Új hozzászólás Aktív témák
-
ice9
tag
amúgy nem tettem fel a cm-et emiatt: -connect to PC only internal SD de nem bánkódom. baromi jó ez a 4.1
már s hidebar se kell az mx playerhez az alsó csík eltüntetéséhez -
ice9
tag
válasz
this is life #1802 üzenetére
tudomásom szerint az európai szabvány 100mW sugárzási teljesítményt enged meg a routereknél, míg amcsiban ez az érték 500mW
-
ice9
tag
a prestigio fb oldaláról egy kommentelő hibája: [link]
-
ice9
tag
válasz
christophe #1508 üzenetére
én az edigitalnal vettem prot, haverom meg a 220volt-tól ha jól emlékszem. mindkettőnk gépe tökéletesen működik.
-
ice9
tag
"Dear customers, we would like to inform you that the OTA server is going to be upgraded and will be unavailable between 17:00 CET (Central European Time) and 20:00 CET (Central European Time). The next session for OTA updates will be open again from 20:00 CET (Central European Time). Please accept our apologies for any inconvenience caused by the upgrade."
hmm
-
ice9
tag
válasz
partisan1991 #1162 üzenetére
talán az edigital lapján láttam vmi hasonlót 6k-ért. ezt távol-keleti barátaink kb 2k-ért küldték nekem. szoftveresen kicsieréltem a bill. kiosztást magyarra. így nem teljesen azokat írja amit fizikálisan rajta van, de rakok rá majd matricákat. a rögzítést végül egy [ilyen]-ből levágott kis darabbal oldottam meg. igaz így nehezebb kihámozni belőle, de legalább tartja rendesen. mellesleg az autóban is használom. nagyon hasznos cucc.
-
ice9
tag
akit érdekel, hogy miként lehet beállítani a chromeot, hogy alapértelmezetten a normál (nem mobilos) oldalakat nyissa meg az lesse meg [link] root és root nélkül is
-
ice9
tag
válasz
benjo11 #1131 üzenetére
én pont most rootoltam. már ide is volt írva, meg xda-s topicban is, hogy net kapcsolat nélkül érdemes mert automatikusan frissít és az téglásíthatja a kütyüt. itt már próbálták a 2.2.0-t, xda-n a 2.2.17-t említik jónak. mikor felraktam elfelejtettem kikapcsolni a netet és felfrissített 2.3.1-re azt hiszem de leszedtem és újraraktam net nélkül a 2.2.0-t. ahogy a leírásba van, rootra nyomtam, gondolkodott vagy 5 percig közben 2x újraindult és a folyamat végén világítás fekete képernyővel. na ott kicsit összecsináltam magam de ki-be kapcsoltam és bebootolt. te milyen verziót használtál? ha a 2.3.1 tényleg téglásít akkor ezt sürgősen bele kellene írni az 1.hsz-be kiemelve.
-
ice9
tag
vki nem tudja, hogy hol kaphatok ilyet? rendeltem ebayről, de azzal nem működött (kábel jó, original mini hdmi kábellel jó, szal tuti a pecek selejt)
-
ice9
tag
válasz
iiiiiiiiii #923 üzenetére
ha a hátán lévő SN-re gondolsz, akkor annak nekem a vége 842
-
ice9
tag
válasz
iiiiiiiiii #921 üzenetére
igen
-
ice9
tag
válasz
iiiiiiiiii #919 üzenetére
mikor meghozta a futár az első dolgom volt pixelhibákat keresni, de egyet se találtam és a kijelző is vízszintes
-
ice9
tag
Ha rootolom akkor ugrik a garancia? Ill a kinai progival lehet unrootolni?
-
ice9
tag
Wireless xbox controllert probaltam a mai nap. Nem jott ossze. Note se vitte 4.0.3al. Asus tf300 tab 4.1.2 vitte. Szal ezek szerint varnunk kell a 4.1re h mukodjon, bar a vezetekesrol nem tudok nyilatkozni
-
ice9
tag
válasz
christophe #741 üzenetére
Nem mindegyik ismeri fel. havernek van egy note, az nem ismeri fel. viszont az asus tf300 tabja meg igen. ha minden igaz a heten megjon a prom, akkor ki tudom probalni
-
ice9
tag
ha hdmi-vel tv-re kötöm akkor a hangot is átviszi? ill. pl. filmnézésnél megoldható, hogy csak a tv-n mutassa a képet és a tabon ne? vagy a világítást kikapcsolni energiatakarékosság végett?
-
ice9
tag
szombaton rendeltem egyet a laptopszalonból. ma hívtak, hogy nincs raktáron. nem lepődtem meg mert vki már írt hasonló tapasztalatokról. 2-3 hét múlva ígérték. most rendeltem meg az edigitaltól mert újra kapható.
-
ice9
tag
aki nem sieti el, annak januárban jön egy hasonló versenyző wayteq xtab-70dci
elvileg 35k lesz a nyitóára
-
ice9
tag
nincs 7es pro duo ahogy lattam de sok az alternativa prestigio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged