Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Majd igyekszem pozitív dolgokat is szóvátenni, csak keresnem kell
A nicket gondolom a nick changer vagymi megvételével tudom átírni
b-type megőszülni azért nem fogok, csak bosszankodok picit.
Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása. Meg MoT3Cel nyomultunk volna vonatozva és nem rakta ki a szélárnyékát több ízben. Aztán olyat is csinált, hogy boxutca bejáratánál koccoltunk, erre kirakott benya nélkül a rescue páláyra..aztán akármerre mentem, wrong way és rescue..aztán emiatt penalty..és megint rescue
Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem 
csige791
Eddig azért írtam ()vel mert többen mondták hogy bugos. De ha nem akarom a játékon belüli m@il lehetőségét, akkor nem baj ha átírom []re
Új hozzászólás Aktív témák

- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem