- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
-=ZS=-
tag
Szerintem mindenféleképp a 30-as éri meg jobban. Az event nem másodperc pontosan addig tart, ami ki van írva, én úgy láttam, hogy ha úgy indítottem el egy versenyt, hogy még az event időtartamán belül voltunk, akkor a végén megkaptuk a bónuszt. Ergo lehet az 4x30 is, de ha még nem is így lenne, a sok loading és chat a 15ös versenyek közt biztosan sok időt emésztene fel.
Meg a 15ösön nem lehet annyit taktikázni, hozni/bukni a boxkiállással, ergo unalmasabb. -
-=ZS=-
tag
LOL! Ez komoly! Nekem ez a link jön be rá:
http://img194.imagevenue.com/view.php?image=08786_1st_88_122_451lo.jpg
Megnéztem internet explorerben is, akkor is a nő figyel rajta..
Feltettem imageshack-re, a képet, ami nálam látszik helyette: -
feel good
aktív tag
-
-=ZS=-
tag
"PB, CoD FPSlimites szerók mondanak valamit?
Vannak hibák amiket nem szabad kihasználni"Szerintem a szélárnyék nem hiba, és össze sem hasonlítható ezekkel, vagy wallhack-kel, vagy ilyesmikkel. Az hiba, hogy utolsó körben átzúznak az emberek a boxutcán, azt már a következő patch-ben büntetni kéne, de hogy megpróbál szélárnyékból megelőzni? Hát tegye, ilyen az autóversenyzés. Állj elé, hogy ne tudjon kikerülni.
-
csige791
tag
De érted ha pl én meg te azt mondjuk hogy oké nem használjuk ki a játék hibáit , atól még a több 999 gamer kihasználja mert itt azért nincsenek anyira komoly emberek, mert nyílván aki igazán autós játék fan az LFS, Esetleg GTR2 vagy hasonlóval játszik, ez csak ilyen levezetés nek jó ugyhogy leszarom, COD is más mert az is elég komoly game és persze hogy ott a komolyabb mecseken nem hasznaljak ki a jaték hibákat.
majd ha lesz bajnokság akkor majd masképp lesz. Remélem addig én leszarom, amugy ha jól láttam pl a célnál te is a füvön mész ugyahogy majdnem mindenki, akkor meg miről beszélnek az olyanok, én probálok legalább a betonon menni. Sőt enyiből ne a sárga vonal mellet menjünk hanem a rendes ideális íven, másszóval komolytalan játékkal komolytalanul jáztszok.
-
csige791
tag
9/18/28 nem jó mert telle tankolod a verdát és igy lassu vagy. 9/16/23-24-el meglehet verni mert igy majdnem végig tudsz 175 fölött menni, kb 3/4. kell tankolni, nekem elhiheted mert ha emléxel én voltam a legnagyobb híve a 2 kiállásnak
"amit a játék megenged azt kikell használni"
PB, CoD FPSlimites szerók mondanak valamit?a PB az az olyan csalok ellen van akik külömböző progikat hasunalnak példáil hogy mindig fejre céloz magátol a cucc igy mindig eltalálja a masikat nem is kell semmit csinalnia csak nyomkodni a gombot. de itt nem erről van szó.
-
Stirlitz
senior tag
Én is így gondolom. De menyire elmaradt volna ez a meddö vita, ha akkor verseny után írod mirre gondolsz. És bizony nem érzem magam roszfiúnak, teljesen mindegy miért is, de lag volt. És nem szándékosan tettem, nálam te csak mögöttem voltál, az is hol igen, hol nem. Verseny után nem is foglalkoztam vele különösebben,, mert úgy gondolom-gondoltam, ilyen van, megesik(lag). De amikor belépek ide késöbb, és te szándékosan meg hasonlók, meg nem szeretem ha hülyének néznek......
Azt mondom felejtsük el, kezet rá. Elnézést kérek, ha megbántottalak valamivel, csak tudod a harag nem a legjobb dolgokat hozza ki az emberböl. Már tudom mirre is gondoltál akkor, és legközelebb talán te is belegondolsz abba, hogy mit észlel a másik a pályán. Rendben? Partner pedig lettem volna benne, ha nem lagolsz
(mármint a vonatozásban, vagy hogy is hívják)
-
Dr. Romano
veterán
-
Stirlitz
senior tag
Figyelj picit rám. Lehet, hogy keversz valakivel. Mert ma mi egy játékot játszottunk együtt. De Te ma akkor laggoltál, mert torrenteztél is játék közben. Én a célnál nem sprinteltelek le, nem is tehettem, mert kb 10mp-re voltam mögötted. A játék elején viszont, amikkor mögöttem voltál, nagyon laggoltál, hol megjelentél,hol eltüntél. Másodpercenként változott ez. És én éreztem úgy, hogy "húzatod" magad. Egyszer pedig csak elém kerültél, neked értem, és én kaptam lassításos büntit. Gondolkodj el azon, mit írsz ide. Senki más nem laggolt, csak Te. Más is mérges lett rád, amiért ugyanúgy járt veled mint én. Akkor most ki nem volt fair? (föleg, hogy "5kör után megelégeltem", na akor ez szándékos volt, Te jöttél nekem?, ehh, de gyenge vagy.....) Ne másban keresd a hibát.
Az nincs benne a versenyben, hogy valaki 9 körön keresztül mögémragad hogy adjon fél kört boxkiállásnál. Ezt kifejtenéd bövebben, mirre is gondolsz? 9kör után szerintem nincs már több kőrre elég üzemanyag. Tehát együtt mentek ki a boxba, vagy nem?
-
Sam8888
tag
Ezentúl énis ezt fogom tenni. Grrr...
Az előbb meg az 5. körben vezetek (rx-7 meg harpoon meg ilyenek ellen), erre visszarak a login képernyőre. Beloginolok, aztán látom cancelled races: 3 Szuper! Egyetlenegy versenyt sem szakítottam félbe, csak mindig a k****g játék hibájából (2x kilépett magától, 1x meg ez), és most megint 86%ra visszaestem. Az ilyet mi a francért nem küszöbölik ki? Nagyon idegesítő.
-
törölt tag
Én ezért nem várok meg akárkit vonatozni, talán még nem is nagyon fordult elő, egyszer Sharky-t vártam be, mert pont mögöttem volt ph-s. Velem is előfordul hogy valakit kiütök, bár nagyon ritkán de ma megtettem sajnos, randán kivágtam valakit véletlen, mondjuk a verseny végét nem bukta el emiatt.
-
Dr. Romano
veterán
Hehe
Így van az okos netezés mindenféleképp kell (pl. IE csuklóból mellőzve). Emellé bőven elég egy AVG antivírus és egy Spyware Terminator. Mindkettő ingyenes és rezidens védelmet adnak, gépterhelésük szinte nincs is.
En ezt a kombót használom majd két éve és egy vírus sem volt a gépemen
-
törölt tag
Semmi gáz, én nem tudom ilyenen felhúzni magam.
Elvoltam csavarogni azért nem reagáltam, de akkor sem reagáltam volna vissza hasonló stílusban.Szal nem értem mi itt a probléma?
idézek töled (#1235) :
"Leírom szép lassan hogy mindenki értse ():
Tartsátok a lehető legközelebb a pálya széléhez az autót (bal szél..).
Ezáltal a legrövidebbek a körök, így érhető el a legjobb köridő.
Én bill.el játszom, nem tudok pontos ívet tartani, ezért "csak" 56 a legjobbom.
Akinek kormánya van, simán beeshet egyedül 55re, teljesen tuti.....maradjunk annyiban hogy nem hiába az a nickem ami, nem hiába akasztották rám évekkel ezelőtt
"
Én úgy érzem nem kértem teljesíthetetlent,...az lejött most már hogy azt mondod valami programhiba miatt mented azt az időt draft nélkül.
sztem elég lett volna ezt mondani az elején, és nem felfújni.
Általában a replay-k első blikkre felkerülnek egy gyors körröl, én azért nem értettem, hogy miért nem dobod fel hamar, aztán most már lejött hogy egyszeri dolog volt.
Szal semmi gubanc. -
törölt tag
Nézd Speed(R), én már pont elég ideje szimezek ahoz, hogy simán replay-t kérjek egy hotlap-ról...nincs abban semmi.
Más kérdés hogy engem ez a dolog spec. nem érdekel, de a 'hidd el', és a 'becsszóra', meg az 'ő is látta'...na azok engem csöppet nem befolyásolnak.
replay-t betöltöm, és megnézem hogy hogyan is volt, slussz-pássz.
Minden más az csak duma. -
törölt tag
Hogy miért?! Mert az eldöntené az egészet, egy kép az csak kép, arra nincs ráírva hogy draft-ban mentél vagy szolóban, de látom már hogy nem akarod érteni.
szerk:
ehh..majd akkor én mindjárt kipróbálom hogy a replay egyszeri vagy nem..
sztem ez az egész egyszerű mit egy raklap, de mindegy...már régen túl van dumálva. -
törölt tag
Én nem gonosz vagyok, csak nem értem ha egy vitás kérdést tök egyszerűen el lehet dönteni, akkor miért kell hagnyi hogy esetleg elfajuljon.
Itt most ha jól veszem le, azon van a nézetkülönbség hogy szolóban nem lehet 56 alatt futni,..na erre sztem a legjobb megoldás ha:
Lefutod gyakon a kört, aztán vagy a replay-t teszed fel, vagy esetleg akár a replay-t felveszed fraps-szel...az már mindegy,...és kész a megoldás, ennyi.futás közben a fraps-szet nem próbáltam mennyit vesz le a gépből...de ha valaki mindenképpen videót akar belöle csinálni akkor a replay-t nyugodtan felveheti.
-
törölt tag
-
csige791
tag
Speed: Én nem téged fikázlak ezzel és nem is aztmondtam hogy esetleg csaltál ,cak kiprobáltam hogy belül megyek végig és mégsem jött ki 57 eleje még üres tankal sem.
Csak kérdeztem hogyha valaki tudja a technikát irja le. És nem csak te tudsz ilyen köröket menni csak azért téged hoztalak fel példának mert pont elöttem mentél, de pl r1bandi is tudja amit te. -
Dr. Romano
veterán
-
Sam8888
tag
Sztem nem magyaráztam hülyeséget, mert velem is előfordult már olyan, hogy előttem vmi állat kifektette az útszéli akadályt az út közepére, amit nemvettem észre, aztán majdnem feborultam... És nemkéne ilyen agresszív módon válaszolgatni...
Szerk.: előző hsz-ből kimaradt, hogy jan. 16.-n kezdődik az akció, tehát még nemcsoda, ha nemtalálom a kódot...
-
4d
aktív tag
Megnéztem ezt az online Trackmania-t. Háááát... őszintén szólva nem voltam elragadtatva. Azt hittem valami jó kis real forma-1 multi, de csalódtam amikor láttam h röpködnek meg akrobatizálnak a levegőben a verdák. 5 perc után uninstall..
mondjuk aki szereti a pörgős játékmenetet az kipróbálhatja.
PT rock on!
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Dr. Romano
veterán
OKé, bocsi akkor nem szóltam
Egyáltalán nem rossz a kapcsolatunk!
Én általában ha külfödiekkel TA-zom és már vagyunk vagy 9-en, iszonyatosan lagzik. De tegnap este a PH-s meneten voltunk 12-en és semmi lag nem volt, csak lestem!Ha csak mi így PH-sok vagyunk úgy szerintem akár a 20-as rajtfelállás is elbírná! Egyszer ki is kéne próbálni
-
törölt tag
Sztem ez a szélárnyék eltünése egy nehezítés,...okés ilyen a valóságban nincs, és elég röhejes, néha pedig valóban bosszantó tud lenni.
De azért rendesen leegyszerűsíti a játékot hogy ekkora szélárnyék van. Kicsit veszélyes is, mert valaki szégyentelen képes végig alibizni más valaki szélárnyékában, akkor gyakorlatilag rátette a bré-re az előtte haladót, mert sokkal kevesebbet fogyaszt a verda.
Sztem büntetni kellene ezt is,..pl. azzal ahogy a valóságban: a sok szélrányéktól túlmelegszik a motor és gyengül a teljesítménye (egy két körig),..legalább fél kör folyamatos 'teliszél' kelljen a motornak....vagy valami ilyesmi, mittomén.
Vagy etikai szabályként is be lehetne vezetni,...kapná a fekete pontokat az ilyen vastag bőrű vezető,...és aztán senki nem állna le vele vonatozni.A Pit-bejárat körüli bonyodalmat a játékos szülték, mert vágnak ahol lehet, és a fejlesztők fogták és megcsinálták ezt a védett részt.
..volt régebben ahol dűhítőbb volt, gyakorlatilag minden körben számoltam egy rescue-val
..bár még azon a pályán nem voltam azóta, lehet még mindig olyan -
Dirtyz
őstag
"Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása."
Tegnap este nálam dettó ugyanez volt a pH-s futamokon, az elsőben beraktam a hosszúváltót, jó szar ( a motor nem tudja kipörögni magát ), a másodikban "kivettem a váltót" és dettó úgy viselkedett, mint az első futamon. Bé tipus szélárnyékából úgy kiszakadtam, hogy öröm volt nézni. -
Dr. Romano
veterán
Oksa
(szerencsére nekem pont fordítva van
)
Igen a Shopban kell venned egy Nickname Changert asszem 1400 vagy 1600 RP-ért.
Jah és igen!!! Ahogy Csige is írja a kapcsos zárójelek helyett inkább sima zárójelet használj (nem nagy bug csak e-mail küldéskor van jelentőssége, de inkább simát használj tehát esetedben:
(pH)Speed(R)-reJah és ha a kocsi még mindig önálló életet él, akkor a vezetési segítségeket nyomd 0%-ra lehet azok okozzák....
-
törölt tag
Látom te szimes oldalról erölteted a játékot,..sztem ne tedd
Ez a játék arcade, ez egy dolog. De azok között az odafigyelős és jól sikerült kategória...kb. ahogy pl. a Colin McRae 2 is az volt.
..vagy ott van az Invictus-tól a CRC, ami nekem nagy kedvencem volt (és bizonyos pályaelemek, pályarészek..majdnem komplett pályák onnan lettek áthozva), ami szintén szórakoztató arcade játéknak indult, de odafigyelős volt, nem az eszetlen fajta (pláne azzal a nem egyszerű irányítással).
Szal sztem nem érdemes őszülni a bug-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest