Hirdetés
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sajnos egy darabig nem tudom megnézni, mert barátnőm a kütyüvel együtt külföldön van, de hidd el, a "szokásos" helyen biztos nincsen, van 3 saját droidos kütyüm, tudom hol kell(ene) lennie. Viszont ami nagyon érdekes az az, h nem azonnal szakad le a netről altatás után, hanem kb 10 perc múlva, plusz létezik olyan eszköz, amire csatlakoztatva nem szakad le. Bár ez utóbbi elég összetett rejtély, mert más eszközökkel is tapasztaltam ilyet: van egy lg 2x-em meg egy Voda Smarttabom amiket szinte mindig magamnál tartok és pl
-az itthoni TP-Link 1043ND routeremmel minden ok, nem szakadnak le róla,
-de a szüleimnél lévő Philips (SMC) routerről a tab nem szakad le, a telefon röviddel altatás után igen
-a melóhelyemen lévő 2 Asus rouerről alapban nem szakadnak le, de ha sokáig (1 óránál tovább) nem nyúlok hozzá, a tab néha igen,
-de mikor rövid időre az egyik munkahelyi routert Draytekre cseréltem, arról mind a kettő leszakadt altatás után vmennyi idővelTermészetesen mind a kettőn úgy van belőve a wifi, h soha nem aludjon el.
A Prime Duo viszont eddig még egy wifin sem maradt fenn, kivéve Franciaországban egy iptv stb - wifi router kombót, de ennél nem voltam ott (viszont bármikor írtam rá Whatsapp messengeren, aznnal kézbesítődött), majd még megkérdezem, hátha torrent kliens v vmi más tartotta ébren - merthogy mint arról már vki más is beszámolt, ha van vmilyen aktív netes kommunikáció folyamatban, akkor nem szakad meg altatás után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Sony Ps5 lemezes egy kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest