- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Erre csak úgy lehet értelmes választ adni szerintem, ha megmutatod barátnőd hogy használja. Beállítások/Akkumulátor résznél ott lesz a szép statisztika, hogy mondjuk a kijelző ment 4 órát és lemerült, vagy készenlétben volt 3 napot, meg ment a kijelző 2 órát, mennyit játszott, mennyit netezett. Ráadásul ha max fényerőn használja a kijelzőt, az elég sokat fogyaszt, ráadásul olyankor sokkal jobban melegszik is úgy vettem észre.
-
-
Mauddip
aktív tag
Megvettem, szép és jó minden.

Bár néha csinál olyat, h belépek a menüjébe (minden program), és kikapcsol a kép, majd visszajön zárképernyőre... Nem tudom, telefonom nem csinált még ilyet.
Másik, h most sikerült lemeríteni talán, olyan 18% körül volt, viszont elsötétült a kép, és fekete háttérvilágítás volt, majd úgy 10mpig nyomva a power gombot kikapcsolt teljesen, újra bekapcs, és 4%on volt, rá is dugtam töltőre, 16 órát javasoltak.
Ez az android hülyesége lehet? -
col
addikt
A Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo-ban tudtommal HD LCD van, nem IPS.
MultiPad 8.0 ULTRA DUO gyári oldal
Még az op rendszerben van különbség. A Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo 4.0 androidos, bár upgrade-lhető elvileg, de az aksija erősebb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest