Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pálinka
csendes tag
válasz
karmaresz
üzenetére
Szerintem egy árban lesz az Xbox SX és a PS5 (lemezes). A Sony várja mit nyög be a Microsoft

Egyébként mindketten tudják mennyire fontos az árazás:
https://www.youtube.com/watch?v=PzDsYEPkSc4 -
karmaresz
senior tag
Egy kis adalék az árhoz:
Mai délutáni szieszta alatt futottam bele egy angol cikkbe, ahol elemzik ezt a 700 USD-s árat. Azt írták, hogy mivel hivatalosan senki sem tudja, így azon boltok részéről akik árat írnak csak egy felüllőtt becslés az ár.
A cikkíró szerint a Sony többször is bejelentette, hogy nem akarja megismételni a PS3 indulási fiaskóját az árazással. Akkor 600 USD volt a hivatalos nyitóár. A gép bekerülési költsége valahol 450 USD körül mozog több megbízható forrás szerint is. Ez az értékesítési lánccal is számolva kb. 500 USD. Végigvették jelenértéken a többi PS konzol nyitóárát is. Ezek a PS4 kivételével jelenértéken mind 500 USD körül mozogtak. Ennél alacsonyabb árat nem valószínűsít a cikkíró, ha az MS nem kényszeríti bele őket egy extrém árversenybe, és nem kell veszteséggel értékesíteniük. Ebben az esetben valószínűleg ez az 500 USD lesz az az ár amivel nyithat a konzol. Egészen pontosan 499. -
Scarletiel
őstag
400 oreóért elfogadnám az ODD nélkülit. Úgy is utálom, hogy megy ez a cserebere... Tudom, hogy sokaknak megvan az előnye, csak számomra lélektelenné teszi az egész játékipart. Illetve kevésbé fontolja meg az ember, hogy mit vesz, mert ha nem tetszik eladja valakinek egy ezres bukóval.
A játékot se feltétlen élvezi ki, mert 3 nap alatt akarja kiplatinázni, végigrohan rajta céltudatosan mit hol talál stb, hogy utána eladja vagy cserélje a következőre. Inkább munka szaga van ennek mint szórakozás számomra. Mindenesetre kevesek egyike vagyok, aki örülne ha eltörölnék végre a lemezes vásárlást és bejönne a full digital korszak. Elég nagy szavazóerő lenne, ha mondjuk a "Hát kipróbálnám azt meglássuk milyen játék" nem day one lenne megvéve hanem mikor akciózzák 70%-ban. Persze ez hosszú idő lenne, nyílván sokan belefutnának, hogy a jónak tűnő de lélektelen játékot megveszik 20 ezerért aztán 2 nap és mehh sosincs többet elővéve. -
remélem én is
A Play Asia az egyik legnagyobb abban a szegmensben. -
Chalez
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
hivatalos már? linket plz
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Remélem később lesz fapados csomag is. Csak a kontroller meg a gép azt csá. Se a kamera, se a headset nem érdekel annyira hogy kifizessem őket.
-
vg
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Mindenhol van fekete lista. Előrendelheted, csak éppen nem te leszel a prioritás, hanem az, aki még soha nem mondta vissza és visszajáró vásárló.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
És mekkora lesz a különbség a BC-ben boostolt, meg egy sebtében remaszterelt pók között?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Adnàm. Vennék is érte egy havi plust.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A "régi" is biztos kap egy àtiratot. Legalàbbis jó lenne.
-
Moby
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Szerintem ne etesd...a másik végén nem jön ki olyan, amivel kezdeni tudnál bármit

-
Szabi®
veterán
Én is sikeresen előrendeltem a PS5-öt,az ára sem érdekel,csak jelenne már meg

-
birorichard
őstag
Jezusom
Ne vedd magadra, nem neked szanom, de miert ne mondhatnek vissza barmilyen rendelest? Sztem ez nem volna tul fogy.ved tv. barat. Meg aztan csinalok uj accot. Meg ha valaki megis visszamondja, mi lesz, rajtuk marad? Na, erted, olyan nevetseges, sot, olyan igazan magyar dolog volna. -
Moby
veterán
Ráadásul ez a kérdés ebben a agenerációban már nem ilyen egyszerű. Ha nem is lesz performance mode, a VRR capable kijelzőkkel rendelkezőknek lesz vajon unlocked mód, vagy kizárólag vsyncre lőnek?
Senki nem tudja. Semmit nem tudnak az oldalak. Az idei év csak arra lett bizonyíték, hogy amit a sony nem akar, hogy tudjanak, azt nem fogják tudni. Nem szivárgott ki semmi. Az utolsó pillanatig nem tudta senki, hogy mikor futnak újra a reveallel, csak amikor kitolták a reklámot. Ahogy a gép és semmi. Biztos források véltek itt tudni feburári revealtől kezdve mindent, közben meg csak a wannabe insiderkedés ment. Ahogy most is. Megfejtették egy youtube-on látottakból a miújságot.
Érdemes lenne a helyén kezelni a ps5-el cikkeket. Ami jelenleg kb úgy néz ki, hogy ha nem a sonytól jön, akkor valami ignoráns baromság. Pro és kontra is. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A Godfall is 4K@60 lesz.
Amúgy most jutott eszembe hogy PS5-ön a póki olyan lesz, mint amilyennek E3-on anno mutogattàk a pocsolyagate elött.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Pont most gondolkoztam ezen. Ez az 500 és 550-es nyitóár reális lehet, de ez esetben szerintem a kiegészítők árai lesznek magasabbak, mint a mostani generációban (pl. egy kontroller 80 euró), így csökkentve a veszteséget.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
A Deathloop már hivatalosan is 4K60, szerintem a Ghostwire Tokyo is, az Oddworld szinte biztos,mert crossgen, a Demons Souls-ban is lesz 60...ezenkívül a Stray-bōl csak cinematicot mutattak, a DestructionAllstars-ban is benne van (ha kompetitív multi)...szóval ja,clickbait
-
-
Moby
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Várható? Ez színtiszta spekuláció, aminek az alapja a semmitnemtudás. A DeS-nél is csak azért van ott a 60fps, mert volt egy tweet, amiben utaltak a performance módra. Ebből nem következik, hogy amiről nem mondtak semmit, azoknál mennyiben lesz vagy sem (még azt sem, hogy a DeS esetén pontosan mit is jelent).
Nem egyéb, mint kattintásvadász gémingbulvár. -
Def26
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az egyik konzolt 500 alatt tartják ebben egyet értek. Szerintem 600 lesz a lemezes, de nem csak az optikai jár hozzá, hanem esetleg másban is eltér. Mittudomén jobb headset vagy valami.
-
rumkola
nagyúr
Várható FPS-ek. Bocs, ha volt már.
[link] -
keIdor
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
599€ az ODD-sre, a többi szerintem stimmel majd.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nyilván nem
-
Scarletiel
őstag
válasz
nxswitch
üzenetére
Az szuper lenne. Nem nyitónaposan fogom megvenni, mert nincs kedvem aggódni, hogy lesz-e készlet vagy nem, kapok-e vagy nem, meg az első szállítmány lehet több defektes gépet fog hozni a nagy sietség miatt, de nemsokkal megjelenés után tuti szeretném beszerezni. Megnéztem a napokban nagyon sok live stream-et meg 4k-ban tv-n is a trailereket többször is és olyan mese szép, hogy nem akarok a Slim-re meg a Pro változatra várni
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jól látom hogy X kör négyzet háromszög? Vagy csak bele akarom látni?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Majd megkérdezek egy vakot milyen mese van rajta.
Basszus, egy ilyen PS5 hàzból kijön majd legalàbb 3 SX hàz àrban. Kivàncsi leszek a Sony mennyi bukót fog bevàlalni. -
Def26
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
én kizártnak tartom, hogy 180k fölött lesz a nyitó ár.
-
-
karmaresz
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nálam a kisebbik gyerkőc miatt nem is kérdés hogy első napos vétel lesz az új Ratchet. Én is kedvelem és tetszik is az új generációs epizód, de ő meg egyenesen oda -vissza van érte. Vagy 10x megnézte már az új trailert.
Leadtam én is az előrendelést egy ODD változatra meg néhány kiegészítőre. Ha lesz nagyobb tárhelyes, vagy esetleg game bundle verzió, akkor majd módosítom.
-
vg
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Inkább az lesz a gyakorlat, hogy aki visszamondta a múltban bármilyen előrendelést, azt most nem fogják komolyan venni.
-
3L1T3
addikt
Infó:
Magyar PS még nem küldött senkinek semmilyen anyagot arról, hogy pontosan milyen konzolcsomagok lesznek elérhetőek. Egyelőre még az sem biztos, hogy mekkora tárhellyel érkeznek a PS5 gépcsomagok. Bárhol rendelitek elő, figyeljétek a hivatalos változtatásokat és bejelentéseket, hogy időben tudjatok egyeztetni a kereskedővel arról, hogy pontosan melyik gépcsomagra van szükségetek. -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Egyértelműen látszott rajta hogy más mint a jelen és az eddigi játékok.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
beszarás technikailag ez a játék, engem az előzetesek alapján ez nyűgözött le a legjobban
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Persze hogy az, szerinted nekem miért tetszik? Végre làttam mitől is lesz a nextgen nextgen.
-
birorichard
őstag
válasz
karmaresz
üzenetére
[link] https://prohardver.hu/tema/playstation_5/hsz_6424-6424.html
[link] https://prohardver.hu/tema/playstation_5/hsz_6429-6429.html(#6910) wesder : aha, az igen, nem tudtam. azt lehet tudni, h a viszonteladok "otlete" volt, vagy a sony eleve csak igy biztositott peldanyokat?
-
nxswitch
senior tag
Olvasd el a kommentet amire válaszoltam. Feltételes módban beszéltünk erről, hogy ha szeretnének PS3 támogatást, akkor miért titkolnák. Nem állítottam olyat, hogy bárki tervezi.
Azért titkolnák, mert még PC-n sem működik az emuláció tökéletesen, és szükség van sok fejlesztésre, és nem biztos, hogy elérhető lesz, de tervezik.
-
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
PS4 rajtnàl volt.
-
JanR
addikt
válasz
Zoleee83
üzenetére
Kicsit mas cipoben jarok, mert nincs PS4-em (mar), de nem is szeretnek arra kolteni, igy, hogy nyakunkon a PS5. Bizom a Sony-ban, hogy lesz visszafele kompatibilitas, legalabb a PS4-es huzocimekre, mert a TLOU-t, az U4-et nagyon szeretnem ujra kijatszani, de ezekmiatt nem vennek mar PS4-et. Gyerekhiba ide, vagy oda, a gepen lesz garancia, nem en bukom, ha szart adnak el. Neken egyertelmu, hogy megveszem nyitonapon, bar az a "keves" cim, amit bejelentettek nem eleg szamonra, pedig tetszenek, de meg sem eleg :D
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én nem tudom, dillemmázok, idén ami érdekel 3 játék (LOU, Cyberpunk, XIII) az nekem bőven kitart a backlogommal együtt jövő tavasz-nyár elejéig, addigra már kijönnek a gyerekhibák, sőt biztosan lesz használt keveset futott aprós, esetleg boltos akciós is szokás szerint.
Ellenben nagyon megvenném megjelenéskor is. Passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk dokkolókat
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Play Asia az egyik legnagyobb abban a szegmensben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)