő ekkor kanyarodott ki a fűre, és elég rendeset csattantunk, a füvön forogva kerestem a helyes irányt, és úgy mentem át a célon. A másodiknak +00:00.000 volt az ideje énnálam, gondolom ideges volt...
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #2867 üzenetére
Apááám
nem hittem volna hogy ilyen hosszú kocsival megyek
.
Olyan gyorsan húztalak, hogy szétszakad a terheléstől a gép.
Ma valami iszonyat verseny volt a TA-n (számomra). Indultam kb. 6 futamon, abból 1 tudtam megnyerni az összes többin olyan hátul végeztem, hogy időre be se értem. 3x kaptam úgy büntit, hogy nekemjöttek. Az utolsónál alt+F4. Kezd elegem lenni a bugos játékmenetből és az igazságtalanul itélkező gépi bírókból. Lassan szállingózhatna az a peccs.
Azért nem adom fel, holnap ismét kormányt ragadok, de most kicsit le kell higgadni. -
Dirtyz
őstag
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #2833 üzenetére
tudsz kísérletezni a balanszokkal
fogod magad bemész a shopba, kiválasztod a balanszot és rákattintasz a test drive-ra... azért tesztpálya a tesztpálya hogy teszteld rajta a verdát
van ott jó sok kanyar, lehet próbálgatni a verdát rendesen. és ha nem jött be a dolog akkor felteszel erősebb/másmilyen balanszt...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #2790 üzenetére
Hát tényleg van a TA-ban egy "pár" bug ami idegesítő (amit örülnék ha a fejlesztők a következő patchban már javítanának...
)
Mondjuk engem a speedbug valamilyen oknál fogva nem érint, de a szélárnyékbug az engem is nagyon fel tud húzni
Ilyen verseny után levezetésképp megyek egyet az Ama VS-en vagy Exploleren -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma #2780 üzenetére
A fene... Biztos, ami biztos alapon ránéztem a VGA ventijére... és állt... (délután még forgott)
Ezekszerint ez okozza a gondot, hogy néha önkényesen megáll...
Remélem az alkatrészek nem sültek meg benneHa nem oldható meg egyszerűen a probléma (venti csere nélkül), akkor szerintem egy időre el tűnők a PT világából... úgyis csak feldühít az utóbbi időben... nem hinném, hogy túlzottan hiányozna, hogy körönként lassabb a kocsim másodpercekkel TA-ban... Szerintem nincs oly bolond, aki ezt élvezné... (lásd ez előtti hozzászólásom)
-
erdol
senior tag
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma #2754 üzenetére
Szépen elírtam, illetve félre érthető voltam
"Ha ketten jönnek vagy valaki nagyon közel jár, akkor érdemes a gyorsító sávban maradni addig, amíg el nem halad az ellenfel(ek), hiszen gondot okozhat nekik, hogy ki-honnan kerüljön...és könnyen összeakadhatnak + viszik a pitből kijövő játékost is."
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #2734 üzenetére
Nekem kifejezetten felüdülés a 30 környi monoton száguldás után az összevissza bóklászás és kapkodás a csomagok után, ami néha hardkór roncsderbibe hajlik
CTF-et régen nem játszottam, elvették a kedvem tőle mikor RX7-eket meg Harpoonokat kellett Kawa660-al kergetnem... azóta megvan a Stallion, majd lehet benézek oda is néha napján.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest