Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Erre csak úgy lehet értelmes választ adni szerintem, ha megmutatod barátnőd hogy használja. Beállítások/Akkumulátor résznél ott lesz a szép statisztika, hogy mondjuk a kijelző ment 4 órát és lemerült, vagy készenlétben volt 3 napot, meg ment a kijelző 2 órát, mennyit játszott, mennyit netezett. Ráadásul ha max fényerőn használja a kijelzőt, az elég sokat fogyaszt, ráadásul olyankor sokkal jobban melegszik is úgy vettem észre.
-
-
Mauddip
aktív tag
Megvettem, szép és jó minden.
Bár néha csinál olyat, h belépek a menüjébe (minden program), és kikapcsol a kép, majd visszajön zárképernyőre... Nem tudom, telefonom nem csinált még ilyet.
Másik, h most sikerült lemeríteni talán, olyan 18% körül volt, viszont elsötétült a kép, és fekete háttérvilágítás volt, majd úgy 10mpig nyomva a power gombot kikapcsolt teljesen, újra bekapcs, és 4%on volt, rá is dugtam töltőre, 16 órát javasoltak.
Ez az android hülyesége lehet? -
col
addikt
A Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo-ban tudtommal HD LCD van, nem IPS.
MultiPad 8.0 ULTRA DUO gyári oldal
Még az op rendszerben van különbség. A Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo 4.0 androidos, bár upgrade-lhető elvileg, de az aksija erősebb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest