Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Az a baj hogy alig látok botban 6-ost meg 10-est mintha az nem is kellene az embereknek. Telómhoz direkt 10-est vettem de akkor a tabhoz elég lesz egy 6-os is. Majd körbenézek neten. Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Mennyire számít microSD-nél hogy milyen sebességű? Érdemes class10-es kártyát venni bele vagy elég mondjuk egy class4-es is?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Zolee_70
üzenetére
Minek? Azért nem jobb mindig friss rendszert használni?
Teszi a dolgát éppenséggel de azért az Android sebességétől még mindig nem vagyok hasraesve számomra mondjuk egy WP8-al szinte tökéletes lehetne ez a tablet. Mondjuk párom használja ő meg Androidhoz szokott szóval neki ez kevesebb gondot okoz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Várható hogy a Prestigio kiad majd ezekre a tabletekre Android frissítést?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha már itt vagyok: ti mint régebbi Prestigio tablet felhasználók milyen hasznos programokat ajánlotok telepítésre?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Amantius
üzenetére
Lehet rosszul értelmeztem.
Így néz ki:
Flash:
- Firmware 1.37 GbBelső tárhely:
0.98 Gb, ebből 706 Mb alkalmazás és van még 184 MbNAND Flash:
13.21 Gb ebből 131 Mb alkalmazés meg van még kép,videó illetve hang.Akkor ha jól értem alkalmazás kerülhet a NAND Flash helyre is na így oké és rendben van mert ott azért akad hely. Az előbb nem láttam hogy utóbbinál is van alkalmazás és azt hittem csak abba a belső 1 Gb-ba lehet telepíteni.

De egyébként tényleg nagyon jó kis gép. Eddig nem volt tabletem most megnéztem milyen rajta netezni és nagyon korrektnek tűnik szóval már el tudom képzelni sokan miért tabletről neteznek.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egy kérdésem lenne mivel nem vagy android használó: 16Gb belső tárhelye van ugye de ahogy nézem a programok telepítésére csak 600Mb áll rendelkezésre? Ezt nem lehet állítani esetleg. Mert egyelőre nem terveztem microSD-vel bővíteni pont a korrekt belső tár miatt de ez elég kevésnek tűnik a programok számára.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha minden jól megy ma kerül a birtokomba egy Multipad 2 Prime Duo. Kíváncsian várom milyen lesz eddig egész jókat olvastam ezekről a Prestigio tabletekről legalábbis az árukhoz viszonyítva.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest