Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
-
=Mentor=
őstag
Ezek a szintetikus tesztek nem mérvadóak, a Pro Duo erősebb mint a Prime ez tény !
-
dom1n0
őstag
Igen, emlékeim szerint ki lett beszélve sokszor, hogy azt a lapkát jobban szereti az antutu.

Ettől függetlenül mindkettő jó vas szerintem
Nekem most egy hónapja lesz meg a pro duo, és tényleg semmi negatívat nem tudok.
Illetve van egy subpixel hiba az alsó értesítési területen, ami vagy látszik, vagy nem, használat közben észre sem venni, sőt van aki nyomogatta percekig, és észre sem vette
Szerintem best buy minden téren
-
redbiro
őstag
szevasztok!
köszi a visszajelzéseket wifi ügyben.
meg kell követnem, a wifi probléma router probléma volt, a tegnapi áramszünet összezavarta a fejét.
más problémám is akadt vele, úgyhogy újraindítottam, azóta nincs baj a wifivel sem. -
dom1n0
őstag
Ha valakit a benchmarkok izgatnak fel:
Quadrant Standard:
Samsung p3110: 2553
Prestigio pro 7 duo: 2703Antutu 3.0.3:
Samsung p3110: 6060
Prestigio pro 7 duo: 7785wifi simán jó nekem is, egy hiba sem volt eddig vele
-
redbiro
őstag
na nekem is megjött a pro duo, tapasztalatok 1,5 nap után:
- 1 pixel, 1 subpixel hiba (nem cseréltetem miatta, engem nem zavar, ellenben az igen, hogy majd hoznak 1 hónap múlva még egyet, amin lesz 4.)
- a kijelző rendben, tényleg minden szögből olvasható, ellenben nagyon tükröződik.
- az ereje megvan, tényleg röccenés nékül teszi a dolgát, az appok is pár mp alatt települnek.
- a wifi vevője szánalom gyenge, ott ahol a laptopom full, a telefonom majdnem full értéket mutat, ez simán elveszti a jelet, sőt, nem is tud visszakapcsolódni.
- az árához képest tényleg szépen összerakott szerkezet, igényes a bőr tok is.ez az első tabletem, úgyhogy a használhatósága napi gyakorlatban (főleg ezzel a wifi-vel) még kétséges számomra, de majd meglátjuk.
-
korcsillio
addikt
-
petia
csendes tag
mivel jobb/másabb a 4.1?
-
Casoli
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Van jópár noname gyártó (DPS, Concorde), nem értem, ezek már gyárilag 4.1-el jönnek ki. Azt hittem a Prestigió ebből a szempontból komolyabb cég. De ezek szerint a szoftver szervize egy nulla.
-
dom1n0
őstag
Kivancsi lesszek erre a 4.1-re januarban, uanis ma januar 26 van, nem sok maradt a honapbol.
Remelem kiadjak ra, nem kamu volt :-) -
patow
senior tag
Msi Enjoy 71 =Prime Duo. A külömbség az hogy az Msi-n van hdmi kimenet,viszont csak 8 gb -os,valamint kékszinü a fémes hátlap Különben tökre egyformák. A prestigio nem lehet olyan rosz ha már az msi másolja!
-
Django fool
csendes tag
Sziasztok! Abszolút kezdő, és nemhozzáértő vok. A Pro Duo-mat nem tudom működésre bírni a TV-men a HDMI porton keresztül. A TV egy HDready Philips plazma, a fényképezőgépemet (Canon PowerShot SX20) a HDMI kábellel rákötve tökéletesen játssza a felvett HD videókat hanggal. Ha a kábelt kihúzom a Canon kimeneti portjából és átdugom a ProDuo aljzatába, attól kezdve nem történik semmi. A tabon természetesen a beállításokban a HDMI-nél bekapcsoltam a lejátszást és végig próbáltam a létező összes felbontást. Semmi, semmi, semmi.
Mit csinálok rosszul? Kérlek segítsetek, Köszi. -
cAby
tag
Beléptem a Pro Duo-t használók klubbjába!

Baromira tetszik ez a gép, nagy hirtelen alig tudnék olyan dolgot felsorolni, ami nem tetszik.
Bár a vétel nehezen jött össze:
Először elmentem a Laptopszalon budai üzletébe, volt 1 db belőle, megnéztem, volt 1 pixel hiba, nem kértem.
Másnap elmentem a pesti üzletükbe, kértem hadd nézzem meg a kicsikét. Hát itt is volt 1 pixel hiba, kértem egy másikat. Ennél a kijelzője, (vagy a tok?!) épp, hogy de kicsit (kb. 2 hajszálnyi eltérés
) ferde volt + még 1 pixel hiba. Zárás felé közeledett a bolt, de csak kikértem a 3. gépet is! Meglepődtem, mert nem akartak elküldeni a francba.
Végül ez már jó lett, nem találtam semmi problémát a géppel, le is csaptam rá. 
Egyedüli pici baja, hogy 2 oldalon 1-2 centi részen látszik a háttérvilágítás. Azonban ez csak oldalról nézve látszik, használat közben semmit sem lehet észrevenni belőle.
Folyamatosan nyomkodtam miután hazaértem (telepítés, beállítások, filmnézés próba), vegyes használat mellett az akksija a kezdeti 70%-ról 25%-ra esett vissza 4 óra alatt.
Tehát abszolút meg vagyok elégedve a fogyasztásával, arra számítottam, hogy gyorsabban merül. Elvileg így 5 órát el kéne ketyegnie vígan. Na de az majd holnap kiderül.Ami zavar, hogy az ikonokat nem lehet kitenni teljesen a kijelző szélére, hagyni kell kb. 3 centi helyet mindkét oldalon. Bár ez nem a gép hibája. Remélem hamarosan érkezik a JB és abban nem így lesz.
Apropó, a kezdőképernyők számát nem lehet beállítani? Vagy csak én nem találom sehol?
Végszó: semmi olyat nem tudok mondani a gépről, ami miatt megbántam a vásárlást. Mindenkinek ajánlom

-
korcsillio
addikt

-
violentSt
tag
Koszonom!
Van mikor jol fut le es megvan a 9MB/s de 5bol 2-3meresnel 5M alatti
Antutu is csak 6800at at
Akkor ez gondolom szopo
Nincs szerencsem a tabokkal
4bol negy pixelhibas meg a telom is :-) szoval aazt fel sem veszem
2pedig ezt a lassu memoria irast produkalta...
Ugy latszik ezekhez a kinai csodakhoz tenyleg mak kell, hogy az ember normalis peldanyt fogjon ki
-
violentSt
tag
Most bontottam ki egy duot sajna hibas ( a 3 pixelhibara azt mondom egye fene... feketen latszik csak)
De h a belső memóriát 3MB/s al irja 3 bol 2x szerintem nem normalis
Antutu volt h sd tesztnel el is hasalt
telepitve is kb 10 aprobb app lett csakMerne nekem valaki egyet az SD Card tester nevu appal (300MB-s fajlmeret mellett mennyit kellene hoznia?)
-
petia
csendes tag
S.O.R.R.Y.
-
petia
csendes tag
Hát nem hiszem el. Letöltöttem a gangstar rio-t, ami gameloftos, és ez sem megy. Elindul,ellenőrzi az adatokat, rámegyek,hogy ok-már indul a játék bejön a gameloft logója és kiugrik a menübe, és minden gameloftosnál ez van,eddig még egyik sem indult el, valaki PLÍZ HELP MI: (
-
Magnat
veterán
válasz
szakmaster
üzenetére
Szia,
Extrenal Keybard Helper Pro kell neked.
Küldtem privátot.
-
patow
senior tag
válasz
Tündérke0330
üzenetére
Több helyen,lakásban,munkahelyen több falon keresztül is jó.
-
Gabor12
tag
Nem szeretném sem a Nexus 7-et sem a T-home-ot reklámozni, de megírtam, korábban, hogy a 80 eFt-os ár hamarosan értelmesebbé válik, nem lehet sokáig tartani, és úgy is lett:
D-Link DIR-600 típusú WLAN routerrel
Android operációs rendszerrel
14 900 Ft kezdőrészlet + 24x 1390 Ft kamatmentes részlet
Teljes ár: 48 260 FtNetMánia M, NetMánia L vagy NetMánia XL internet csomaggal, 2 év hűségidővel, legalább 6 hónapja T-Home előfizetők részére.
-
petia
csendes tag
Én azt vettem észre, hogy egy párszor csak simán a kezemben van, vagy játszok vagy valami, és úgy reagál, mintha megnyomtam volna a hangerő gombot, pedig nem. Mitől lehet ez ? Ti is találkoztatok ilyennel ?
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán jutottam hozzá a témában szereplő táblagéphez és érdeklődnék, hogy van-e valaki aki normál billentyűzettel is használja a masinát? Rádugtam a sima USBs magyar kiosztású billentyűzetet, viszont az Android angol kiosztásúnak ismeri fel és hiába próbálom magyarra állítani a kiosztást, a külső billentyűzet még mindig angol és nincsenek ékezetek, a z és y betűk pedig fel vannak cserélődve. A virtuális bill. kiosztás jó. Én néztem be valamit, vagy tényleg nem lehet rendesen magyar billentyűzetet használni ezekkel a táblagépekkel?

-
dom1n0
őstag
válasz
Tündérke0330
üzenetére
menni fog, de ez routertől is erősen függ.
Nálam megy, a többieknél is.
A wifije pont olyan mint a samsung tableté. -
Tündérke0330
csendes tag
Köszönöm a választ.
Valakinek egyéb tapasztalat? Pl. ha a lakásban 2 szobával arrébb van a router akkor is fogja a jelet vagy egy bevásárlóközpontban fel tud csatlakozni a nyilvános hálózatokra ? -
Mezcal
addikt
válasz
Tündérke0330
üzenetére
Nálam vasbeton falakkal körülvév jól veszi a netet, més egyszer dobta le. N-s routert használok.
-
dom1n0
őstag
válasz
Tündérke0330
üzenetére
Szia,
ez sok mindentől függ, de leginkább attól mennyire vagy távol a wifi eléréstől

Azt a szintet kb. mint a telefonod, hozni fogja.
Nekem nincs rá panaszom, N-es a router, eléggé szakít rajta
-
Tündérke0330
csendes tag
Engem az érdekelne, hogy mennyire jó ennek a táblagépnek a wifi-je? Pl. az egész lakásban tudja fogni a wifit vagy egy nyilvános hálózatra mennyire tud csatlakozni? Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm. -
dom1n0
őstag
Bolti árak(bruttó): Prestigo 37000Ft, Samsung 58000Ft
Nézzük a vasat bennük:
Prestigo:
- processzor: RockChip RK 3066 Dual Core 1,6 GHz, ARM Cortex A9
- kijelző mérete 7", 1024 x 600 pixel, IPS
- memória: 1 GB RAM, 8 GB belső memória, microSD-vel bővíthető (max 32 GB)
- csatlakozók: 3.5mm audio jack, mini HDMI, mini USB
- kamera: 0,3 megapixeles, 2 megapixeles
- akkumulátor: 4100 mAh
- méret: 123 x 195 x 12 mm
- tömeg: 356 g
- tartozékok: műbőr védőtok, OTG kábel, USB kábel, töltőSamsung:
- processzor: Texas Instruments OMAP 4430 Dual Core 1 GHz, ARM Cortex A9
- kijelző mérete 7", 1024 x 600 pixel, LCD PLS
- memória: 1 GB RAM, 8 GB belső memória, microSD-vel bővíthető (max 32 GB)
- csatlakozók: 3.5mm audio jack, USB 2.0, 30 pin csatlakozó
- kamera: 0,3 megapixeles, 3,2 megapixeles
- akkumulátor: 4000 mAh
- méret: 122,4 x x 193,7x 10,5 milliméter
- tömeg: 344 g
- tartozékok: USB kábel, töltőMegfogdosva őket kikapcsolva, ami feltűnik elsőre, hogy a Samsung egy fémes házat (unibody?) kapott, addig a Prestigio egy jóminőségű (gumis?) műanyagot, egyik sem recseg-ropog, egyben vannak, itt nem lehet egyik oldalat sem előnyben hozni szerintem.
Méretük kvázi ugyanaz, a Samsung egy lehelettel vékonyabb.
Bootidőben a Prestigio jó 3-4 másodpercet ver a Samsungra.
Software ügyileg mindkettőn Android ICS 4.0.4 van, a Samsung ráhúzta a saját touchwiz ui-ját, ami vagy plusz valakinek, vagy mínusz, nekem jobban kézre áll a sima ICS, mint ez a turbózott.
Sebességben a Prestigio veri a Samsungot, kezdve a sima böngészőtől, át a letöltésig, folytatva a dead triggerig, mindenben gyorsabb volt.
Sok panasz éri a nem full brand tableteket a wifi miatt, itt teljesen ugyanolyan jelet mutatott mindkettőnél a wifianalyzer...
Kijelzők minőségre (betekintés, színhűség) az én szememnek azonosak, kontrasztban a Samsung jobb.Egyelőre ennyi, szintetikus teszteket direkt nem futtatok, semmi közük a valósághoz

-
jhany
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom tablet vásárlásán.
Szeretném megtudni, milyen maximális letöltési sebességet lehet elérni prestigio gépekkel wifin.
Érdemes e, az otthoni nettel néha filmeket leszívni? Köszi a válaszokat
-
petia
csendes tag
korcsillio , Sztrego úgy csináltam, hogy a GL to SD-ben menü gomb, ott hogy moove data, kiválasztottam a dead triggert, kicsit dolgozott, áttette a memóriakártyára, de nem lelem a programon belül az ikonját, csak egy ikon van ott, MC4 é, de az sem megy. Hol lelem meg benne a DEAD TRIGGER indítóját? mert átkutattam, és nem leltem benne sehol

-
ice9
tag
válasz
iiiiiiiiii
üzenetére
ha a hátán lévő SN-re gondolsz, akkor annak nekem a vége 842
-
JoeYi
őstag
válasz
iiiiiiiiii
üzenetére
én is edigitalból vettem hibátlant, igaz még november végén. Jól belenyúltál sajnos
-
iiiiiiiiii
csendes tag
A szervizbe küldöttnek a sorozatszám utolsó 3 száma 617 volt neked is vagy esetleg már 7-el kezdődik. A harmadik gépé már 669 ha jól emlékszem.
-
ice9
tag
válasz
iiiiiiiiii
üzenetére
igen
-
ice9
tag
válasz
iiiiiiiiii
üzenetére
mikor meghozta a futár az első dolgom volt pixelhibákat keresni, de egyet se találtam és a kijelző is vízszintes
-
iiiiiiiiii
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos ez a tablet (pro duo 7.0) egy ipari hulladék. 2x kicserélték a 3. amit adni akartak az is ugyanolyan hibával rendelkezett (pixel hibák és FERDÉN beépített kijelző). Frankón látható volt ha fogtam fektetett állapotban a kerethez képest ferde volt a kijelző. A másodikat elküldtem a szervizbe, hátha meg tudják csinálni, de csereutalványt küldtek (nem javítható). Így mentem el a harmadikért a csereutalvánnyal a kezemben, már felkészültem vittem pixel tesztelő progit is, de már bekapcsolás után látszódott, hogy ez is selejtes itt is ferde volt a kijelző a pixel hibát már meg sem néztem mert elegem lett belőle. Jó tudom, hogy ez nem Nexus7 meg GalaxyTab 2 meg miegymás. De ha a 20.000 Ft-os szutykokba beletudják rakni a a kijelzőt normálisan középre akkor ebbe miért nem? Ti is tapasztaltatok ilyen hibát (ferde kijelző és pixel hiba). -
patow
senior tag
Az Msi megjelenik egy 7 colos tabal ami tokre megegyezik a prime duoval Masoljak a prestigiot?

-
petia
csendes tag
Meg azt sem értem, hogy miért van, de már megőrülök tőle...
a gameloftos játékok közül egyik sem ment még, amit felraktam az a MC4, MC3, Tintin HD. ráteszem, telepítem. Kiirja, hogy jó, meg van minden fájl, koppintsak az ok-ra és játszhatok, bejön a gameloft felirat, aztán kiép a menübe. Valakinek valami vélemény? nagyon bosszant
-
petia
csendes tag
a GL to SD progival átraktam a DEAD TRIGGERT az sd kártyára, de így nem megy a játék, megint le akarja tölteni.
rossz így, hogy nem tudom átpakolni a cuccokat, mert nem fér bele a sok játék
-
petia
csendes tag
Amúgy nektek is melegszik nagyon? mert ha egyhuzamban játszok kb. fél órát, vagy ha netezek akkor is eléggé felforrósodik

-
ice9
tag
Ha rootolom akkor ugrik a garancia? Ill a kinai progival lehet unrootolni?
-
Prof01
veterán
Igen, újra tudod telepíteni. A Prestigio honlapján le kell tölteni az adott típushoz tartozó firmware-t és abban van egy leírás is hozzá.
Nekem a win 7 talált drivert hozzá, így nem volt sárga felkiáltójelem. A Te esetben viszont a SuperOneClick-kel kéne orvosolni a problémát valahogy. -
kadam72
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a tanácsot. A baj az, hogy az eszközkezelőben a készülék neve mellett ott a sárga felkiáltójel. Azaz - én úgy értelmezem - a PC-n nincs driver. Így nem akarok nekiállni a kínai progival, mert nem szeretném, ha tönkretenné a tabletemet.
Tényleg, ha valami hiba csúszik a számításba, és újra kellene indítani a gépet, van valami gombkombináció, amivel resetelni, netán a rendszert újratelepíttetni lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mit csinálok rosszul? Kérlek segítsetek, Köszi.