- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Most az egyszer rohadt szomorú lettem, mert ez már a parasztság felsőfoka. Megkeresett Mian és közölte velem, hogy a GM azt szeretné változtassak nevet.
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Ha elveszik a nevem, akkor azt hiszem abban a pillanatban fogok elköszönni mindenkitől és a játéktól is, vagy odaadom az accom valamelyikőtöknek, benne 10k AP-vel, azt is leszarom, de nem fogok nevet váltani...
Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Opel topik
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel.