- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #21820 üzenetére
Nyomnám ha nem cseszekedne... Majdnem minden betöltésnél lefagy. A gépem elég hozzá, elég jól is ment rajta, G25-el élvezetes volt.
Leszedtem az SP3at (mert XP Prof SP2 van), de nem oldotta meg a problémámat. Shift Del
Off totál vége -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21820 üzenetére
Pocsék grafika mellé izmos vas?! Ez megint valami hülye marketing baromság eredménye.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #21754 üzenetére
Persze, hogy nincs egyensúlyban a proci-vga mérleg a srác rendszerében és még a pc-k úgy 95%-ában sincs. Mivel a játékok vga limitesek és egy E8400-al egy X2-t vagy egy GTX295-öt is ki lehet hajtani. Ja, csak van egy apró bibi: ezek a vga-k több, mint 100 ezer forintba kerülnek, egy HD3850 meg vagy 15k. Az viszont tény, hogy kicsit rosszul lett összerakva az a gép. Egy E8400 40k körül mozog. Na, ha ebből lecsippentünk 13k-t, akkor is tudunk venni egy E7500-at. Ezt a 13k-t hozzácsapjuk a HD3850 árához és máris egy HD4850-et tudunk venni. Igaz elveszítünk 3MB gyorsítótárat és ezzel nevetséges 1-2%-ot fps-ben, viszont a HD4850 30-40%-al erősebb a HD3850-nél.
-
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #21736 üzenetére
De én vennék inkább valami izmosabb videokarit a helyedben, ha komolyan akarsz játszani.
Én ugyanilyen kártyával,csak AMD 6400+ procival 1440*900- ban max. grafon játszom, XP-n, vagy Vistán (a vistan picit gyorsabb, ha fraps-szal nézem. 90-110 között van az FPS. Éjszakai pályán 50-70.).
Jackson01:
(egyébként ha XP-t futtatsz minek a 4 giga ram? Az XP nem kezel csak max 3-at, azt is nehezen. Ha már ki akarod használni a ramjaidat, ráadásul a dupla magos procit (mert azt sem kezeli rendesen az XP), akkor használj Vistát, de szigorúan SP2-vel.
Szerintem. -
Jackson01
csendes tag
válasz
JackShephard #21736 üzenetére
Már próbálltam minimális grafikával is, ugyan úgy szaggatott semmivel sem lett gyorsabb mint full beállításokkal pedig mindent kikapcsoltam rajta, és úgy sem lett jobb egy fokkal sem! Azt pedig nehezen hiszem el, hogy egy ilyen gépen amin a Call of Duty World at War-t is simán akadásmentesen játszom az igaz, hogy nem full grafikai beállításokkal de egy erős medium néhány pontban high beállítással gond nélkül megy. GTA 4 is fut probléma nélkül egy játékkal sem volt még ilyen problémám! Olyan lassú mintha csak a processzor dolgozna a videokártya nem. Szerintem más probléma van a grafika állítgatása nem segít semmit a dolgon! Más tipped van esetleg?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #21652 üzenetére
"Magas órajel pedig hiába van, ha nincs mögötte egy megfelelő videókártya amit kihajtson, de erről már párszor beszéltem."
Csak a pályabetöltés sebességéről volt szó. Ott nemigen számít a videókártya. -
ABnormal
őstag
válasz
JackShephard #21630 üzenetére
nemtudom,hogy mit vagy úgy oda...gsxr megmondta,hogy a magyarok laggolnak,erre az aeira tesz róla,hogy így legyen,nehogymár egy magyar jártékos elverje a nagy gsxr-t valamelyik pályán...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #21606 üzenetére
7M Members Promotion-re kaptam a 200-at.
-
Creative997
őstag
válasz
www.aeriagames.com --> log in --> store --> purchase history --> Aeria Point Recharge History és itt megnézed hogy mikor, mire kaptad az AP-t.
Én aug. 3-án (hehe) kaptam Network 10 friends award ala 500APt és 26-án 7M Member Contest 400APt - amit nem értek mert mindent megcsináltam és 700APt kellene kapnom minimum... -
UnConnecteD
senior tag
válasz
annyi embernel megnyitnak a tobbi szervert, gondolom
tegnap tenyleg fos volt delutan
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #21484 üzenetére
Ez már szinte nevetséges. Én is vártam még, mondom hátha összeszenvedek egy videt és majd egyszerre linkelek mindent. Erre 2 héttel az eventkiírás vége előtt lezárja a topikot ez a fasz. Verjem az anukájába az ilyennek. Legszívesebben áthúznám a monitoron azt a telibekúrt hülye fejét és belevernék egy nagyot, esetleg 10-et. Nem kicsit vagyok ideges, elnézést a trágár szóhasználatért.
PaJa: "A kiírás meddig marad meghírdetve és az, hogy meddig lehet nevezni az nem ugyan az."
Igen és mi azt az időpontot honnan a vöröshomárból tudjuk meg? Mert csak az aug 30 volt hírdetve. Istenem, olyan nehéz akkor a tényleges lezárási dátumot hírdetni? Esküszöm csupa értelmi fogyatékos dolgozik az aeriánál. Egyre csak ezt bizonygatják.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21484 üzenetére
A kiírás meddig marad meghírdetve és az, hogy meddig lehet nevezni az nem ugyan az.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #21460 üzenetére
Üdv a klubban
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #21453 üzenetére
Akkor legyen holnap este 6 óra. Nekem 8
.
Akkor vasárnap este 6-tól, felső simvs, PH-s fotózkodás szoba, jelszó: ph. Ha meg 8-nál többen szeretnének fotózkodni, akkor mehetünk TA-ba is. -
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #21453 üzenetére
nekem8, ne tőlem kérdezd
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #21425 üzenetére
jó neked, nekem semmi, nem mintha égető szükségem lenne a nyereményre
de azért mégis. Ha nem írod el is felejtem lol
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21399 üzenetére
Csak sok jóból kimaradtál, a játék egyik legjobb részét kihagytad a "létrát" ami MMO része.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #21369 üzenetére
Ahogy én a fórumon olvastam anno, azok szerint túl jó volt class 1-be, így átpakolták class 2-be, de ott viszont már elvérzik mindegyik ellen. Bár nekem nincs meg, csak ez volt az egyöntetű vélemény.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
JackShephard #21120 üzenetére
Bubi!
Jöhet a 2es accod!
Várom!Xantomas!
Igen ez csak 1 bug! De elég vicces! Szerintem. -
szacsee
nagyúr
válasz
JackShephard #21108 üzenetére
Így senki sem tölti le várni kell rá
..... feltettem a saját oldalamra, így nem kell rá várni:
Cl3 - Power station drive
Cl4 - City tour #1 reverse
Cl5 - Spaghetti #1
Cl6 - City tour #2 -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Én reméltem hogy szorosabbak lesznek a versenyek, de sajna eléggé egyhangú lett az eredmény.
Jah, kezdem megszokni... csak rengeteg idő kell és gyakorlás. Még mindig nem megyek elég bátran, meg a kitörő fenekeket is nehezebben fogom meg mint régen billel. Be tudnám állítani a kormányt olyanra hogy simán egy csuklómozdulattal megfogja, de akkor oda a küzdelem
Meg még szokni kell az új kameraállást is. Amit használtam billel (f6) az nem jó kormányhoz. Az új most használt F2vel meg még nem érzem igazán az autók dimenzióit, ezért sem megyek ki a pálya szélére, óvatos igyekszem lenniA rendezvény után még mentünk elég sokat, CSAK MAGYAROK, és szinte mindig voltunk legalább 4en. Szerintem olyan 20 verseny lefutottam egymás után kisebb szünetekkel.
Pár class5ös versenyen mentem a Camaroval.... hát majd hanyatt dobtam magam, úgy megy! De csak egyenesbenHarpoon, ami kimondottan gyors class5ös, de szerintem még az NSX mellett is úgy megy el a hosszabb egyenes részeken, hogy nem győzöd a SORRYt nyomkodni
A sok CTLt leszámítva nagyon jót PTztem ma! Ezt a többi játékosnak köszönhetem akikkel mentem. KÖSZÖNÖM.
A végére jön még egy kis gyöngyszem. fél ghost mód! - a beton RX és a papír Phoenix esete. Pengével pörögtünk a földön annyira kész volt az egész.
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Ezt majd megismételjük egy visszavágó formájában... egyébként ahogy mondtam is nekem akad a játék valamiért, ha orvosolom a problémát akkor "Rematch" lesz Bubi készülj!
"tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
)"
lol
-
rsx
aktív tag
válasz
JackShephard #21090 üzenetére
CTL ma sokadszorra
Szerk. Nem válasznak akartam -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21090 üzenetére
A második futam 3. körében kitett a játékból... elöszőr csak szerverválasztós kép jött elő aztán átalakult Sylvire
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21088 üzenetére
Engem azóta 2xer tett ki longinra.... remélem lassan rendbe jön és penge is megjelenik
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21082 üzenetére
visszajöttem ebédből, írok egy hi-t a szobának és CTL
ja és persze még mindig bent vagyok így nem tudok belépni - remélem értitek
-
szacsee
nagyúr
válasz
JackShephard #21077 üzenetére
Oké meglessz!
A szoba jelszavas lesz ugye?... jó lenne.
Jelszót ide beírod és aki akar még jön innen nézőnek. -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #21059 üzenetére
Egyébként ezekből az "összecsapásokból" lehetne több is talán...Teszem azt én kihívom a győztest, természetesen saját pályán és autóval, mert hiszen most ő a bajnok (King of the Ph Hill
)...
Csak egy ötlet volt...régebben ugyanis voltak itt "csoportos foglalkozások" (értsd versenyek, futamok, funok...stb... egymás ellen, ahogy paja is írta), amiket nem ártana néha-néha megismételni...Így talán kevesebben vándorolnának el. -
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #21059 üzenetére
Nekem jó!
Általában minden nap fent vagyok...
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #20981 üzenetére
Én is választottam verdákat, cl5 és cl6, a pályák pedig: Spaghetti #1, City tour #2,
Meg esetleg lehetne Python Creek - Auger ezt csak poénbólmás.....
Engem egy-két dolog zavar a játékban Pl:
A sofőr mér nem vált sebességet mint régen hanem csak fogja a kormányt mintha oda szegelték volna engem ez idegesít...
+még mióta fiona van akad a játék, meg van hogy beragadok a startnál, igaz néha laggolok de amikor mind a 3 egyszerre az már sok!
Nem tom mi lehet a gond, a net kapcsolatom elég stabil és gyors de akkor mér laggol be??? -
ABnormal
őstag
válasz
JackShephard #20909 üzenetére
ja,kérek én is replayt,jó lesz nekem felvételről is...
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #20893 üzenetére
"A rossz játékos kategória csak egy enyhe megfogalmazás lenne őrá."
Ezen a kijelentéseden fekve röhögtem... tudod ha bemerészkednél végre nagyobb osztályokba és nem állandóan a Class1-es Kawana-val tolnád tanulhatnál is valamit.
Én személy szerint utálom a Class1-es verdákat, ha néha néha megyek azt csak viccből csinálom.Szánalmasak az olyan "játékosok" akik állandóan csak egy class al tolják, az is lehet hogy félnek a nagyobb osztálytól mert ott úgy elagyabugyálnák őket hogy nem lenne kedvük játszani.
Üdv. mindenkinek! -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #19504 üzenetére
Há télleg röhej.Én is vagy 3 órája be akarok kerülni és semmi.
Órákat vártam mire vége lett....10 percenként pattogtak ki az emberek.Egy ezrednyi másopdpercre a tv-re nézek és vissza és be is telt.Mentem máshova jáccani.Kérdeztem Pajátol mikor lesz a következő?Mondja fél 1 körül oks.Fél 1 kor ott vagyok semmi.Visszamentem jáccani 1-re visszatértem ott volt a szoba.Először 2-en voltak várták a 3. tagot fél óra alatt meg is lett.Aztán gyakorlás vele ujabb félóra.(Mi a fax tart amugy ennyi ideig??)Aztán végre kinyilik farkaszemet nézek a szobával amint kinyilt katt.Dehát természetesen nem sikerült..betelt.Kicsit sem volt idegesitő..
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #19487 üzenetére
Válaszolsz a kérdésemre?
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #19480 üzenetére
Huu akor 20k-val drágában veted meg:-D orulj hogy nem elvettek valamit. Van még sok másik ofroad verda. Az rpseket wegyétek szerintem, mert azok jobbak az apsoknál. Nem az event miatt hanem amugy. Mellesleg szoltam, hogy várhato ofroad sale. Gm utasitását ha nem koveted annak ban a vége.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #19480 üzenetére
Ezt nem teljesen értem..akkor mégis volt husvétos event?
Amugy ha neked fölösleges a changer átpasszolhatnád nekem.Szeretném mert kipontozza most a nevem a klán neve miatt... -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #19458 üzenetére
Akkor lesz tojáskutakodás ha leszünk 3an sárgák. Moprhy, Max és 1fast is mondta hogy fent lesz... Frank és mian meg fent van csak nem nagyon érnek rá.
Lehet hogy halasztás lesz :s
-
Domonkos
addikt
válasz
JackShephard #19384 üzenetére
"Régen" ezt úgy lehetett találni, hogy AP-t írt ki helyette
(de zöld kulcs volt abban is)
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #19203 üzenetére
Akartam írni du mikor megláttam de aztán elviharzottam itthonról.
Lényeg:
Ebben a hónapban ha veszel 5k APt és ennyit v ennél többet el is költesz és ha reklamálsz május 1-10 között-me nem voltál megelégedve- a megadott módon akkor visszatérítik.SSP,
Helytartó ...ehhh nem vagyok vallásfanatikusde azé jól hangzott
bome,
CTFezni csak akkor megyek ha nem matchboxként kezeli az ellenfél az autóját, a CTF kockák(akik magas pontot érnek el és nehéz elvenni tőlük a zászlót), azok undorító módon kezelik az autót, legszívesebben átnyúlnék a monitoron és lecsavarnék egy jó nagyot a tarkójára hogy behorpadjon a kocka feje amikor a monitornak ütközik. Mióta cibáljuk jobbra balra az autót? Olyan mint az elsőkerekesek szenvedése drift módban: malac a jégen szindróma, azzal a különbséggel hogy itt hasznos
Mellesleg remélem, hogy hamarosan hivatalosan is lehet Team CTFet játszani, nem csak úgy hogy a játékosok beszélik meg.LoL.. ilyenkor mit tölt már 2 perce?
egyik gombot se lehet megnyomni hiába látszik
-
Fred K.
tag
válasz
JackShephard #18790 üzenetére
szerintem több mint valószínű
ph chanelban vagy priviben megtalálsz
nick: Krueger.hua szoba neve ahol leledzünk általában a noobtem.hu nevet viseli kissebb változtatásokkal
30-60 köröseket szoktunk menni
15öst már csak kínunkban, 45öst meg mindig elfelejtjük h van olyan is -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18491 üzenetére
Azt egy ideig nem fogja tudni a a sárgákon kívül más.
Mivel pocsék volt a megjelenési arány ezért nem annyira bőkezű a plusz ajándék. De bazz akkor is ingyé van... max 700 APd ba került egy Rolla. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18486 üzenetére
Annyit mondhatok ami oda van írva. Class1es titkos autó ami még senkinek sincs. NEM KÖTELEZŐ EZT VÁLASZTANI! Csak egy lehetőség, ha nagyon nem kell egyik sem akkor kérd a verdát az én nevemre
A sovány díjazásos mondókádat meg én másra tartogatnám, ha már elhangzott. Örülj hogy választhatsz a plusz nyeremények közül.
Tegnap vagyis ma hajnal 5ig inkább tovább konzultáltunk a ligákról, új szabályokról, plusz nyereményekről és a misztikus autóról stb. Neked elég menni hetente 1 versenyt egy hónapon át, ha jól csinálod a végén kell menni egy döntőt és csak úgy potyognak az ezres RP gurigák aztán még választani is kell hogy mi kerüljön a fa alá...borzasztó...
Én minden héten amíg tart a liga legalább 6 versenyt bonyolítok le és igyekszem a képességeimhez mérten helyt állni úgy is, hogy SEMMIT nem kapok érte, plusz ezen felül legalább 1-1,5 óra adminisztráció szintén hetente, az első héten még több is. Mégsem panaszkodom, mert irtó jó versenyek vannak szervezett, kontrollált keretek között.EXTRA:
Új liga bevezetésén gondolkozok, mianiak is. Ketten két különbözőt tervezünk, aki tudja mit akar mian az azt is tudja már, hogy én nem olyatSSP,
Amit te kaptál az benne van már a játékban, az emilben írták is...Aki kíváncsi rá mit kapott az olvassa el az emailt amit a kulccsal kapott, nehogy már én mondjam megPersze csak ha arra gondolok amit tényleg kaptál és nem félre beszélek
Vagy SSP bácsi megint félre beszél, a korral jár
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #18480 üzenetére
Mystery Class1? Hmmm. Tippelhetek? Hemi Drako?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mystery CL1?! Ezért küzdöttél? Ez a díj??
Hát vazz...Miért nem adnak mindjárt egy targoncát, meg egy bobcat-et?
Én sejtem mi lesz,ma reggel kaptam én is!!Ésmég nincs a játékbanDe legyen "meglepetééss.."
-
dokar
addikt
válasz
class 1?
akkor trabant, kispolák vagy 1500-ös zsiguli lehet az.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #18428 üzenetére
Vááááá. Teljes a káosz!
Vége van oder nincs vége az 50% rebate sale-nek?
Csak azért vagyok ennyire ráizgulva, mert szeretnék én is minél több ap-s kocsit. De mivel igazi pínzt én nem fogok beletenni, ezért nekem nem fér bele az ap-s költségvetésembe egy olyan, hogy "próbáld meg, vagy visszakapod vagy nem". Nekem biztosra kéne. -
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #18428 üzenetére
Hifi vak...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #18425 üzenetére
De legalább rendesek vagytok és nem az volt a válasz, hogy igen, Te vagy a hülye
Nem tudom miért hittem azt, hogy választani kell. Az a 'two different ways', meg az egy kulcs megkavart
Köszi a felvilágosítást
Más: Nekem ez az 50%-os ap-s kiírás mintha úgy jelent volna meg, hogy eleve zárva volt. Ránéztem a launcher-re és a crew verseny volt kint, aztán 5 perccel rá, amikor már tényleg be akartam lépni, akkor már az ap-s volt a legfrissebb, de event closed kiírással. Persze lehet, hogy az én gépezetembe került homokszem. Szerintem elfelejtettek neki 'event ends' időpontot berakni
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18331 üzenetére
A végeredményt a Final dönti el, aki oda nem került be az a pontja alapján van rangsorolva, szerintem simaliba.
JP nyerte a shootoutot, tehát ő az első, ő választ elsőnek és ő kapja a liga végén esedékes legtöbb RPtDeadzone- állítási lehetőségre rákérdezek valahol. De amint látod sokan boldogulnak vele, és nincs holtjáték és apró kitérítésre is képesek.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18301 üzenetére
Sejtettem, hogy "náspáng" lesz. Felmentem Subra és láttam döntőt, ki milyen autóval van, melyik pályán, na akkor látszott hogy konec van. Szép a 2. hely is, nekem az ezüst jobban is tetszik
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #18301 üzenetére
Én nem mondtam h megérdemed! De az tény h szerintem egy lvl36os sim racernek sztem ismernie kéne az össze pályát. Az is tény h a Twisteden nagon ritkán mennek, pedig szerintem jó pálya. De a 2. hely sem rossz, sőt Moalt és Rebornt is megverted! Grat!
Auszin meg nagyobb az esélyed, tudod..
Ha már itt tartunk én 3. lettem sportsban, ami ahhoz képest h múlt héten olyan részeg voltam h alig találtam haza és előtte is részegen versenyeztem, nem is rossz. Az első körben csináltam egy rollovert és a végén 77 ezreddel kaptam csak ki.....
Auszi super sport meg maverické és krivé sztem, de még lesz egy kör! Mav tuti döntős már. A többit nem tudom. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18212 üzenetére
Ha nem lennél nonstop bebaxva akkor talán nem csesztetnél
Csipát lökd ki a kukkerból, 2 csapat volt, én a másikban voltam, mi egy bombást vártunk 15 percig....Mariann,
dokar meg TAzni tud, de egyedül az sem megy, oda társak kellek. Ha jól emlékszem úgy kértem hogy tanítsanak, többes számban. Egyedül én is végig tudok menni a pályán, tankolni is tudok. De csapatban más, oda kell rutin, sémák, tank és draft stratégiák ismerete... lehet valamit így is kihagyam. -
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #18154 üzenetére
Nem pont rátok gondoltam! Mindenkinek volt valami baja! Én még nem mentem olyan TA versenyt amin nem volt valakinek valami baja!
Dokar Nem lehet fánkra beállítani mert csak akkor számolja el a PDT-t ha megszakítod a driftet! Tehát pár másodpercenként meg kell szakítani a folyamatot! -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18095 üzenetére
Az semmi, párszor már ment neki az ejnye-bejnye, GSeket is jelentenek! Paydent néha megértem, kissé antiszoci8álisan vezet, De Morphy és mian
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #18078 üzenetére
-
pizzas84
tag
válasz
JackShephard #18053 üzenetére
jaja időközben réjöttem, azért THX.
na mindjárt adom a linket nézzétek meg.
-
<-OBB->Herti
csendes tag
válasz
JackShephard #18013 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül!
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17934 üzenetére
Jó persze ennyi erővel én is csinálhatnék egy kurva jó statot.Regelek 1 cimet mint kezdő azután csak a másik accom ellen versenyzek..ennyi.
Ez igy elég gáz,mert nem tudod hogy most csaló,vagy télleg olyan jó?Egy mód van rá mégpedig ha kiállsz ellene!
Meg kell hogy mondjam sosem értettem a csalókat.Ezzel csak tulajdonképpen azt bizonygatják hogy mekkora lúzerek,hogy csak ilyen csóri modon tudnak "győzni".Nemde? -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17931 üzenetére
Nemtom hogy csinálta,de nézd meg.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17929 üzenetére
Hehe, jó volt az eligun
Hetannal szorosat mentünk a végére pontokban...kellett neki az az 1 verseny előny
Remélem jobban lesz mihamarabb, gyengélkedik most szegény. -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17927 üzenetére
Most abban amit irt mi a nagyképűség?
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17927 üzenetére
Félreérted, nem hiszem hogy nagyképű amit írt.
Azért írtam, hogy rád hasonlít mert neked is hasonló jó statod volt mikor aktivizálódtál a forumon. Aztán ráébredtél, hogy a PTben sokkal jobb dolgok is vannak mint az első helyet hajkurászni. Remélem ezt Domonkos is belátja -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17837 üzenetére
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #17823 üzenetére
Kérj tőle egy nickname szart és írd át a neved Bigboobshunter-re
-
dokar
addikt
válasz
JackShephard #17821 üzenetére
Nem elég hogy a chatben, a kurva filtere miatt ××××shunter vagyok?
LOL az a szerencsétlen Aeria!
Btw írd meg neki, hogy a művelődjön egy picit (vagy "Dick in the eye!"), mert a Boobs az a te vezetékneved magyarul. GM létére tájékozottabbnak kellene lennie, mivel ez egy magyar játék.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17810 üzenetére
Most ezt nem értem...van a nevedben egy csúnya szó?!
Undoritó amit ezek művelnek!!!!!!!!!! -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17821 üzenetére
Téged rendesen látlak chatben, semmi baj a neveddel.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Pedig a Te nevedben tényleg semmi ronda nincs. Még csak nem is káromkodás. Ennyi erővel mivel jobb a sok számból álló nevű játékos? Pl. 025654223. Tele van ilyenekkel. Szerintem az értelmetlen, ez meg egyedi és jól megjegyezhető. Most azért mert benne van a mell szó?
Szerintem ez egy frappáns név és csak a kukackodás megy. Csak nem elverted a GM-et versenyben és azért?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ott ütik a PT játékosokat, ahol csak érik. Ezek most mit akarnak? Merthogy zuhanó pályára állították a PT-t az biztos. Az elején még jó játék volt, az újdonság varázsával hatott, mondjuk már akkor láttam az alapvető hiányosságokat ezen a autós/tuningolós vonalon, de azért eljátszogattunk vele. Most meg. Pffff.
Bubi ne hagyd magad!
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17684 üzenetére
Én se nagyon remekeltem ligákon, bár GTben első lettem, Harpoon & BRoad combo elég jól ment, gyakorlás nélkül is első hely, igaz az én szobámban nem voltak nagy nevek. Szerintem rsx se tolta neki.
Bródvéj 4en meg 2 kört tettem meg míg a többiek 7etHexannal végig drifteltem(nem úgy mint a GS kollága) az egész pályát, villanykarók között egyesével, kettesével, ahogy jött. Meg is lett az eredménye, több RPt szereztem mint akik kiköpték a lelküket is azért hogy nyerjenek úgy hogy nekik hozzáadom a helyezésért járó RPt is
. Nincs Liga beállítás Hexanomra, a drfit amivel megyek meg erősebb az övékénél, tehát nem akartam pofátlan lenni és elől menni. Én jól éreztem magam ők meg kapják a pontot az elért eredményért. Ma este megcsinálom az összeállítást
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17684 üzenetére
Én nem nagyon ismerem Hifi-t de ahogy igy leirtátok egy szemét noob-nak képzelem el.Amit csaba linkelt videót abban is ott van Hifi,mint rosszindulatú gs
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #17675 üzenetére
Há no, nem lehet minden sima ügy! Ki kell próbálni milyen ha 2 kocsit vezetsz...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17655 üzenetére
Ez egy nagy kocsogség a facebook-ban, hogy nem lehet visszavonni a jelölést, pedig az mindent megoldana. Az én problémám kicsit más, mint a tiéd (nekem meg volt a 15 amikor jelöltem, de nem a jelöléssel együtt küldtem a linkes üzenetet, hanem később egy külön üzenetben), de a lényeg az, hogyha vissza lehetne vonni a jelölést, akkor az megoldaná mindkettőnk problematikáját. Én személy szerint remélem, hogy megnézik a külön üzeneteket is és nem csak azokat, amelyek a jelöléssel együtt jöttek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17650 üzenetére
Én meg sajna úgy csináltam, hogy először bejelöltem ismerősnek, majd csak ezután pár perccel küldtem az Aeria Games-nek üzenetet az aeriás profilommal. Gondolom úgy kellett volna, hogy az ismerős-bejelöléssel együtt küldeni a profilos üzenetet. Remélem azért megkapom a 100AP-t.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17650 üzenetére
nem tehetek róla, hogy kivételesen most nem lusták
Linkeld be megint a profilodat, hátha újra megnézikdokar,
az freecam. A response meg lehet, hogy csak billentyűsökre vonatzik. Minél magasabb annál hamarabb tekeri ki a kormányt az ipse. Ezzel lehet valamelyest befolyásolni a 0 és 1 közötti tartományt, és ott tartani a kormányt.
Javaslom a fék használatát, kanyar előtti lassítást - neked is fog fordulni az autó -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17647 üzenetére
Mariann vagyok,nem Csaba! xD
Ok tudom hogy félrenyomtál. -
meszicrx
csendes tag
válasz
JackShephard #17544 üzenetére
Ez jó ötlet volt
-
dokar
addikt
válasz
JackShephard #17544 üzenetére
a facebook-os dologgal csak óvatosan.
(#17549) [HUN]-Kisa: lol, ott maradt a fejed a videó elején
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #17535 üzenetére
sorry.. nem.. vagy majd valami kamu accal..
-
tgabo
csendes tag
válasz
JackShephard #17516 üzenetére
Én is csatalkoztam. Tóth Gábor néven magtalálható vagyok.
-
Redmaster
csendes tag
válasz
JackShephard #17501 üzenetére
Engem is vegyél bele a felsorolásba.
Még mindíg Páll Gergő vagyok
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #17494 üzenetére
Kérek egy listát h kiket kell bejelölni facebookon.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #17487 üzenetére
Tegnap este befejeztem, fel is akartam tölteni, csak összeomlott a netem, úgyhogy majd hamarosan beszúrom ide
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17490 üzenetére
Regeltem én is facebook-ra. Néhányatokat már be is jelöltem ismerősnek, igazoljatok vissza. Akit meg nem jelöltem be az jelöljön be engem: Fekete Richárd néven megtaláltok.
Majd még csinálok egy facebook-ot a másik accom-nak is, meg lehet, hogy szólok az öcsémnek is. Szóval meg lesz az a 15. Az ingyen AP mindig jól jön.Aki még nem látta: videóm
(meg annak is aki már látta, kéne még néhány kattintás) -
meszicrx
csendes tag
válasz
JackShephard #17462 üzenetére
Én is felvettelek mind2-töket ismerősnek, de Jack Shepard te hogy vagy fent?
Én Mészáros Márk vagyok facebookon.(meg amúgy is)
-
Marci9411
csendes tag
válasz
JackShephard #17458 üzenetére
Regisztráltam én is, Puskás Márton néven megtaláltok.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17458 üzenetére
Nah én is megcsináltam.Sléder Mariann néven megtaláltok.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17432 üzenetére
Meg nálam..
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17427 üzenetére
Akkor te is vedd a fáradtságot és olvasd el még 1xer. Feb 28 a határidő, ha meg nem változott ezen a héten. Az announcement date csak az amikor lekerul a kiemelt listáról a topic. Ingyen vidszerkesztonek meg tényleg múvi maker. De az nagyon rossz, irto enyhén fejeztem ki magam.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17415 üzenetére
Csak a laptopon nem... PCn gond nélkül frissített.
Nekem még 407 megtekintés hiányzik
[link]
Bubi, te hol hirdetted magad? -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #17373 üzenetére
Üdv!
Én is nyomkodtam a videókra (tiédre, Pajáéra). Egyébként ha dinamikus IP-d van, akkor nyugodtan nyomkodhatsz a sajátodra, csak egy modem reset kell hozzá. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
JackShephard #17354 üzenetére
JackShephard: Szia!
Jó lett fölleg a Zene!
Szeressük az ilyet!
Rock
jeee -
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard #17354 üzenetére
70x tudtam rányomni! Többet nem számol!
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17331 üzenetére
A videok nem mai replayekből származnak, a végén a csillag zúzás a legújabb szerzemény.
Milyen alakzatra gondolsz? A neked van másik rendőrverős jelentedCrea,
neked jobban fog majd sikerülni a pózolós jelenet, touchpaddal nem tudok normálisan bámészkodni. Ha baj, hogy benne van a hidas seregszemle akkor leveszem. -
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17325 üzenetére
Megy az, most már mennie kell. Még akkor linkeltem ki mikor nem volt még feldolgozva.
Mariann,
ha már megnézted, mert a zenét látom hallottad, hogy, hogy 0 megtekintést ír?Bubi,
nagyon faja a video, már 5ször tuti megnéztemLacika,
fingom sincs, hogyan működik a onebip. Maradok pájpálnál, az megy gond nélkül. -
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #17325 üzenetére
Cool!
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #17302 üzenetére
Valszínűleg leszek. Nekem is össze kéne gányolni vmit.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #17302 üzenetére
Valószínűleg leszek este.
Nekem is össze kéne már dobni valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged