Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
a VB topicban is feltettem már ezt a kérdést, ott nem kaptam választ. hát itt is próbálkoznék, hátha

a cél az volna, hogy az enter lenyomása után nyissa meg a táblát, ellenőrizze, hogy a beírt érték benne van e, majd ennek megfelelően jelezzen.
az első enter lenyomásakor még nincs gond, akkor a feltételnek megfelelően jár el. viszont itt be is ragad a dolog és írhatok neki bármit, az első érték marad.Private Sub Form1_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles Me.KeyPress
If Asc(e.KeyChar) = 13 Then
con.Open()
sql = "SELECT [tel] from tel"
da.Fill(ds, "tel")
con.Close()
For index = 0 To ds.Tables("tel").Rows.Count - 1
Dim dt As DataTable
Dim val As String
dt = ds.Tables("tel")
val = dt.Rows(index).Item("tel")
If val = txtTelNumber.Text Then
lbExist.Text = "Már létezik!"
Else
lbExist.Text = ""
End If
Next
End If
End Subegyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan tudnám rávenni arra, hogy minden enter után újra ellenőrizze az (új) értéket...nincs ötletetek?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest