Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg.960
tag
Bekerült a PS5 Slim-be a Samsung 990 Pro. Eddig hibátlan. Érdeklődnék, hogy van értelme annak az SSD fedélnek, ami aftermarket és rácsos? Van valami haszna szellőzés szempontból?
Köszi
-
nrg.960
tag
Halihó.
PS5 Slim-et bővítenék M2 SSD-vel.
2 kiszemelt példány van.WD Black SN850X Heatsink és Samsung 990 Pro Heatsink.
Árban kb egykutya ahol nézem őket. Melyiket lenne érdemes? Wd dedikáltan PS kompatibilis, de a Samu is belefér.
-
nrg.960
tag
Hali. PS5-re is megvettem a Forza Horizon 5-t. Sikeresen össze is kötöttem a meglévő Microsoft fiókkal.
Xboxon elég maga szintet elértem, viszont itt teljesen előről kezdi. Másnak sem folytatta az Xbox-on elért színtről?
Köszi
-
nrg.960
tag
Végre megérkezett rá a gyári fekete panel, az alis középső és a PS logó matrica is.

-
nrg.960
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Valójávan nevelés kérdése, az Xbox nem is érdekelte, se a Series S se az X

. Szerintem PS párti lehet
.Kibontás után nézegette, szagolgatta, körbejárta, most hogy közel fél napja itt van már annyira nincs meg neki az "új" faktor. De ha megyek dolgozni vagy el itthonról le lesz takarva porvedővel, onnantól meg nem piszkálja az ördög.

Köszi szépen!
-
nrg.960
tag
Na csak váltottam Xbox vonalról. Ma meg is érkezett. Cicát nagyon érdekli, már szagolgatja, mászkál rajta
-
nrg.960
tag
Egyébkent a garit a Sony intézi mint a Microsoft a Xbox esetén, vagy itt az adott üzlet ahonnanvásárolva lett a gép?
Hardveraprón elég jó ajánlatokat látok, garival, kérdés, hogy tudnám-e hasznosítani, ha gond lenne vagy belekötnének hogy nem első tulaj vagy mittudomén mi.
-
nrg.960
tag
-
nrg.960
tag
Korábban PS4 fat majd PS4 Slim modelljeim voltak. A kontrollert nem annyira szerettem, az xbox kontroller nálam etalon, de meg tudom szokni a dualsense-t.
Xbox a Forza Horizon és a kontroller miatt lett, hogy őszinte legyem PS-en az exkluzív címek nem nagyon fognak meg, általában amivel játszom azok multiplatformosak.
Egyelőre csak gondolkozom. Aztán lehet megvárom a következő generációt és akkor váltanék Sony irányba. Végülis elég sok játékom van Xbox-ra digitális formában.
Ps-nél meg az accountot vitte a srác, szóval ott újra kellene kezdeni. -
nrg.960
tag
Sziasztok!
Egyelőre csak elgondolkodás szinten, lehet átnyergelnék PS vonalra.Jelenleg Xbox Series felhasználó vagyok.
Érdeklődnék, hogy Playstation-nél is van olyan lehetőség mint az Xboxnál a Home-olás, tehát van több gép, több profillal, meg egy fő gép, fő profillal, és elég csak a fő profilra megvenni a ps+-t és a játékokat, és a többi profil is tudja használni (nem egyidőben).Jelenleg tesómmal így használjuk a Series X és Series S-t függetlenül, hogy a két háztartás között van 60km.
Persze ha ez lehetséges, akkor lehet be lenne újítva 2db PS5 Slim.
Illetve a garancia, itt is az első beüzemeléstől ketyeg, vagy már a vásárlást igazoló dátumtól? (Elég sok új PS5-t látok, bontatlanul, 2 év garival)
Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi!

RangerFox