Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Én most frissítem a Prime Duo-t, meglátom mi lesz.

Mostanában, bekapcsolás után egy ideig vízszintesen ugrál a kép, vékony fekete csíkok vannak benne.
Egy idő után abbahagyja, és nem látszik semmi hiba.
Azt hittem, hogy a szálloda neonreklámja zavarja be (mert az sercegett-zúgott kicsit), de mióta hazaértem, itthon is produkálta a gép.
-
chatran
őstag
válasz
chatran
üzenetére
Úgy látom itt mindenkinek Pro Duo-ja van, na mindegy.

A problémát megoldottam, kb 2 hete kijött egy új frissítés a Prestigio oldalán a Prime Duo-hoz. Feltettem és érdekes módon nem törölte az össz cuccot a gépről. Azért nyomtam neki egy factory reset-et, azóta szépen futnak a bundle-s játékok. -
patow
senior tag
Az osztrák média markt-ban a prime duo 100 euro.
-
chatran
őstag
Megvettem ezt a Bundle-t, de egyik játék sem indul el a Prime Duo-mon. Mindegyik, "az alkalmazás sajnos leállt hibaüzenettel" kilép. Van valami ötletetek, hogyan tudnám elindulásra bírni ezeket a játékokat?
Próbáltam pár virágboltit, pl Where is my water, Vice City ezek szépen futottak. -
Cogwheel71
tag
Prestigio Pro Duo 7 rootolásában kérném a tapasztaltak segítségét. Gyárilag 4.1.1 van a gépen, ez már egy hónapon belül a második, az első javíthatatlanul meghibásodott (wifi térerő probléma). Ennél az elsőnél gond nélkül ment a root, ezért nem értem, hogy mit szúrhattam el. CWM 5504-et kibontottam, gép kikapcs, volume + megnyomása közben usb rádugva, RK Android tool 1.35 felismeri, flashre kattintok, minden ok a flashelést befejezi. Kilépek, majd beteszem az sd kártyán levő Eshare root stb. zipet. Volume + és power együttnyomására nem lép be a recoverybe, és a powerral már egyáltalán nem is tudom bekapcsolni. Ezután újraflasheltem a gyári 4.1.1-et, és megpróbáltam újra, de ugyanez lett a vége. Mit csinálhatok rosszul?
Az RK Android toolnál van egy csomó kipipálható funkció, ehhez nem nyúltam, de nem tudom melyiknél kell a pipa, és melyiknél nem. Lehet hogy itt a probléma? -
nbalint91
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én is egy ideje MultiPad 7.0 Pro Duo tulajdonos vagyok. Összességében elégedett vagyok a készülékkel, ámbár az üzemidő terén egy 4000 mAh-s akksitól kicsit többet vártam. Nálam egész gyorsan merül, pedig nagyrészt csak böngészésre használom. Böngészés közben nekem is melegszik, nem is kicsit, de elfogadható. Igazából két kérdésem lenne. Az egyik az csak annyi, hogy várható-e hivatalos Android 4.2 a készülékre? A másik kicsit komplikáltabb:
A készülékem hátulja "üreges", és (ezt most így elég nehéz elmondani) lötyög. Ezt most úgy kell elképzelni, hogy ha fogom a készüléket, és "mozgatom", akkor úgy érzem, mintha a készülék belseje "lötyögne" a már említett üreges rész egyik falától a másikig. A működést nem zavarja, és engem sem, viszont a kérdés az, hogy ez a hiba maga után vonhat-e komolyabb problémákat? Írtam ezzel kapcsolatban a Prestigio szerviznek, de csak azt válaszolták, hogy ha zavar, akkor küldjem be a szervizbe. Én inkább a probléma mellékhatásaitól tartok, nem attól, hogy "zavaró".
Egyébként összességében elégedett vagyok a készülékkel, nem bántam meg, hogy ezt vettem. A Wayteq xtab 70dci és a Concorde Tab Speed között variáltam még, és végül a Prestigio mellett döntöttem.
A tanácsotokat előre is köszönöm:
Bálint -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Aki szervizeltette már a tabot az segítsen már ki, hogy a garancia papírt és a többit fénymásoljam le, és azt küldjem el a géppel együtt vagy nyugodtan mehet az eredeti?

Esetleg, aki nagyon segíteni akar, az pü-t is küldhet.

Más:
Oh, majd elfelejtettem... Másnak is melegszik a tablet böngészés közben? Elég kellemetlen ilyen melegben kézben tartani. Mert ha ez is hiba, akkor hozzácsapom a listához. -
nimbusz
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!

-
saelin
veterán
válasz
nimbusz
üzenetére
Play áruházból számtalan e-könyv olvasót le lehet tölteni. Személy szerint cool readert használok, támogatja az epub (nem-DRM), fb2, doc, txt, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi (nem-DRM), pml formátumokat.
-
nimbusz
csendes tag
Sziasztok!
Pro Duoval kapcsolatban kérdezném hogy csak azokat az ebook kiterjesztéseket tudja-e kezelni ami a specifikációban le van írva v. esetleg olyat is hogy mob,rtf,doc? És ha nem kezeli van-e rá valami megoldás hogy tudja. Elöre is köszi. -
patow
senior tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Nem nagyon, mert amúgy nagyon alap készülék.
-
patow
senior tag
válasz
korcsillio
üzenetére
A MultiPad 7.0 PRIME 3G
-
korcsillio
addikt
Hello.Prestigioból van olyan olcsó tab amibe lehet simet rakni és lehet róla telefonálni is?
-
christophe
csendes tag
-
saelin
veterán
Hát az igazat megmondva nem tudom... Pc-ből mindig csak kirántottam/kirántom és még működik (1 GB-os kingston, kb 7 éves, itt egy [link] a témáról).
Jó lenne, ha más is megnézné gyári ICS-n, JB-n és más forrásokból származó rom-on is. De kétlem, hogy ez hardveres hiba lenne, csak jó biztosra menni.
-
chatran
őstag
Próbálta valaki a tableten a Broken Sword Directors Cut c játékot? Futott rendesen?
-
scymex
csendes tag
Valaki tudna segíteni, hogyan kell belőni a GL to SD nevű programot? (Vagy a beállításairól egy screent tolni) Nagyon nem jön össze

-
saelin
veterán
Ja, nekem is volt pendrive csatlakoztatva... Akkor ez rendszer bug?
Szerk: Meg is van a ludas, ha simán kirántom a pendriveot az otg-ből, akkor nincs semmi baj. Amikor viszont "Unmount storage"-el választom le a pendriveot, elő jön a hiba... Kellemetlen. Vajon SD kártyával is ez van? (meg is nézem)
Szerk 2: SD kártyával is ez a helyzet.

-
saelin
veterán
Kellene egy kis segítség:
- Megint előjött az eltűnt az app-om típusú hiba, de most nem csak a Swype (úgyhogy ez nem is annak a hibája mint fentebb írták), hanem más alkalmazások is "eltűntek".
Akkor vettem észre, amikor elindítottam volna egy játékot az asztalon lévő ikonnal és "Ez az alkalmazás nem létezik." hibaüzenetet kaptam. Gondoltam lehet letöröltem, katt egy másikra az is... Gyorsan benéztem google search-be hogy a Swype megvan e. Hát nem volt! Megnéztem alkalmazás kezelőben és ugyan most láttam, hogy ott vannak, de szürke "SD" ikonja volt mindnek (Swype, eyes, lightopus, plant vs zombies, ezek a Lost-ot játszó app-ok). Próbáltam áthelyezni táblagépre őket, de csak hibaüzenetet kaptam újfent. Mivel nem voltam net közelben, így ki- és be-kapcsoltam a tabletet, minden app ami "nem létezett" újra elindult. Próba képen áthelyeztem a táblagépre őket, úgy hátha nem válnak köddé, de ekkor nem indultak el... "Az alkalmazás leállt."üzenet ugrott fel.Mi okozhatja ezt? Hibás belső memória vagy rossz rendszer? Az biztos, hogy app nem lehet hibás. Warez program nincs az eszközön.

-
saelin
veterán
Az apex launcher-el is ugyan ez a hiba (szvsz csak zavaró, inkább csak ennyi bug legyen benne)... direkt ki is próbáltam több launcher-el. Az előző (értem úgy, hogy csere előtti) prestigio tabon is így volt.
Ha már belementünk a rendszer frissítésekbe:
- várható még update erre a tabletre? (esetleg bug fix)
Ez az "első" prestigio tabom, így nem tudom mire számítsak. -
saelin
veterán
Az üzemidő szerintem rosszabb ics-vel, mondjuk becsapós, mert lassabban esik a százalék eleinte. Játékkal (beach buggy) és youtube-al teszteltem.
- Játékkal úgy 10 perc külömbség lehet a jb javára.
- Youtubbe-al kb ugyanaz. (a wifi nagyon zabálja az akksit...)Összeségében az ics sokkal rosszabb:
- bizonyos alkalmazások nem kompatibilisek 4.0-án (swype, tune in radio stb...)
- mx player nem tudja elrejteni az állapotsávot (más lejátszót nem néztem)
- és a rendszer sem olyan folyamatos, nem akad, de láthatóan nem olyan "sima".A jb sem tökéletes (de mérföldkövekkel jobb):
- több kompatibilis app
- mx player full screenen
- folyamatosabb rendszer
hibája is van:
- más launcherekben az alkalmazás infó csak másodjára akar bejönni (ha egy asztali ikonon rányomok az alkalmazás infóra, először megnyitja majd bezárja. másodjára bejön rendesen és egy ideig így is marad.) -
gps76
őstag
-
saelin
veterán
-
-
scymex
csendes tag
Hát én ráfaragtam ezzel a 4.1.1-el. Gyorsabban merül, az eddigi maximális wifi távolság valami okból csökkent. Amikor gépre kötöm a háttértár mód bugol. Nem tudja mikor van bekapcsolva, nem lehet kikapcsolni, és néha csak az sd kártyát csatlakoztatja a háttértár mód.
A rootolás viszont elsőre sikerült, windows 7 64biten. -
kd
aktív tag
SÜRGŐS!!!!
Sziasztok! kis segítség kellene havernak facebook közben lefagyott a prime duo semmire nem reagál ki sem lehet kapcsolni! Van valami reset gomb vagy valahogy kilehet bányászi az aksit? mókolva nem volt még semmi rajta! -
9500
csendes tag
Pro Duon az előre telepített ekönyv olvasó progi(ereader Prestigio)nem fogad el semmilyen beállítást.Tapasztalta ezt már valaki?Esetleg ötlet?Nem szivesen raknék fel másikat.
-
Mezcal
addikt
válasz
Cogwheel71
üzenetére
Állítottam rajta. Letöltöd a inSSIDer programot a play-ről, majd megnézed, hogy milyen csatornákat használnak a környezetedben, és arra állítod át, amit nem használnak.
-
Mezcal
addikt
válasz
Cogwheel71
üzenetére
Nekem TP-Link VR740N routerem van, és nagyon stabilan tartja a jelet a tablet.
-
Cogwheel71
tag
Ma küldöm el a fixitnek a gépet, remélem nem ülnek rajta sokáig. Beszéltem a szervizessel, nem tapasztalt még ilyen térerő problémát, ez mondjuk nem hangzik valami jól... Az is furcsa, hogy állítgatnom kell a routeren ha nem akarom, hogy ledobáljon. Otthon még elmegy, de bárhol másutt kivitelezhetetlen. Csak én vagyok ilyen szerencsés? Dlink 600-as routerrel nincs valakinek ilyen tapasztalata? Ha nincs más megoldás, és másik router kell, mit ajánlanátok? Köszönöm!
-
patow
senior tag
válasz
Cogwheel71
üzenetére
Jobban jársz ha visszaálitod nehogy belekösenek
-
Cogwheel71
tag
Sziasztok!
Pro Duo-m van, rátettem a 4.1.1-es frissítést, valamint egy segítőkész fórumtársnak köszönhetően rootolnom is sikerült. Már a frissítés előtt is gondom volt a wifi kapcsolattal, Dlink Dir-600-as routernél a gyári alapbeállításokkal nem volt hajlandó működni, csatlakozott ugyan, de ahogy böngészést vagy youtube-ot indítottam azonnal megszakadt a kapcsolat. Most fixen beállítottam a 2-es csatornára, only n-re, és auto 20/40 Mhz-re, így már nem dobál, de csak a router közvetlen környezetében fogja jól a jelet. Egészen pontosan megmértem Speedtest programmal: a router közvetlen közelében 25 Mb/s, tőle két méterre 7,5 Mb/s, négy méterre 0,6 Mb/s a letöltési sebesség, a szomszéd szobából pedig már nem talál jelet. Ráadásul a router nem is a kis gyári antennájával, hanem egy jobb teljesítményű külső antennával üzemel.
Mi lehet a probléma?
Ha szervizelni kell, akkor érdemes visszaállítani gyári állapotra, vagy nem lesz gond a rootolással?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Volt már olyan nektek,hogy valamikor eldobja a wifi kapcsolatot? Pro Duo
-
chatran
őstag
válasz
christophe
üzenetére
Na nálam is pont ugyanez a probléma.
De csak töksötétben, maxra húzott fényerőnél látom. Ezért már nem fogom visszaküldeni.
Ha neked küldenek egy pixelhiba mentes darabot, majd írd meg. Köszi -
-
chatran
őstag
Megnéznétek nekem egy pixelellenörző progival, hogy maximális fényerőnél fekete alapon a kijelző széleinél vannak-e apró pöttyök, subpixel hibák? Prime Duo-m van, cseréltettem és a csere kijelzőjén is ugyanez a hiba.
A Deadpixelcheckert és a Pixelfehler test-et használtam. -
saelin
veterán
Csináltam egy gyári visszaállítást és minden pöpec a Swype-al! Nem tudom mi lelhette... warez progikat nem is használok (azok aztán tudnak bajt csinálni), no mindegy.
Más:
A töltés közbeni érintőkijelző megbolondulása tényleg a töltő hibája, volt szerencsém másik töltővel kipróbálni és nyoma nincs a hibának. Most hétvégén kitöltöm azt az RMA-s regisztrációt és elvitetem a tabot a fixit szervizébe.
Ami érdekelne, hogy a szerviz mennyire foglalkozik pl kisebb hibákkal? Mert a hangerő gombot elég nehezen lehet állítani felfelé, jó lenne ha azt is megcsinálnák és tökéletes tabot kapnék!+ A szervizbe gyári visszaállítottan küldjem vagy maradhat rajta minden (nem igazán őrzök rajta FBI-os titkos adatokat). Nem szervizeltettem még se telefont, se tabletet...

-
Tegla80
addikt
sziasztok
"bőrtokos billentyű"vel van valakinek konkrét tapasztalata ?(pro duo)
szeretnék venni anyunak valamit hozzá és van ám választék,de nemtom melyik lenne jó hozzá.
thx előre is
-
chatran
őstag
Mivel csak egy bemenete van a tabletnek, hogyan tudnék mikrofont csatlakoztatni rá?
-
saelin
veterán
Ez a márka nem szeret engem, érzem.

Egy kis szoftveres bugot vettem észre, ami már nem először jött elő. 4.1 alatt a teljes verziós swype-ot letöltöm és vígan használom egy darabig, aztán x idő múlva (mint most reggel), mikor valamit írnék látom, hogy a gyári bill van előttem. Rámegyek a beállításokra, de ott meg nincs lehetőségem kiválasztani a swype-ot. Jó, akkor megkeressük az appot... az sincs! Wtf?
Újra telepítem és minden kezdődik előröl... Ez most a jb bugja vagy a swype van gagyin megírva? -
saelin
veterán
Úgy látszik a csere tabnak is van valami baja... Ha csatlakoztatva van a töltő a kijelző érzékelése megkergül. Értem úgy, hogy ha 2 vagy annál több pontot érintek meg rosszul becsüli meg az érintések helyét. Általában mindig a kijelző közepére oda "képzel" egy állandó pontot és pl játék közben a joystick oda ugrál. Eleinte azt hittem csak nagyon rá izzadtam a tabra, akkor szokott ilyesmit csinálni... Multi touch progival ellenőrizze már le a sajátján is ezt, köszi.
Gyorsan megnéztem több konnektoránál, ott is így van. Edigital örülni fog... szerintetek szerviz vagy csere lesz?

-
chatran
őstag
Mostanában nem követtem az eseményeket Prime Duo fronton. Van már rá stabil 4.1?
-
szasz75
csendes tag
köszik a válaszokat,ha esetleg tudutok mást is kösz
-
chatran
őstag
A mindigTV alkalmazás nekem már az elején leáll(Prime duo). Nektek megy rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rootolás viszont elsőre sikerült, windows 7 64biten.
).