Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balioking
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Nem nagyon értek az android rendszerhez. Adott egy Multipad 7.0 Pro Duo. Mindennel meg vagyok elégedve vele kapcsolatban, csupán egy gondom adódott. Nem tudom a pendriveot beolvasni. Otg kábelt csatlakoztatom, rá a pen, működik is a led szerint, de nem plug and play. Milyen program kell hozzá? Fat32-re formáztam a peneket ( kingston dt 8 Gb ill. Emtec 8Gb), de egyik se működött. Usb Hoszttal és otg host nevű programmal próbálkoztam eddig. Ezt hogyan lehetne megoldani? 6 Gb adatot kéne elvinnem osztálytalálkozóra és kevés a belső memória, ezért gondoltam a pendrivera. Sd kártyát ezért most nem vennék külön. Előre is kösz a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest