- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsx
aktív tag
Azzal semmi gond, haverokkal mi is szoktunk.Meg a poénkodás is megy
(ezért nem is kapcsolom ki), de amikor valaki 152-szer is beirja hogy nyomjad má vazze meg hasonlok az már ......... sok.
Csak azért irtam le mert ma vagy 5 ilyen fazonnal is összefutottam és kicsit betelt a "pohár" -
Target78hu
aktív tag
-
csaba0223
senior tag
-
Isten88
senior tag
Ebben a 8-as eventben garantált a 888 AP? Vagy azt is csak sorsolás alapján döntik el, hogy ki kap? Mert ha garantált, akkor telepítem is... =) Kell az ingyen zseton...
Szerk: Ja, végig olvastam...8 emberke kaphatja csak...
Szerk2: A SEGÍTŐKEZES EVENTRE MEG SZAVAZZATOK TI IS PAJÁRA!!! vAGY NEM KELL 1,5 INGYEN AP???
-
-
SSP33DY
aktív tag
...tán már az előző oldalra csúszott amit írtam.. köridő, pontszám..stb..stb..simán törhető a PT.. Nemtom' ki ismeri az Americas Army-t.. abban is van wall hack (átlátsz a falakon, látod ki-merre van), honor hack (ezek a meghatározott pontok után kapott szintlépést jelentik)..stb..stb, de ezt biztos tudjátok.. Komolyan be fogok regisztrálni pár csíter oldalra (még nemtom milyen néven), de megosztom veletek, és kíváncsi vagyok, van e publikus csalás a PT-hez.. 20millió drift, 1milliárd pontok.. ugyanmár.. ez nem lehet bug, vagy szerver hiba.. blablabla.. meg a pár másodperces köridők..
-
Creative997
őstag
tudom, de nincs hozzá türelmem
beszéltem a szavazásos témában h szavazzanak rád, ne lepődj meg ha neked ugrik pár külföldi nagyobbnál nagyobb idióta kérdésekkel
egyébként a print screen a shotot hova menti? én úgy vettem észre nekem nem csinál semmit, nem is találtam sehol. -
Target78hu
aktív tag
De ,ha nem költök ilyen duplázó ketyerére ,akkor enyhén hosszadalmas a gyüjtögetés.Ráadásúl nincs új RP-s kocsi amért érdemes lenne számomra hajtani..
Tegnap Class1 es szobába pofátlankodtam a fullos cracerrel és galád módon aláztam a többieket ,pedig a többi verdával szemben csak a gyorsulása és sebessége jobb(mer' ugye kanyar is van a pályákon és abban nem jeleskedik a szekerem :-).Meg múltkor destroyerrel vertem 1 newonc ponilovas huszárt és ez ami élményt/kihívást jelent nekem ,ha már egy tescogazdaságos dudahangért 6-7 versenyt kell mennem
(szóval plz Rp-s kocsit a népnek)
-
Creative997
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
Én például nem vadászok hibákra, még egyszer sem csináltam printscreen-t egy bugról sem. Csak egyszerűen komolytalannak tartom a játékot. Például, hogy nyomjon úgy az ember egy éles, szoros versenyt, hogy: akkor derül ki végül, hogy ki hanyadik helyen volt, amikor beérünk a célba. Mondom, sokkal több van ebben az "online autós, fejlődős" cuccban, mint amennyit az aeria-invictus páros kihozott belőle. Hogy miért nem karolja fel az EA a témát. Ott legalább van pénz és akkor lehetne az összes kocsi licenszelt (vagy 40-50 db). (igen, megint szóbahozom) A Pro Street-et anno még minimum grafikával játszottam, de még így is úgy néztek ki a kocsik mintha a ház előtt állna az az Audi A4-es.
-
MaciG
addikt
Hát tényleg fákk volt, mert ki volt írva, hogy pontban éjfélkor kezdődik, én meg várom ,má majdnem elalszom, erre benyögik, hogy bocsi még plussz egy óra... Nah akkor mentem aludni
,de látom nem vesztetten sokat mivel én 1:14/15 körül tudtam volna autózni. Milyen ajándék autóról beszélsz? A létező összes autó megvan neked ami a játékban van.
-
MaciG
addikt
wuhhhuuuu, 1 napos? lol
, akkor megyek iszom még pár kávét azt kenhetjük
Shad0w : Rossz ligában indulsz.
Én az előzön is keményen megízadtam a gyözelemért és a mostanin is, de ha megnézed a neveket, te is láthatod
Nem győzöm hangúlyozni, hogy a gamepad a titka. Nállam sose változik az irányítás, pedig volt amikor húzva volt a proci, meg volt amikor nem. Most pl. van.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Áhh nem bírok szabadulni...
Ne haragudj, de nem érdekel. Én elhiszem, hogy belehet állítani, meg meg lehet tanulni, na de ezt minden patch után? Én becsülöm benned ezt a kitartást viszont engem mód felett bosszant az ilyen dolog. 1:15 közepét mentem, nemtudom, hogy ez a patch után milyen időnek számít, előző ligán 1:13-at mentem asszem, de bőven 1:15 alatt voltam, namind1.
A hangokkal annyit műveltek, hogy meghagyták ugyan a régi (mellesleg jó minőségű) hangokat, de minden kocsihoz vmi effekt társul, amit én személy szerint még soha egyetlen egy kocsiban se hallottam még, de ez lehet hogy csak a felvételek minőségéből fakad. Akkor sem kellettek/kellenek. -
Creative997
őstag
Na azt kéne akkor megbeszélni tényleg, hogy valakit, pl Pajat beszavazzuk, meg még pár ismerőssel megbeszélem pt-ben, külföldiekkel (van vagy 95-100 ismerős
) és mindenki jól jár. Csinálunk képet egy pajával folytatott angol segítségprogram szoba beszélgetéséről, beküldjük, szavazunk pajára és reméljük ő nyer, akkor ő 2000et, mi 1000et kapunk, már bőven jó...
-
Shad0w
senior tag
Előzőben is úgy volt, hogy csak a bonus futamon résztvevők választhattak a bonus díjakból, a ligáért csak RP járt. Bár most lehethogy úgy lesz ahogy mondod, mégiscsak közelebb állsz a PT-hez, mint jómagam
. De nemsokára úgyis kiderül. Viszont egyeztethetnél Frank-el, minthogy "szerintem"-ekre alapozz.
-
ABnormal
őstag
tegnap kellett volna megnézned,mert tegnap mondtam,de ha a sim modra viszed az egeret ott még most is azt írja,hogy ghost default off,a mai patch óta lehet kapcsolni a ghost-ot...
Szerk: vagy olvasta valaki az invictustól a hozzászólásomat vagy sokan háborogtak az amcsi fórumon és szóltak nekik,hogy ez így nem olyan jó...
-
Creative997
őstag
Az nagyon király. Csak azt nem értem ha belépek és veszek egy gépet, azt érzékeli valami progi hogy Creative vett a megadott időpontban egy rx8at, akkor majd visszakapja az árát... ?
Csak azért mert vettére gyűjtöttem és nem szándékoztam most másra költeni, viszont az ingyen lehetőséget meg nem akarom kihagynióvatoskodásból
-
SSP33DY
aktív tag
Namajd szólok a gyerkőceimnek, hogy kreáljanak valamit, mert autocad-el mire kiszerkesztem..mmuuhhaahhaahhaa
Viszont, ami fontos!
Tényleg SZAVAZZUNK valakire!! Lehet írni az "én rá szavaznék, mert" válaszokat!
Tényleg olyan embert válasszunk, aki fanatikus PT-gamer, és valóban SOKAT segített, és sosem húzta a száját érte! Ha kellett, a szádba rágta..stb..stb..., mint pl. nekem anno, és most isPAJA
Este kéne csinálni roomot, és "xarrá" szavazni Paját, és természetesen több pályán menni, hogy ne csak 1 pályáról legyenek shotok.. ugye
Paja pedig írná, az okosságokat.. "turn left heding 206 degrees...slow a bit.. no pust this f@kin pedal man!!"
-
Plokijuma
aktív tag
Én tudom, hogy hogyan sikerült: rajta felejtettem véletlen 1-2 upgradet. Pont közvetlen a futam előtt vettem észre.
Elég vacak volt menni a ligafutamon, mivel tök ismeretlen volt a kocsi viselkedése így upgrade nélkül a pályán. (balansz ellenőrzésére/átállítására se volt időm már)
-
Ricco_hun
senior tag
Gondoltam Paja, hogy jösz és majd jól a védelmed alá vonod a mostani, már elnézést, fos PT-t. Most máshol is kapsz 2ezer felett, csak most kell hozzá a 3Xes verseny bonus. Nah látod ez a baj, hogy te mindig magadból indulsz ki: te mindig nyersz, mindig tiéd a legjobb idő, mindig van drift bonus-od meg ilyenek. Csak ha valaki második, akkor már nem 2000 rp-t kap, hanem 400-500-at. Így meg feljődni nem lehet. Én meg nem vagyok hiperkocka, hogy ott üljek 24/7-ben, oszt körözzek az unalmas pályákon. Fizetni meg sosem fogok egy olyan játékért ami: ingyenesnek lett beharangozva, unalmas és kevés pálya, kevés kocsi és tuning, grafikailag sem néz ki egy 2008-as gémnek, meg össze- vissza kitalált autónevek meg eldeformált karosszéria. Annyi a pozitívuma, hogy élő emberkék ellen nyomhatod. De versenyzési élmény az nuku. Egyszerűen a bugos játék, a pályák kialakítása, meg a kocsik egymáshoz viszonyított ereje nem alkalmas arra, hogy szoros, egymást előzgetős versenyt nyomjunk. Igen megint ezzel jövök: pl. Pro Street-ben hiába a gép ellen nyomtam 10x akkora volt a versenyzési élmény, mert ott olyan, hogy pl. hosszas felzárkózás után megérkezek az ellenfél seggébe, vissza 4-dikbe, kimegyek mellé és szép lassan megelőzőm. PT-ben ilyen hol van. SEHOL. Ott csak akkor előzöl, ha kipörög a másik. ÁÁÁÁ hagyom az egészet nem koptatom a billt. Meg hogy a PT szimulátor közeli nah ezen jót nevetek. Árkádosabb mint egy Juiced. Majd eseteleg 2012-ben újra megnézem, hogy a 4 év alatt sikerült-e valami értékelhető szintre eljutnia a gammának.
-
SylarHUN
senior tag
Valószínűleg tényleg az a baj, hogy sokan megszokták a magas Rp jutalmat, de akkor nem kellett volna olyan magas %-kokat adni, vagy nem kellett volna annyira visszavenni, mert így sokan abba hagyták a játékot.
Tényleg durván annyit lehet nyerni mint 4hónappal ezelőtt, de mégsem!!
Mert ha annyit szeretnél mint 4hónapja, akkor be kell ruháznod 3x-ozóba.
Persze ez engem annyira nem zavar, csak furcsa hogy az 1ik kezükkel adtak a másikkal elvettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest