- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Elhagyom a topicot, köszi az eddigi és korábbi beszélgetéseket
-
col
addikt
válasz
Predator2 #443 üzenetére
Mivel ezután a tabletről minden törlődik és olyan lesz, mintha épp akkor vetted volna használatba első alkalommal, szerintem olyan lesz. Én programot nem tudok hozzá, mert az is ezt tenné szerintem. Mint mikor a Windowst pl. újratelepíted, olyan a hatása, alapra áll minden.
-
col
addikt
A Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo-ban tudtommal HD LCD van, nem IPS.
MultiPad 8.0 ULTRA DUO gyári oldal
Még az op rendszerben van különbség. A Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo 4.0 androidos, bár upgrade-lhető elvileg, de az aksija erősebb kicsit. -
col
addikt
válasz
anniediamond #29 üzenetére
Remek
Csak egy bibi van, ez egy másik típus
Ez a 3G, azaz a mobiltelefonos verziója.
Inkább ezt nézegesdez még hasznosabb.
[Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0] -
col
addikt
válasz
anniediamond #27 üzenetére
Aksija használattól függően 4-5 órát stabilan bírja.
Ennek az aksija kicsit gyengébb, nincs HDMI kimenete, viszont van hátsó kamerája és erősebb a processzora, és a videoprocesszora (már Quad Mali, nem Dual Mali) is erősebb és magasabb az órajele is, illetve már android 4.1-es, a másik 4.0-ás.
Ezen kívül ennek a kijelzője jobb, korszerűbb (IPS).
Röviden ennyi. -
col
addikt
Nekem tetszik, és jól is működik ez a program, plusz van pár más egyéb dolog is benne, ami egész jópofa és hasznos. Egy próbát szerintem megér.
Igen a plusz SD kártyát "korlátozottan" látja, főleg csak fájlok tárolására jó és csak fájlkezelőből érhető el. Még azt sem tudtam beállítani, hogy a fényképeket pl. oda mentse. De ez legyen a legnagyobb baja.
Eddig nem vettem észre, hogy a "beépített SD kártyáról" törölt dolgok gondot okoztak volna.
(Ami esetleg kellhet a törölt dolgok közül, az letölthető utólag a netről, a nagy része azoknak a programoknak amúgy felesleges volt nekem is)
Egy érdekesség, hiába teszem fel a töltőre, az csak max 99%-ig tölti. Mikor leveszem egy idő után már 100%-ot mutat ugyan, de tölteni nem tölti 100%-ig(Laptopról USB kábelen meg nem tölt, csak a hozzáadott töltővel.)
-
col
addikt
MicroSD-re pl ezzel a programmal tudod áttenni:
Android Assistant(18 features) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest