Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasz75
csendes tag
sziasztok
Van egy prestigio multipad 7.0 pro duom,ami szuper,de nem megy digis mobilinternettel? Tudnátok segíteni?
Előre is köszi! -
mrphnn95
tag
Megvan az oldalra regisztráció! Most RMA-t kéne regisztrálni, a sorozatszámot és a garanciajegy számát hol találom?
-
saelin
veterán
válasz
mrphnn95
üzenetére
RMA: [link]
A háztól-házig meg az jelenti, hogy kimennek a készülékért (hardver hiba esetén!) és beviszik a szervizbe, amikor kész kiszállítják neked.
Más: Nem tudom, hogy az akku gyene vagy csak az android jelzi szarul, de 10-20 perc böngészés után jó 10%-ot "merül". Az elején gyorsan csökken, aztán az utolsó százalékokat mintha kőbe vésték volna... csak ugye ott kiabál a rendszer hogy töltsem... Ez tényleg javulni fog a későbbiekben? Egyáltalán hogy lehet ilyen pontatlan? A samsung galaxy mini 2-m (2.3.6 gyári) ennek nyomát sem mutatja, csak nem elrontottak valamit a JBben, esetleg a prestigio romja lenne a ludas?
Egyáltalán meddig kell bírnia az akkunak (böngészés, teljes terhelés, hd videók nézése)? s válaszokat köszönöm.
-
mrphnn95
tag
Sziasztok! Még mindig nem küldtem vissza tabletet. Kéne egy kis segítség, a FixIT-es oldalon a regisztrációnál nem értem mi az az RMA, és mi az, hogy háztól házig szolgáltatás? Köszönöm előre is a segítséget!

-
saelin
veterán
válasz
Halkakas
üzenetére
Megjött a csere tab és a wifi az újjal tökéletes! Itt-ott van pár pixelhiba, de alig észrevehetőek. Ami fail, hogy a hangerő gombot kicsit nehezen érzékeli ha megnyomom, de csak hangosításnál. Ennyiért szerintem nem viszem vissza (az összeszerelési minősége is jobb)... Megérte az árát.
-
saelin
veterán
1: Valaki használ mx playert? Mert ha igen, mondja már meg, hogy hw (videó) dekóderrel a filmek tekerése kaotikus e neki is. Nállam össze vissza ugrál.
A másik, hogy a h/w+ meg képi hibákat (kockásodást főként) produkál.Szoftveres dekódolással minden rendben megy.
2: Az akkumulátor töltéskor melegszik ezt tudom, de ha pl olvasok, szöveges dokumentumot szerkesztek, akkor az egyik oldala szinte süt, a másik meg hideg! Azért pont ezeket a helyzeteket írtam le, mert a játéknál még érthető ugyebár.
3: Egy apró esztétikai hibát véltem felfedezni az érintő panel illesztésében. Látszik a kijelző megvilágítása a kamera felöli (vagy az azzal szembeni oldalon, nem tudom most így fejből) részen, egy vékony fehér csíkban. Másnál is így van?
Köszönöm a válaszokat!
-
Mezcal
addikt
válasz
Mauddip
üzenetére
Te döntöd el, hogy neked melyik a szimpatikusabb. Pro Duo most annyival jobb, hogy a 4.1.1-es android is rootolható rajta.
A Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO nem IPS-es és ugyanaz a hardvere, mint a Prime Duo-nak.
[link]
Itt az újabb változata, ami IPS-el van szerelve és a Pro 7 duo hardverével. -
Mauddip
aktív tag
válasz
Mauddip
üzenetére
Sajnos mivel Extreme Digitalba azt mondták, h készlethiány van az egész országban, és csak hónap végére jön meg talán, és nekem jövő hét végére kéne már, így elgondolkodtam egy ilyenen, mert ugyanennyibe kerül, mint a 7, jelenleg akciós...
Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO
Véleményetek szerint ugyanazt tudja, vagy jobb esetleg? Ugyanúgy köthető rá billentyűzet/egér, és ugyanúgy tv-re köthető?
(Bocs az off topikért!
) -
Mauddip
aktív tag
válasz
Mauddip
üzenetére
Annyi kérdésem lenne még, h a 2 változat közül melyiket érdemesebb megvenni, mi a lényeges különbség a kettő között?
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo PMP5570C
és
Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO PMP5770D -
saelin
veterán
Igen, de ha a szobámban vagyok a wifi mellett és a fent leírtak szerint a kamera kerül felülre akkor is ledob... Azt még megérteném, hogy gyengébben venné a jelet, de így már más. Biztos vagyok benne, ez nem normális működés.
Szerencsémre bármikor tudom bizonyítani a hibát, úgyhogy biztos kicserélik/megjavítják. (tegnap fizettem ki és vettem át)
-
saelin
veterán
Bocsánat a dupla postért, de megvan mi idézi elő a dct! Függőlegesen tartva a tabletet, ha az előlapi kamera lent van még a konyhából is tudok netezni, de amint megfordítom hogy a kamera fent legyen azonnal ledob. Ez antenna hibának tűnik.
Volt már valakinek ilyen gondja?
-
saelin
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Én is erre gyanakszom... amint kimegyek a szobából le is dob. Még ma visszaviszem.
Jól megnézve 1 pixel hibám is van.

-
-
saelin
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Beállítottam úgy ahogy mondtad, így legalább a szobámban tudok netezni. Nem gondoltam, hogy ilyen válogatós lesz a tab. (Tp link router)
-
Cserelj launchert , mondjuk nova , a wifid pedig allitsd at usa lokalizaciora a routeren... elvileg nagyobb energiaval szorja ugy a netet, ha lakotelepi vagy a wifi analyzerrel nezd meg melyik csatornat hasznaljak kevesebben es arra allitsd fixen. A 11 feletti felejtos , mert a win alapbol nem szereti.
-
saelin
veterán
Félig örömtelien kijelentem, hogy én is pro dou tulajdonos lettem! Ami kicsit belepiszkít az a wifi... A galaxy mini 2m gond nélkül veszi a konyhából is a jelet, de ez a tabletnek problémát okoz. Tudnátok a gyakori ledobások ellen valamit ajánlani?
A másik, hogy hol lehet (a gyári) launcherben lapokat hozzáadni vagy törölni? A válaszokat köszönöm.
-
Mauddip
aktív tag
(#2065) this is life: Értem, hát köszönöm szépen, de ezt már sokallom, 20 körül gondolkodtam, de ha már ez jobban használható, lehet ráköltöm azt a 36 körüli összeget.
(#2066) Sztrego : Neked meg köszönöm, örülök, h használható hozzá sima bill. is, szerintem akkor ez lesz a megoldás

Köszi a segítségeteket!

-
válasz
Mauddip
üzenetére
Valaszthatsz tokba epitettet ,csak figyel oda ra hogy az usb csatlakozo stimmeljen ,mini vagy micro nem mindegy,nem tudom a primebe van e buetooth,ha igen olyan is lehet ,de ugy macerasabb hasznalni mert akkor is kell egy kitamasztos tok. Ha birnad anyagilag akkor erre a gepre se lenne rossz ralesni ..[link]
-
Mezcal
addikt
válasz
Mauddip
üzenetére
Megéri, mert még mindig az egyik legjobb vétel a kategóriában. Nagyobb felbontású kijelzővel ellátott tabok vannak, de vagy nincs rajta hdmi, nem bővíthető, vagy gyengébb az akkumlátora. Ami meg jobb, az drágább is.
Lehet használni office-ra, de nem árt hozzá egy billentyűzet, mert egyébként macerás. -
Mauddip
aktív tag
Jelenleg megéri-e venni egy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo-t, tehát a piacon ebben az ár/érték arányban találok-e jobbat, vagy használhatóbbat?
Igazából már múltkor írtam, h barátnőmnek venném, viszont azóta gondolkodtam azon, h akkor ha már befektetek egy ilyenbe, lehet, h nem a sima egymagos változatot venném, hanem ezt.
Tegnap teljesen megadta magát a laptopja, és mivel kéne valami neki sulihoz is, azt szeretném még kérdezni, h ez mennyire alkalmas ilyen irodai szoftverek használatára, office és hasonló társaira?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
ajalberto
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha nagyon OFF a kérdés, de nem talált még senki Pro Duo root hoz hasonló módot Prime Duo-ra?
Sajnos a Pro Duo-hoz való megoldás nem megy és nem is fog menni Prime-on, mert a prime nem rockchip-es, hanem AMLogic-os(a későbbi guglik kedvéért írom, hogy nem megy, ne próbálja senki).
-
Mezcal
addikt
Azok, akik szeretnék, hogy a google play Nexus 7-nek ismerje fel a gépet, azok írják át build prop fájlt.
system
build propro.product.model=Nexus 7
ro.product.manufacturer=asusújraindítás és kész.
Root szükséges.
-
ice9
tag
amúgy nem tettem fel a cm-et emiatt: -connect to PC only internal SD de nem bánkódom. baromi jó ez a 4.1
már s hidebar se kell az mx playerhez az alsó csík eltüntetéséhez -
JoeYi
őstag
4.1 telepítése után megmaradnak a korábban felrakott programok? Anyukám gépét tervezem frissíteni és jó volna tudni hogy a játék mentései elvesznek-e
-
béke
aktív tag
Ez semmit nem csinál.
-
btimar
csendes tag
Egy hozzáértő véleményére lennék kíváncsi (root):
Ez vajon működhet?
http://myprestigio5570c.blogspot.hu/2013/03/how-to-root-prestigio-multipad-7-pro.html -
béke
aktív tag
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy van egy Prestigio Multipad 3270B Tabom, és szeretném frissíteni.
Ez lenne az első az android világában.
Leszedtem gyári oldalról ezt : FrissítésHogyan is kell akkor neki állni?
Vissza olvastam jó pár oldalt láttam egy két leírást de inkább első kézből kezdeném valaki segítségével nem szeretném elrontani.
A tabon beállítás menüben,biztonsági mentés,recovery, ezt megnyomtam töröltem mindent amit kellett,factory reset, ezeken túl vagyok most egyébként gyorsabb lett főleg hogy feltettem ezt a nova launchert amit olvastam tényleg jobb lett sokkal.
Jelenleg gyári ice cream sandwich van rajta.
És ha mindez meg van akkor jól jönne még 1-2 teljesítmény növelő/látvány progi ami szebbé jobbá gyorsabbá teszi
pl:Akku HD az egy szép hasznos jó progi 
Ja és azért leírom hogy win8 64bit ha lényeges.
Köszi előre is mindenkinek.
-
btimar
csendes tag
problémám az, hogy az iPhone-omon ha bekapcsolom a WiFi hotspotot, azt a Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo tabom nem látja. Szerintetek megoldható, hogy pl veszek egy bluetooth sticket, azt csatlakoztatom a tablethez, és bluetoothon keresztül menjen a tethering? Kompatibilis egyáltalán ilyen bluetoothos eszközökkel a prestigio multipad?
Köszi! -
patow
senior tag
Valaki próbálta már a nova launcher-t. -ha igen mi a véleménye róla?
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
E-book olvasó vásárlás előtt állok, pontosabban május végén venném meg barátnőm születésnapjára, és igazából nagyon látni se láttam még senkinél ilyet, mert nem foglalkoztatott a téma, tehát kb semmit nem értek hozzá.
Mivel érintő kijelzős androidos telefonom van, arra alapozom a tudásom, és annál tudom, h különböző programokat kell hozzá felrakni, h ha meg akarok nyitni különböző formátumú fájlokat...
Ezt azért írom le, mert nem tudom, h ennél is hasonlóképp kell, vagy alapból ami fent van rajta azt tudja, és nem bővíthető a "tudása"?
Az ár amit megcéloztam az olyan 20eFt körüli összeg.
Az első, amit kinéztem az ez lenne: Prestigio MultiPad 7.0 Prime PMP3270B(20800Ft) és ez Prestigio MultiPad 7.0 Prime+ PMP3470B (21245Ft).De ajánlhattok mást is, ami szerintetek jó, és megéri...

A kritérium leginkább az ár, ennél többet nem szeretnék rá költeni, mert ahogy nézem, nem tudnak semmivel se többet, mint a 3 éves telefonom
, a másik pedig, h szeretnék akkor már színeset venni, ha lehetséges.
Az egyik nagyobb oldalon néztem az e-bookokat, és a legtöbb/legelterjedtebb fájlformátumok ezek: prc,pdf,mobi,doc,rtf,epub. Az lenne a legjobb, ha ezeket karakterhibák nélkül tudná kezelni. Ahogy néztem, ezek már lejátszana avi fájlokat is, szóval nem lenne az se baj, h ha pl utazás közben filmet is lehetne rajta nézni szaggatás nélkül, persze nem ilyen fullHD minőségre gondolok, elég egy sima xvid is.
Mennyire használható ez a készülék? Szóval kb. annyit képzeljek el, mint egy androidos telefon, sim kártya nélkül? "Tanulgatásra", szóval szövegszerkesztésre, tananyag olvasásra (benne persze képekkel) pl mennyire jó?
Látom persze a dupla magos változatot, de annyit azért nem szeretnék rá költeni, inkább az érdekelne, h filmnézésre/netezésre/olvasgatásra megfelelnek-e az általam említett modellek, vagy a mai világban már nagyon gyengének számít?Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv(Szerk: (#2022) Sztrego : Bocs, új helyett a válaszra nyomtam!
) -
Mezcal
addikt
Akinek sikerült felrakni a CM-et, az ossza meg velünk.
-
gps76
őstag
Valaki próbálta már a PIPO S3 portolt romját?
-
szaszapi
őstag
Win 7 32-bit alatt sikerült a root.64bit-es oprendszerek alatt nem sikerült összehozni.
Felraktam a button savior progit meg a hide bar-t a status bar eltüntetéséhez,de ahogy tapasztalom,nem akar működni a vissza gomb,nem reagál rá semmit.Az előző androidverzión ez működött.Valami megoldás esetleg?
Az érdekelne még hogy hátteret hogy lehet beállítani, hogyha elforgatom a tabletet, ne állítodjon el a kép mérete?
-
Semm1
tag
Én nem is vártam annyira a JB-n, de aztán pár napja frissítettem...Frissítés után piros volt a képernyő, ekkor sikerült bekapcs és hangerő gombokkal bekapcsolnom és azóta semmi gond vele... Amúgy mi lehetett az a piros képernyő? Csak kíváncsi vagyok.
Sebességben nagyon észre venni a különbséget, még a Nova Launcher is fent van amivel kicsit még gyorsabb. Én nemrég írtam hogy ha cserélek Tab-ot akkor az már drágább lesz, de egyre távolabb került ez így...
-
gps76
őstag
Ilyenek miatt erdemes egy recoveryt feltenni,mert ott pillanatok alatt lenullazhatod a tablat.
Eleg csak a recoveryt feltenni,nem kell romot ujrarakni.
Mondjuk most jut ezsembe ker a minta beallitas utan valami pin kodot is ilyen esetekre.
sztrego:ne vard az ujabb androidot,nagyon sok tablanal,telonal akadasokat okoz,meg laggol,stb.
En pont most keresgelek a ZP810 telomhoz egy jo 4.1.2-t,mert a 4.2.1-el az emlitett hibak jelen vannak,tobb romnal is. -
vasi89
őstag
Hali!
Unokatestvéremnek sikerült elfelejtenie a feoldáshoz szükséges mintát, és most gmail címet kér de állítása szerint neki semmilyen email nem volt beállítva a play áruházhoz sem. (Ilyen lehetséges?) Illetve ilyenkor mi a teendő? Gépről való szoftverfrissítés megoldja?
-
Mezcal
addikt
Lehet, hogy megkapjuk a 4.2.2-es frissítést is. Nem lenne rossz.
-
patow
senior tag
-
chatran
őstag
Mostanában azt csinálja a Prime Duom, hogy készenléti módból felébresztve nem csatlakozik vissza a wifi-re. Megpróbálom kikapcsolni a wifi-t, aztán vissza, de visszakapcsolni már nem lehet. Teljesen inaktív a kapcsoló.
Csak a teljes újraindítás segít ilyenkor.
Valami ötletetek lenne, hogyan tudnám ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

valaki kipróbálhatná. vagy aki megtette, írhatna véleményt
ugyanevvel próbálkoztam pedig.