Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
csige791
üzenetére
Értem. De azt mondom, hogy mivel nincsenek kiküszöbölve még ezek a hibák, muszáj tennem ellene ha nem tetszik. A szélárnyék korlátlan kihasználhatósága hiba, élőben leégne a motorja a hátul utazónak ha beragadna, ezt te is tudod. A "célegyenes" levágása szerinted nálam az idő miatt van? Azért szoktam csinálni, mert ott jó eséllyel le tudom rázni az embert akit beelőznék. A pites áthajtás 30. körben meg csak poénnak jó, versenyhelyzetben eddig egyetlen 1x használtam ki, de akkor sem vérre menő küzdelem volt.
Az amcsi verdákat ne szidd amíg ki nem próbálsz egy >6000cm3es gépet. Ahogy az elemi erő tépi az aszfaltot, az hihetetlen érzés. Ja, nyomass madmax kört elsőkerekes verdával
Ha kapnék egy régi Camarot, összepisilném magam örömömben. Amcsiban simán vesznek a kis lurkóknak bagópénzért..Igazad van amúgy, ez egy játék. És ennyi. Na mentem játszani. üdv
-
Dr. Romano
veterán
válasz
csige791
üzenetére
...te is a füvön mész ugyahogy majdnem mindenki...
Lehet hogy velem van gond, de engem a célegyenes levágása nem gyorsít! Ha "füvezek"
akkor általában üres tankkal olyan 178-al jövök át a célegyenesen, ha azonban inkább betapadok a "gyorsítósávba" akkor a célegyenes sebességem 181-re is felmegy.
Tehát nem én nem használom mert nekem nem gyorsít
Komoly játék??? Én még soha nem találkoztam ilyennel (ha már a játékokat is komolyan kell venni, akkor már megette a fene
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)...meglátcik hogy az autósportban holtartanak...
ez azért erős volt

Új hozzászólás Aktív témák

- Home server / házi szerver építése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motoros topic
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kapnék egy régi Camarot, összepisilném magam örömömben. Amcsiban simán vesznek a kis lurkóknak bagópénzért..
akkor általában üres tankkal olyan 178-al jövök át a célegyenesen, ha azonban inkább betapadok a "gyorsítósávba" akkor a célegyenes sebességem 181-re is felmegy.
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)