- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
nem tudom, mennyire leszek OFF (úgy láttam, hasonlóról volt már szó a topicban, ezért merészelem én is felhozni a témát)
jelenleg pótfelvételi előtt állok - nem akarom nagyon kifejteni, lényegében sok év után rávettem magam / meggyőztek, hogy csak kellene az a diploma - csupán nem vagyok biztos benne, mivel járnék jól, mire van napjainkban nagyobb kereslet infós berkekben.
- az egyik a mérnök infó lenne - hasonló ismereteim már vannak, ugyanis hálózattelepítő volnék. ebből adódóan inkább műszaki beállítottságú voltam mindig is (mások is ezt mondják rólam)
- a másik szak pedig a programtervező lenne. valamiért úgy érzem, hogy ha ki tudnám szenvedni magamból, azzal nagyobb lenne a "piaci értékem". viszont soha semmilyen programozási nyelvvel nem találkoztam korábban (ok, hazudok, mert középsuliban pascal-ban bohóckodtunk pár óra erejéig....)
így tehát nem tudom, volna e értelme - akár még gondolatban is - belefogni az egészbe. egyáltalán milyen nyelvet taníthatnak alapképzésen (levelezőn) és milyen erősségek kellenek ahhoz, hogy valaki az abszolut nulláról bele merjen fogni?sokat segítenétek, ha egy kicsit helyre tennétek pár gondolattal!

szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest