Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy amikor screenshotot csináltok (hangerő le+Power gomb), akkor nektek is létszik-e a mentett képen a hangerő csuszka? Sajnos nálam kitakarja a kijelző egy sávját, és így nem teljes értékű a képernyőmentés. Amikor megnyomom a hangerő gombot mindig megjelenik a csuszka, egészen addig, amíg el nem engedem.
Lehet ez ellen tenni valamit? -
Elvileg az akksinak kell tartalmzni egy toltest es kisutest , illetve lekapcsolast vezerlo aramkort, az sajat firmwareval rendelkezik, ha gond van az akksival akkor tobbnyire ennek az aramkornek a hibaja okozza. A lion,lipo akksikat csak egyszer lehet 0 ra meriteni,mert egybol es visszafordithatatlanul karosodik. Az elektronika ovja is es nem engedi a cellek feszultseget 3.2 volt ala leesni a toltottseg merteket pedig 20% ala. Ezen akksik kb 300-500 ful lemeritesi es feltoltesi ciklust birnak ki telj2sitmeny csokkenes nelkul. A tulmerites mellett a masik nagy elleseguk a magas homerseklet, az szinten karositja. Ha valamelyikotoknek nagyon alacsony uzemideje pl 20 perc ott mar nyussz van az akksinak. A gyors merules oka abban keresendo hogy viszonylag kis kapacitasu az akksi, illetve a rendszer nincs megfeleloen optimalizalva, konfigolva a tabra igy erobol kell szamolni a cpu,gpu parosnak es ez bizony sok energiaba kerul.
-
Semm1
tag
válasz
Redneck #2497 üzenetére
Nincs olyan rossz üzemideje ebben az árkategóriában, ami hasonló akksival sokkal tovább bírja, az jóval többe is kerül azért is mert jobban van optimalizálva, és van bennük automata fényerő szabályzó ami a Pro Duo-ba is nagyon jó lett volna...
Nekem normál használat mellett, vagyis netezés és zene hallgatás egyszerre kibír min. 4 órát, igaz 10 % fényerőn. Filmnézés így nagyon max 3 óra.
A lényeg, szerintem ennyi pénzért jó gép, én tavaly év végén vettem meg. Bár igaz, hogy ha következőre Tablet-et veszek, arra már inkább többet költök. -
Redneck
nagyúr
Amúgy meg ultragagyi akksi van benne. Melegszik, hamar merül. A készülék leggyengébb pontja, kb Ft-ot nem ér. Én küldöm cserére, normál használat mellett 1.5 maximum(!) 2 óra 4 hónaposan. Ez a vicc kategória. Kollègámé detto. Tegnap is figyeltem, gyakorlatilag 1%=1perc, fényerő 60-70%. Mire van egy tablet ha nem arra hogy mobil legyen és netezzek? 1.5 óra használat és ugyanennyi töltés. Bánom hogy megvettem és csak az akku tehet róla. Nem fogom minimál fényerőn használni, akkor minek az IPS panel?!
3-4 órát max filmnézéssel éjszaka értem el, minimum fényerőn. -
Semm1
tag
válasz
Smith890 #2495 üzenetére
Hello
Az is lehet, hogy teljesen le van/volt merülve, próbáljátok meg(ha még nem volt) hogy töltőre dugjátok és vártok vele...Nálam is előfordul, hogy bekapcsolva hagyom, és nullára lemerül és ilyenkor nem reagál semmire. A ROM-ban valami nagyon el van cseszve, mert ha még x százalékon kikapcsolná akkor semmi gond nem lenne és be is lehetne kapcsolni, és ha töltőre dugnám akkor egyből jelezné a töltést. De mivel ez nem jó, nulláról töltve az első (akár)fél órában meg se nyekken, csak ha eltelt ez az idő akkor jelzi csak ki a töltést, ez egy Android rendszer védelem.
Próbáljátok meg, ha ez a gondja az még a jobbik eset, ha ez sem működik akkor sajnos szerviz.
Üdv -
Smith890
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, egyik ismerősöm Pro Duo-ja betegeskedik. Egyik napról a másikra nem kapcsolt be, töltést nem vette fel. Elhozta hozzám, egyszer sikerült is bekapcsolni, a töltést is felvette bekapcsolt és kikapcsolt állapotban egyaránt. Majd miután be akartam kapcsolni ismét, már nem kapcsolt be. Próbáltam számítógépre rádugni, de ott sem történit semmi. Viszont mikor rádugom a töltőre, egész halkan ciripelés vagy sípolás hallatszódik a tabletből. Hozzá kell tennem, hogy ismerősöm nem igazán vigyáz az ilyen dolgaira, az akksit gyakran teljesen lemeríti. Valaki találkozott már ilyen hibával? Ha igen, akkor mi volt a baja? Szeretném elkerülni a készülék szervizeltetését, de gondolom, nem nagyon lehet...
-
tamas0721
tag
Sziasztok !
A skypot tudja valaki rendesen használni, nálom akadozik a videó, nagyon halk.(a legújabb van fent)
Esetleg ez a verzió nincs meg valakinek Skype 3.1.0.6458 ,azt írják hogy ezzel még rendesen müködött.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv -
Mezcal
addikt
Neked az jó, nekem ez. Már nem tudnék laptopon netezni. Kijelzője is gyengébb a tabletnél, mégha megvannak a maga előnyei is pl videoszerkesztésre inkább asztali gépet használom és kódolásra is, de minden másra már a tabletet.
VMatteo Nekem nem hiányzik a 4.2-es vagy 4.3-as frissítés, jól teszi a dolgát a 4.1 is.Miért annyira fontos neked?
-
seiko
senior tag
Nekem más a meglátásom.
Inkább használom az ősöreg laptopomat, mint a tabletet.
Banki műveleteket is azzal tudok indítani, tablettel nem.
Az öreg windows is sokkal stabilabban működik, mint a vadiúj android.
Legalábbis én így tapasztaltam.
Tablet helyett a Galaxy s2-t használom, ha mobil netezésre van szükségem.
Persze ha már adott egy készülék, azt nem teszi talonba szívesen az ember. -
szirtee
csendes tag
Üdv!
Egy olyan problémám lenne, h vettem egy prestigio multipad 7 hd-t és 1 hét után elkezdte azt csinálni, h nem csatlakozik a wifi-hez aztán wifi kikapcsolás után visszakapcsolni nem tudom, majd reboot után a betöltőképnél megáll. Factory reset után 2-3 napig mükszik, azt egyszercsak megint behal. Vagy van olyan, h még belép aztán v az inditóra írja ki, h vmi para van ilyenkor reboot azt utána megint nem indul el, legutóbb meg a gyári böngészőre írta, h nincs telepítve az alkalmazás, majd legközelebbi reboot után megint nem indult el...
Ötletem sincs mi lehet a probléma, szervízt már értesítettem de azok eddig mindig munkaidőben akarták elszállítgatni, meg 2 hétig akarják benttartani, gondoltam megér egy kérdést hátha tudtok vmit ajánlani.
Köszkösz.
-
VMatteo
őstag
használ valaki billentyűzetes tokot ehhez a tablethez? Érdemes? Szülőknek lenne, könnyű összepárosítani?
-
Thumas
tag
Sziasztok! Előre is elnézést nem a témában megjelölt készülékem van de itt láttam a legtöbb hozzá szólást ezért szeretném kérni a segítségetek. A Prestigio MultiPad 3084 készülékhez szeretnék valamilyen leírást és letölthető anyagot ROM frissítéshez, a készülék még gyári állapotban van de a használója panaszkodik hogy lassú és egy esetleges frissítés segíthetne rajta! Előre is köszönöm a segítséget! Üdv
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm kisfiának van egy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo tabletje. A gond, akkor történt, hogy töltés közben rálépett /nem is értem miért a földön töltik/ és eltört a töltő csatlakozója. Az ügyes apuka beledugott egy Soni xperia e-hez való töltőt. Annyi gógyi nem volt, hogy csak az usb kábelt tegye át a tablet adapterére.
Miután feltöltötte a tabletet, azóta minden bekapcsoláskor be kell állítani mindent. Magyarul elfelejt mindent. Alkalmazásokat se lehet letölteni és telepíteni. Próbáltam egy gyári visszaállítást, de ezek után már be se töltődik semmi csak percekig pörögnek a pöttyök. Kb. 25 percig vártuk, hogy legyen valami, de semmi.
Én arra gondolok, hogy a Sony töltő túlfeszelte a tabletet és valamit /memóriát?/ szétcseszett.
Valakinek valami ötlet? -
Tegla80
addikt
mutteromé is pik-pak a megvétel óta.Úgy h frissítve és újrarakva sem volt még sosem.(4.0.4)
Annyi van nálunk,h melegszik rendesen,mint másoké is,de ennyi.(pont 1éves amúgy a masina)
a Prestigio PAP4500 telóm is dettó ilyen kazán efecktel műxik,de az is tökéletes(szintén frissítés mentes 4.0.4) -
Tegla80
addikt
sokat volt net-en és okosabb lett,ennyi
-
szaszapi
őstag
Volt lehetőségem összevetni a pro duo-t egy asus memo pad hd-val.Igazándiból az asus-ban lévő powervr gpu teljesítményére voltam kíváncsi.
A pro-duo-n az asphalt 8 full grafikán megy 21-22 fps-sel míg az asus-on mediumon beszaggatott a játék,csak minimumon fut el.Azért ebből a szempontból szerencsés nekünk a 4 magos mali400.
-
tamas0721
tag
Sziasztok !
Van nekem egy 7.0 Pro Duo-készülékem.
Ki milyen fóliát ajánl rá.
más:
az ikonok helye megváltozik következő bekapcsolásnál.(amit átmozgattam)
Erre milyem megoldás van?
köszi üdv -
VMatteo
őstag
Lesz nekünk újabb android? Vagy létezik a Prora főzött ROM?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
VAn egy olyan problémám,hogy a Pro Duo-mon elmegy néha a wifi kapcsolat. Mit lehet ezzel teni esetleg szoftveresen?Az Extreme Digital szervizbe volt már,de azt haknizták,hogy minden oké vele...de ugyanolyan rossz,mint volt...
Fogyasztóvédelem,vagy valaki meg tudja oldani valahogy ezt...régebben volt itt valaki aki jó szaki volt a szoftveres dolgokban...köszi,ha segítetek ebben!
-
tamas0721
tag
válasz
Redneck #2448 üzenetére
Szia !
A napokban szeretném megvásárolni a készüléket, sikerült eladni a wayteq-t.
A 2 készülék közül melyik a jobb?
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Ultra_Duo_8GB_%28PMP5870C_DUO%29_tablet_%28Android%29_+_tok_+_5_GB_felho_szolgaltatas-p357706.htmlhttp://www.digitaltrend.hu/prestigio_multipad_pmp5570c_pro_duo_7_pmp5570c_duo-46806
köszi a választ
Üdv -
poptartcat
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Multipad 7 HD-t, tökéletes meg tényleg nincs vele gond egyet kivéve, tegnap észrevettem, hogy bizonyos videófájlok lejátszásánál 1-1,5 másodpercenként pár tizedmásodpercnyi statikus zaj hallható.Szerintetek ez szoftveres vagy hardveres hiba? Mobo playerben ha átnyomom soft decodingra, jó a hang, de kép meg ugye szaggat HD-nél. http://www.auby.no/files/video_tests/ itt például a Monsters-es sample. Leteszteltem pár videóval, amire tippelek, az a "magas" audió bitráta. 128kbps-es fullhd trailer-nél jó volt, de 192-nél is zajolt már. A kodek mindegy volt. Tapasztaltatok már ilyet a Pro duoval?
-
saelin
veterán
Lehet küldhetem megint a szervizbe a pro duot, ugyanis néha elkezd csíkozódni a kijelző vagy be-be remeg néha. Mi lehet a ludas? A kijelző?
-
Tegla80
addikt
válasz
tamas0721 #2443 üzenetére
szia
Nálunk anyunak(50felett van) van Pro duo ja több,mint 1 éve.
Gyári alap rendszer,soha nem volt frissítve (4.0.4 ICS)
csak Ő nyomkodja ,pakol rá minden marhaságot,(alap játék hegyekben,animációk.fénykép videó,film stb),de komolyan mondom még nem omlott össze
Én rettegtem a legjobban,h ennyi "nemtommitcsinálokdenyomkodom" után mi lesz a tab al,de gyors a masina.Épp a minap volt a kezemben
jah a wifisztem elég benne
náluk régi vályog(60cm) falak vannak,de mindenhol stabilan eléri a wifi-t lakáson belül.
(a routert is jól kell elhelyezni lakáson belül ehhez azért. Az udvart meg Én "szórom jellel",mert szomszédok vagyunk
.
amúgy nekem Presti... telóm van,lassan 1éve és az is atom stabil,peddig szintén gyári alap . Vállalható,jó termékek ezek2év háztól házig garival,ha esetleg mégis becsap a ménkű
)
-
tamas0721
tag
Sziasztok !
Ezt a készüléket szeretném megvásárolni, érdeklődnék ,hogy a wifi milyen erős rajta.
Nekem most egy wayteq xtab700 asom van de azon a wifi semmit nem ér.
Igazából erre szeretném lecserélni. -
szaszapi
őstag
asphalt 8 fut nektek?
-
poptartcat
csendes tag
Szervusztok!
Egy ismerősöm most tervez 30 körül tabletet venni, egy PRESTIGIO PMP3970B_DUO 7" 4GB-t néztem ki. http://ipon.hu/webshop/product/prestigio_pmp3970b_duo_7_4gb/468012
Tudtok valami olyan hibájáról, ami miatt nagyon nem érdemes? Vagy egyéb megfontolandó alternatíva ebben az árkategóriában még?
-
Redneck
nagyúr
Írtam a szerviznek és bekérték melegedő készülékem. Valaki meg tudja mondani kb mennyi idő lehet egy ilyen szervizes kör?
-
balioking
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Nem nagyon értek az android rendszerhez. Adott egy Multipad 7.0 Pro Duo. Mindennel meg vagyok elégedve vele kapcsolatban, csupán egy gondom adódott. Nem tudom a pendriveot beolvasni. Otg kábelt csatlakoztatom, rá a pen, működik is a led szerint, de nem plug and play. Milyen program kell hozzá? Fat32-re formáztam a peneket ( kingston dt 8 Gb ill. Emtec 8Gb), de egyik se működött. Usb Hoszttal és otg host nevű programmal próbálkoztam eddig. Ezt hogyan lehetne megoldani? 6 Gb adatot kéne elvinnem osztálytalálkozóra és kevés a belső memória, ezért gondoltam a pendrivera. Sd kártyát ezért most nem vennék külön. Előre is kösz a választ
-
suze
csendes tag
Sziasztok, új vagyok, és talán nem is jó helyen, szóval bocs, ha mégis offtopic, de remélem, tudtok segíteni a problémámban, vagy legalább abban, hol tudnék választ kapni, ha nem itt.
Most vettem egy Prestitio Multipad 7.0 Ultra+ tabletet, mindent feltettem rá, amire szükségem van, többek közt egy Kindle readert is. Más gépemen és a telefonomon is rajta van, szinkronizálódott is szépen, azt is megtalálta, épp melyik oldalon tartok az olvasott könyvben, csakhogy nem mutatja magát az oldalt. Megnéztem más könyveimet is, azoknál is ugyanez a probléma: a fejléc (tehát a könyv címe az oldal legtetején) megvan, épp csak ott, ahol maga a szöveg lenne, tök üres. Lapozgatásra reagál, a menüje működik, látja is a könyveket (hisz lapozgatni is tudok bennük), és mégis, illetve mégse jelennek meg, csak üres oldalak. Ha a Go To-val próbálok mozogni benne, például a tartalomjegyzékhez ugranék, ugyanez a jelenség.
Volt valakinek hasonló problémája? Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni valami megoldással, vagy legalább tippekkel, merre induljak?
(PS: vigyázat, szőkenő a klaviatúránál, most először van tablet a kezemben, és ennek kábé hat órája)
-
Redneck
nagyúr
Nektek is melegszik az akksi csak simán netezésnél? Nekem baromi meleg szokott lenni és 3 órát bír kb. Ez a tablet gyenge pontja. Lehet ezért túladok rajta és veszek valami normálisat. Amúgy jó cucc de ez az akku egy nettó fos.
-
seiko
senior tag
válasz
szaszapi #2422 üzenetére
Én azt az utat követtem, ami a gyári oldalon lévő leírásban szerepel.
Letöltöttem a pc-re a tömörített mappát, kicsomagoltam, rámásoltam a tartalmát egy sd kártyára, ezt beraktam a tabletbe, és bekapcsoltam a hangerőgomb együttes megnyomásával.
Így feltelepült automatikusan a kártyán lévő android rendszer.
Fel-le működött nekem. -
szaszapi
őstag
valahogy fel lehet flash-elni a gyári rom-ot?valaki segíthetne...please
-
szaszapi
őstag
Hello!
Kellene egy kis segítség!7 pro duo JB rendszerrel megadta magát,miután ráraktam a chainfire 3d progit.Kért az install után egy újraindítást de csak a logóig tölt ezután csak áll kimeredve a kép.Mit tudok csinálni?
-
csui83
tag
Sziasztok, az miért lehet, hogy egy új Kingston Data Traveler 100 G2 16GB-os pendriveról az összes! filmet (tehát egy egyszerű 700megás sima xvidet is) szaggatva játszik le a Pro Duo-m? Más pendriveról vitte a húzósabb filmeket is, ill ez a pendriver gond nélkül működik más tableten, egy myaudioba csatlakoztatva nem szaggatott.
Direkt azért vettem egy nagyobb pendriveot, hogy legyen miről lejátszani tv-n a filmeket. Persze a tv meg nem bírkózik meg az újabb mkv-s audio codec-ekkel, jó, akkor majd közbeiktatom a tabletet, erre ez meg szaggat. TV-re kötve amúgy tökéletes a kép.
-
chatran
őstag
A villogó led mit jelent a bekapcsológombon?
-
válasz
VMatteo #2410 üzenetére
Bar ez eros tipp, de sanszos hogy a prime/pro megmarad 4.1x verzion, a B brandeknel nem divik, meg nincs is kapacitas a frissitesekre, 1-2 frissites ki szokott jonni, de fo verziobol tul sokaig nem kovetik a droid valtasait. De ez igaz a nagy brandek tobbsegere is pl sony,samsung,htc es tarsai...
-
VMatteo
őstag
kapunk mi új androidot?
-
VMatteo
őstag
semmilyen módszerrel nem lehet hangosabbá tenni a Prot? A speakbooster fentvan, de nem az igazi így sem. a CC 7015 sokkal hangosabb volt. Faterom YT-t néz állandóan, ezért kéne
-
válasz
chatran #2404 üzenetére
Ha nem vagy solyom szemu akkor nem veszes 8 colon sem a felbontas ,de ha nagyon vajt szemu vagy akkor okozhat gondot. Ha mar nagyobbra csereled atabot nezz ra az acer a1-810 re is 8 col, 4 mag ,ips ,gps,hdmi,felbontas mint a prestigioe, neves marka 55e kornyekebe faj az ara. De a prestigio 8 colosa se rosszbdarab.
-
chatran
őstag
Szerintetek érdemes a Pro Duot cserélni MultiPad 2 Prime Duo 8.0-ra? 8 Collon már nagyon pixeles az az 1024x768-as felbontás?
-
seiko
senior tag
27 alá nem megyek, az biztos.
Akkor inkább megtartom.
Nem a géppel van bajom, hanem az oprendszerrel.
Az Android nem tud sok olyan dolgot megcsinálni, amit a windows igen.
Bajunk van az apród-dal, banki utalással, stb.
Most már tudom, hogy inkább egy netbook kell nekünk, nem tablet. -
seiko
senior tag
30-ért egy alig használt Prime Duo???????????????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest